Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: fare dışkısı bile daha yararlıdır koladan hah bakınız bir saçmalık örneği ulan sen git fare poku ye sonra içindeki bilmem ne virüsünden (koli basili ünlüdür) geberme sonra "KOLADAN DAHA SAĞLIKLI EHE! EHE!" cemcük aazı gülüşü yap ya bukadar sallamayın öldürmeyen herşey kanser yapar bikere:) bidefa kolanın asitin derecesi midenin derecesinden çok daha kuvvetli (eğer matematiksel değer olunca düşük oluyordu galiba asit 1-7-14 baz şeklindey di yani PH nekadar düşük olursa sokadar asidik oluyordu sanırım) bidefa koladaki asit dediğiniz şey asit değil bi asitliği düzenleyici vardır asit sayılmaz o bide Co2 vardır bu karbondioksittir kolada o boğazınızı yakan şey "aa asit buu hebe" demeyin çünkü sıcak ortama girip sudan ayrılan karbondioksittir asiti kaçmaz karbondioksiti kaçar mesela sıcak kola niye yakmaz çünkü sıcak sıvı içinde karbondioksit çözülümü çok düşüktür ve imamın abdes suyu gibi olur :) soğutulunca düzelirmi bilemicem ama düzelmesi lazım o yüzden kolayı (durlan vardı bende) turnusol kağıdı ile ölçün bakalım ne çıkıyor o asit değil karbondioksit asitik etkiside var ama çok daha etkisiz yani bidefa mide asitinden daha düşük anca karbondioksit iyi birşey diil tabi asit istiyorsanız SİRKE alın bi miktar ve içine çimento atın 3 güne tamamen erir sirkenin içinde yumurta bekletin 3 güne yumuşar kabuğu sirkeye turnusol kağıdı bırakın asidik değer gösterir (unuttum rengi böhü) AMA SİRKEYE POK ATAN YOK! KOLADAN DAHA ASİTİK O! KOLANIN TEK ZARARI İÇİNDEKİ YÜKSEK KALORİ, ŞEKER, KAFEİN VE BAZI KORUMA MADDELERİDİR (E-330 aka asitliği düzenliyici) Bunların az alınımı zarar vermez bütüngün evde yaymayın spor yapın bişi olmaz nedir abi bu bok atma sevdası ya Bakınız en güzel bok sigaraya atılıyo asıl zararlı o mesela[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C [Bu mesaj Chemical tarafından 19 Kasım 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bence ideolojik amaçlara dayanarak yaplmaya çalışılan bi karalama çalışması.[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu?
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: zgrw, 19 Kasım 2004 21:10 tarihinde demiş ki: abi saçmalamayın , ben bahçelideki pizza pizza nın sahibini yüz yüze tanıyorum ve öylr olmadığını biliyorum... hade ya bende gidip mutfağını 10 kere gördüm alsancakta kime sorarsan sor öle derler bilmiorum izmirdekiler böle.[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 50. kere duydum bu iddiayıda olabilir nasılsa dagılıyo baya azık fareden bisey olmaz :P
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Chemical, 19 Kasım 2004 21:37 tarihinde demiş ki: ulan sen git fare poku ye sonra içindeki bilmem ne virüsünden (koli basili ünlüdür) geberme sonra "KOLADAN DAHA SAĞLIKLI EHE! EHE!" cemcük aazı gülüşü yap HAhahahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aa pizza pizza - combo menüden kuyruk çıktı. neyse, protein. *!harşçk*[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Oh be coca cola içiyodum da bi buraya tekrar bakim dedim :) Anaa fare parmaa *lıkır lıkır lıkır lıkır*[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 19 Kasım 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Aslinda su kola, kafa yapsa ne guzel olurdu devamli icerdim dusunsenize Marijuanna Kola falan ahah, yada Coca-Cola Absolut (gerci karistirarak yapiyosun ama neyse :p)[signature][hline][b]Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..[b]
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sana kola likörü alacam dmx geberecen ertesi güne ehea[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu arkadaş Zem ZEm kola camiasından olmasın yaw ?[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Coca Cola nın ismi oradan geliyo zaten. Eskiden kokain serbestken, coca cola nın sloganı, kokainden daha iyidir gibi bişiydi.. Zaten coca yaprağı isminden geliyo..(kokainin ana madddesinin bitkisi)[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hatta sanırım bi zamanlar içinde koka yaprağı varmış..[signature][hline]
