Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 benim arkadaş deli wow cuydu ki okuldan akademik yetersizlikten odtü den atılan bi tip o derece askere uzun dönem gitmek zorunda kaldı ve abartmıyorum komutanı adama sabah akşam char kastırdı(artık tipindenmidir bilinmez).. serin hikaye falan demeyin bunu paylaşmayan insanların libidosu düştü dinimiz amin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben kıbrısta yaptım, dota oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kıbrıs şubesi tatil köyü değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kıbrısta yaptım. 3km koşu, pentatlon, şınav, mekik barfiks, uzun ve yüksek atlama vb gibi spor faaliyetleri ya da zırhlı araçlara atlayıp taarruz ya da savunma çalışmaları. 2 denetleme 3 denetleme hazırlığı. Kıbrıs'ta yatanda var yardıranda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hoccemama said: uzun ve yüksek atlama vb olimpiyatlar olmasın o? özellikle anlatırmısın yüksek atlama kısmı nasıl oluyor askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 İp geriliyor, koşarak üstünden atlıyorsun kum havuzuna. Boyuna (daha doğrusu bölük astsubayının keyfine lolz) göre belirli bi yüksekliğin üstünden atlayamazsan çarşın kitleniyor falan filan. Olimpiyat gibi değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Wolas said: hoccemama said: uzun ve yüksek atlama vb olimpiyatlar olmasın o? özellikle anlatırmısın yüksek atlama kısmı nasıl oluyor askerde gidince görürsün sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Isparta'da komando olarak yapıyorum(yaptım denebilir bir hafta kaldı). Erasmus öğrencileriyle askerlik yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hoccemama said: Wolas said: hoccemama said: uzun ve yüksek atlama vb olimpiyatlar olmasın o? özellikle anlatırmısın yüksek atlama kısmı nasıl oluyor askerde gidince görürsün sdfds çok oluyor ben gideli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 imamizer said: işin olduğunda askerin tekini bilgisayar başına oturtur makro yaparsın. ahahaha çok iyi fikir bu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 asker mmo'su sandım lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar