Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlının Türk Düşmanlığı

ExtraJudical

Öne çıkan mesajlar

Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleymandan çok , Timur Han beni daha çok etkilemiştir.
"biz ki melik-i turan, emîr-i türkistan'ız,
biz ki türk oğlu türk'üz;
biz ki milletlerin en kadîmî ve en ulusu türk'ün başbuğuyuz!..."

Timur Han, iran seferinde,şehname'nin yazarı ünlü şair firdevsî'nin mezarına giderek, "kalk, kalk da, her satırında kötülediğin mağlup türk'ü şimdi gör!" demiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

ARKADAŞLAR RUSLARIN OYUNLARINA GELMEYİN. COCA COLA İSRAİLE YARDIM YAPIYOR BMW DİNCİLERE YARDIM YAPIYOR VE KGB KOCA TAHTINDA GÜLÜMSERKEN VLADNOVİÇSKİ DİYE Bİ ADAM VAR PUTİNİN SAĞ KOLU HERŞEY ONUN BAŞININ ALTINDAN ÇIKTI HEP SOYU HİTLERE KADAR UZANIYOR ZATEN ATATÜRKTE DEMİŞTİ BUNU VE İNONÜ EVET DERCESİNE BAŞINI İKİ KERE ÖNE EĞMİŞTİ. BUNLAR HEP PLANLI ŞEYLER VE PUTİN MESELA AYIYA BİNDİĞİ KANITLANDI Kİ O KOLA İÇMİYOR MESELA PEPSİ İÇİYOR. ÇÜNKÜ PEPSİDE ARYANLARA YARDIM EDİYOR VE ARYANLAR SONS OF ANARCHY'NİN İKİNCİ SEZONUN YENİLDİLER YANİ O YÜZDEN GERÇEKTEN KOMPLE TEORİLERİNE GÖZ YUMMAMAK LAZIM. HALKI BİRLİĞİN AYNURU OLAN AKP İKTİDARI ZAMANINDA KÖMÜR SATTI AMA O KÖMÜRLER RADYASYONLUYDU VE YENİ DOĞAN ÇOCUKLAR AKPLİ OLDU.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ARKADAŞLAR RUSLARIN OYUNLARINA GELMEYİN. COCA COLA İSRAİLE YARDIM YAPIYOR BMW DİNCİLERE YARDIM YAPIYOR VE KGB KOCA TAHTINDA GÜLÜMSERKEN VLADNOVİÇSKİ DİYE Bİ ADAM VAR PUTİNİN SAĞ KOLU HERŞEY ONUN BAŞININ ALTINDAN ÇIKTI HEP SOYU HİTLERE KADAR UZANIYOR ZATEN ATATÜRKTE DEMİŞTİ BUNU VE İNONÜ EVET DERCESİNE BAŞINI İKİ KERE ÖNE EĞMİŞTİ. BUNLAR HEP PLANLI ŞEYLER VE PUTİN MESELA AYIYA BİNDİĞİ KANITLANDI Kİ O KOLA İÇMİYOR MESELA PEPSİ İÇİYOR. ÇÜNKÜ PEPSİDE ARYANLARA YARDIM EDİYOR VE ARYANLAR SONS OF ANARCHY'NİN İKİNCİ SEZONUN YENİLDİLER YANİ O YÜZDEN GERÇEKTEN KOMPLE TEORİLERİNE GÖZ YUMMAMAK LAZIM. HALKI BİRLİĞİN AYNURU OLAN AKP İKTİDARI ZAMANINDA KÖMÜR SATTI AMA O KÖMÜRLER RADYASYONLUYDU VE YENİ DOĞAN ÇOCUKLAR AKPLİ OLDU.

(tu) AHAHAHHHH
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

çok doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

Oguzhan06 said:

Ingiltere kralliyetı gibi olsaydık bir düşünün , Şehzade berkecan otelde basıldı gibi haberler olurdu , tüm mankenler sıraya girerdi yani sonuç olarak Atatürk olmasaydı bu devlet saltanatını sürdürür biz Türkler azınlık olurduk.

Ataturk olmasaydi,devlet ankara-eskisehir-konya ve civarindan olusuyor olurdu,suanki nufusun %90 in babasi da belli olmazdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...