Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca-Cola

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone pahalı be oyle her fare icin bone kasarsak ohoo bone mi iciyoruz fare suyu mu kardesim :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
onu bırakın şu "kolanın içinde roket ateşleyicisi var höhöhö"
olayına uyuzum ben
VARSA VARLAN
OOH MİS ROKET GİBİ OLALIM ŞAHANE

ulan ona bakarsanız tırnakların maddeside fildişi ile aynı
ulan zaten topu topu kaç atom var dünyada o maddenin içindeki atomlar başka bir maddede olur

bakın mesela suyun içinde hidrojen var
ama hidrojen çok patlayıcı bir gaz
şimdi su içmiyelim hidrojen var içinde

hay allan malları roket ateşliyicisinin içinde olan 3 4 atom koladada var tabiki ama kolayı yakabiliyormusun?

oksijen yakıcı hidrojen yanıcıdır ama su yanmaz şimdi su hidrojen oksijenden oluşuyorsa çok kuvvetli bi patlayıcı olması gerekmezmi?

mesela osuruktada metan gazı var osurmuyalımmı metan gazı ozon tabakasına zararlı çünkü[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
onu bırakın şu "kolanın içinde roket ateşleyicisi var höhöhö"
olayına uyuzum ben
VARSA VARLAN
OOH MİS ROKET GİBİ OLALIM ŞAHANE

ulan ona bakarsanız tırnakların maddeside fildişi ile aynı
ulan zaten topu topu kaç atom var dünyada o maddenin içindeki atomlar başka bir maddede olur

bakın mesela suyun içinde hidrojen var
ama hidrojen çok patlayıcı bir gaz
şimdi su içmiyelim hidrojen var içinde

hay allan malları roket ateşliyicisinin içinde olan 3 4 atom koladada var tabiki ama kolayı yakabiliyormusun?

oksijen yakıcı hidrojen yanıcıdır ama su yanmaz şimdi su hidrojen oksijenden oluşuyorsa çok kuvvetli bi patlayıcı olması gerekmezmi?

mesela osuruktada metan gazı var osurmuyalımmı metan gazı ozon tabakasına zararlı çünkü

Uçmaya hazırlanın
3
2
*!1
pşııvv*[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
eğer bu şeyler gerçek olsaydı , Türkiye ve pek çok ülkedeki sağlık bakanıkları tarafından kola satışı durdurulurdu...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
böle şeyler memleketimizide çopk var ona bakılırsa burda pizza pizza var mutfağında fareler dolaşıo patatesde kullanılan yağı 5 ay kulalnıolar yani bilmiorum.[signature][hline]Göz Göz Göztepe.

Göztepe Tam 35
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 19 Kasım 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
böle şeyler memleketimizide çopk var ona bakılırsa burda pizza pizza var mutfağında fareler dolaşıo patatesde kullanılan yağı 5 ay kulalnıolar
[signature][hline]Göz Göz Göztepe.

Göztepe Tam 35
Mesaj tarihi:
ya bidefa siz sanıyormusunuz kolanın tarifi gizli?
hayır içindeki bütün maddeler biliniyor ama yapılırken önce hangisi ilk katılıyor yada ısıtılıyormuda yapılıyor gibi ince detaylar bilinmiyor

çünkü bir kimya labratuarında bütün atomları çatır çatır gözükür yani kolanın

ve hala kola fabrikalarının içine girilmiyen gizli yerler sanmayın mis gibide müfettişler girip kontrol ediyor etrafı sadece hangi kola nereye hangi fırına gidiyo nerde napıyorlar onu takip etmedikleri ve sadece temizlik gibi şeylere baktıkları için tarifi adam gibi bilinmiyor yani kfc falanda tavukların genetik yapısını değiştiriyor dediler ben gittim gördüm tavukalar bildiğimiz tavuk banvit denmi ne geliyor bide sadece kafasızlardı:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
abi saçmalamayın , ben bahçelideki pizza pizza nın sahibini yüz yüze tanıyorum ve öylr olmadığını biliyorum...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Kasım 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
kfc falanda tavukların genetik yapısını değiştiriyor dediler ben gittim gördüm tavukalar bildiğimiz tavuk banvit denmi ne geliyor bide sadece kafasızlardı:P
gıda terörüne son; chem's on work.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.

[Bu mesaj Saeros tarafından 19 Kasım 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten kola sağlığa zararlı
fare dışkısı bile daha yararlıdır koladan[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
Kolayı bilmiyorum da, o taksimde yediğiniz mideyeleri, birinci ağızdan anlatıyım..
Dolu midyeler açılıyo, pilav konuyo, kapakları kapatılmak üzere tuvalete yığıyolar . Orada her türlü ev haşaratı (kara fatma, ibne hüseyin) geziniyo.. Sonra bunları tuvaletten alıp yapıyolar gerisini.. Bu bi tane yapım atolyesi.. Diğerleri nasıldır acaba..

Bu arada Aşağıda tarifi vardır.. Acıktırıyım sizi..

MİDYE DOLMASI
(4 Kişilik)
Malzeme:
30 adet büyük boy midye
6 adet kuru soğan
1 su bardağı zeytinyağı
200 gr. Çam fıstığı
2 su bardağı pirinç (Baldo veya Bersani)
4 bardak su (iki defa)
4 kahve fincanı kuş üzümü
2 çorba kaşığı toz şeker
Tuz
Karabiber
Yenibahar
Tarçın

Yapılışı:
Midyelerin kabuklarının üstlerini bıçakla kazıyarak iyice temizleyin ve karınlarını dipteki kası kırarak tamamen açın (dikkat ikiye bölmeyin). Midyenin içindeki sakal ve incileri sivri bir makasın ucuyla temizleyin. İyicene yıkayıp süzülmesi için bir kevgire koyup bekletin.
Soğanları ufak parçalar halinde doğrayın, fıstıkla beraber zeytinyağında kavurun. Buna yıkanmış pirinç ve tuz ilave edin. Pirinç suyunu çekince karabiber, tarçın, yenibahar, toz şeker ve dört bardak su ilave edin. Pirinç suyunu çekinceye kadar orta hararetli bir ateşte pişirin ve bilahare kapağını kapayıp soğumaya bırakın. Soğuyunca kapağı açık midyelerin içine iyice doldurun ve midyelerin kapaklarını kapatın. Midyeleri bir tencerenin içine muntazam bir şekilde hareket edemiyecek bir tarzda dizin, üzerine tekrar 4 bardak su dökün ve ağır ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
Servisini limonla beraber soğuk olarak yapın

Off şimdi oalcakti ki şöyle 40 tane falan ohh be..
Edit: Spoiler buttonu çalışmıo ..

[Bu mesaj nedanko tarafından 19 Kasım 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fizik, 19 Kasım 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
zaten kola sağlığa zararlı
fare dışkısı bile daha yararlıdır koladan

Abartmassan hiçbir zararı yok.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • Yeni Oluştur...