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Metal kutuda aldığınız içecekleri, kutunun üzerini çok iyi silmeden, hatta yıkamadan kesinlikle içmeyin. Bizim bi komşunun kızı geçen yıl bi kutu Coca Cola içtikten sonra aniden öldü. Meğer hiç akla gelmeyecek bişey ölümüne neden olmuş: Kızcağız, kutu kolanın üzerindeki fare idrarından zehirlenmiş. Meğerse fare idrarı insanı aniden öldürecek kadar etkili bir zehirmiş. Hatta piton yılanının zehrine yakınmış bu etki. Kutudaki içecekler çoğu zaman kötü koşullardaki depolarda saklandığından bu tür yerler fare kaynıyomuş. İdrar kurusa bile aylarca etkisinden hiçbir şey kaybetmiyomuş. Coca Cola üzerine çok geyik var. Hazır lafı geçmişken iki tane daha anlatayım bu sayfada: Latin Amerikada Pepsi pazarın tek lideriymiş. Coca Colanın esamesi bile okunmuyomuş. Çünkü bu ülkelerde Coca uyuşturucu, Cola ise g.t demekmiş. Noel Babanın bugünkü imajını Coca Cola yaratmış. Onun için öyle kırmızı-beyaz giyiniyomuş meğerse. ne kadar dogru ne kadar degil bilemeyecem[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum [Bu mesaj tAKA tarafından 19 Kasım 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Zaten coca yaprağı isminden geliyo..(kokainin ana madddesinin bitkisi haaaaaah salladı adam ulan coca bi bitkidir böyle kahverengi ve KOKAIN İLE ALAKASI YOKTUR likörü süperdir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Metal kutuda aldığınız içecekleri, kutunun üzerini çok iyi silmeden, hatta yıkamadan kesinlikle içmeyin. Bizim bi komşunun kızı geçen yıl bi kutu Coca Cola içtikten sonra aniden öldü. Meğer hiç akla gelmeyecek bi’şey ölümüne neden olmuş: Kızcağız, kutu kolanın üzerindeki fare idrarından zehirlenmiş. Meğerse fare idrarı insanı aniden öldürecek kadar etkili bir zehirmiş. Hatta piton yılanının zehrine yakınmış bu etki. Kutudaki içecekler çoğu zaman kötü koşullardaki depolarda saklandığından bu tür yerler fare kaynıyomuş. İdrar kurusa bile aylarca etkisinden hiçbir şey kaybetmiyomuş. teori doğru ama fare sidiğinin böyle bir etki yapsa teröristler kullanırdı çok kolay elde ediliyor zaten ama bende silerim kirliyse yapışsa yıkatırım zaten yıkamassa almam:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
uncla Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: UltraPsycho, 19 Kasım 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Atın ölümü arpadan olsun zuhaha budur ya ! bende bayılırım cola'ya sağlığıma bişey olmadığı müddetçe içicem,cola'sız yapamam mecbur kalmadıkça..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 buraya ve buraya göz atabilirsiniz cesitli iddialar var[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aynı şekilde bi şeyide ben duymuştum cola turkada çalışan bi üretim denetiminden sorum lu byan hayatında bir daha hç içmemişiş kola kazanlarından boğularak ölmüş fre ler çıkartıo larmış[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Chemical, 19 Kasım 2004 22:38 tarihinde demiş ki: haaaaaah salladı adam ulan coca bi bitkidir böyle kahverengi ve KOKAIN İLE ALAKASI YOKTUR likörü süperdir bilmeden atip tutmakta ayri birsey tabi coca cola dedigin ilk ciktiginda coca ve cola bitkilerinden yapilan bir icecekti. nedankonun dedigi gibi coca bitkisi kokain'in ham maddesidir. yanliz cocanin icinde cok dusuk bir miktar cocain maddesi vardir ve dogal olarak alindiginda (yani yapragi yendiginde vesaire) zararli degildir, bagimlilik yapmaz. kucuk bi arastirmayla hemen cocanin anlamina bakalim. said: 1. A South American shrub whose leaves are chewed by natives of the Andes; a source of cocaine. 2. Dried leaves of the coca plant (and related plants that also contain cocaine); chewed by Andean people for their simulating effect. kaynak: websters dictionary online coca cola 1886 yilinda icat edildiginde icinde buyuk miktarlarda cocain bulundururdu(bir bardakta yaklasik 60 miligram). 1916 yilina kadar cocain yasal olarak kosedeki eczaneden alinabilirdi. bu tarihten sonra yasa disi hale getirildi. ve coca cola da dogal olarak cikartti urunun solusyonundan. bugun coca colanin icinde hala coca bitkisi bulunuyor, yanliz cocain maddesini aritiyorlar. simdi chemical kardesim, bilmeden "salladi etti" demiyelim, once ogrenelim, sonra karsi cikalim. olur mu?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Chemical, 19 Kasım 2004 22:29 tarihinde demiş ki: sana kola likörü alacam dmx geberecen ertesi güne ehea nickin tarzi maddeler katmassan bisicikler olmas :) migdem cop kutusu gibi zaten eheh cila niyetine icerim :)[signature][hline][b]Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..[b]
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 imkanı yok coca kokainle alakası yok ya hiç duymadım öyle şey karıştırıyorsunuz belki uyuşturucu içerebilir ama kokain üretilmiyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 lol peki bilader karistiriyoruz.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Latin Amerikada Coca Colanın esamesi bile okunmuyomuş. Çünkü bu ülkelerde Coca uyuşturucu, Cola ise g.t demekmiş. bi nevi dogru demekki[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Abi siz burada birbirinizi yiyedurun, her gün 1 milyar kutu coca cola satılıyor dünya çapında.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 gereksiz bişey bence.. kolanın nasıl yapıldığını merak ediyorsanız veya kafanızda bunun gibi şeyler oluşmuş durumdaysa gidin bakın fabrikasına nasıl üretiliyomuş[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
Öne çıkan mesajlar