Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Akito said: Saeros said: uyanmak istersen uyanırsın şu doğru. istemekte bitiyo olay. uyumadan önce saat kaçta uyanacağını kesin bir şekilde belirtmen lazım kendine. ben böyle hiç bir sorun yaşamıyorum İnsanda biyolojik bir saat var ya, isteyince çat diye dakikası dakikasında uyanabiliyor insan, alarma bile gerek kalmıyor o zaman ama yatmadan kafada planlayacan işte.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "Tatar Ramazan" said: Akito said: Saeros said: uyanmak istersen uyanırsın şu doğru. istemekte bitiyo olay. uyumadan önce saat kaçta uyanacağını kesin bir şekilde belirtmen lazım kendine. ben böyle hiç bir sorun yaşamıyorum İnsanda biyolojik bir saat var ya, isteyince çat diye dakikası dakikasında uyanabiliyor insan, alarma bile gerek kalmıyor o zaman ama yatmadan kafada planlayacan işte. belli yorgunluk düzeyine kadar doğru. ama misal artık 4 de yatıp 7 de kalkamıyorum alarmsız. yaş ile de bağlantılı tabii
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 xaty said: copry said: Ben de alarma uyanmiyorum ama birisi ariyorsa uyaniyorum bugun de aynisi oldu hatta sabahın köründe hangi münasebetsiz arıyor mesaj kutun dolmuş bi de Ay sorma bir de kendi de uyuyor uyandiricam derken pek munasebetsiz sdf Sildim mesajlari btw
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bu sabah alarmı 7ye kurdum, 9a kadar snooze yaptım, kaç kere basmışımdır snooze Allah bilir.
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 6.00'a kurduruğum alarmı 5.58'de uyanarak kapatıyorum.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 en güzel alarm türk telekomun uyandırma servisi
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Meov said: adı ne o appin ya bende indireyim hiç çözemezsen?http://play.google.com/store/apps/details?id=com.vp.alarmClockPlusDock
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 DoruK said: android için alarm programı var bi tane matematik sorusu falan soruyor en zor modunu açarsan ahiretlik işlemler soruyor zaten uykun açılmadan çözemeyeceğin tarzda, baya işe yarıyor bu tarz problemler için Onun bugını buldum ben geçen sene sdgsdghsdgsadgsad Çok kötü bi ders programım vardı geçen yıl, sürekli sabah 8:45 derleri vardı fln. İlk aylarda iyiydi, sonradan vücut artık kalkamaz oldu. Ulan vicdanen de o soruyu easy yapmak istemiyorum. Sonra yine işlemlerle cebelleşirken bişey keşfettim. Erteliyorsun alarmı. Erteledikten sonra üst menüde snoozed şeysi çıkıyor, açıyosun üst menüyü giriyosun menüsüne alarmın. Orda clear alarms gibi bişey var. Onu seçince önce emin misiniz diyo. Yes deyince tekrar emin misiniz diyo, bu sefer yes ile no nun yeri değişik otomatik basmasın insan diye sdf. Sonra onu da yesleyince çok basit matematik sorusu soruyor. Onu girip uykuya devam sdghsdhnsh
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi onları yapana kadar uykun açılmıyorsa zaten yapçak bişi yok dsfsd
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Abi otomatiğe bağlayınca kolay ya. 15 sn alıyo bi yerden sonra onu yapmak. Sürekli erteleyerek kalitesiz bi uyku mu, 15 sn harcayarak derinlemesine bi uyku mu? sdf
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Gerçi o takitği bulmadan önce kalkıp, hard moddaki soruları fx-82ms ile yapıp tekrar yatmışlığım da var. Halbuki hiç uyku düşkünü bi adam değilimdir ama geçen yıl beni bozdu sdf
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ciddi cevap verecektim de garbagemis ASFASFASF asFASFDASFASSG [ Yeni Konu ] siteye bağlı |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Diğer / Garbage |-- |-- |+ Re: alarmla ilk seferlerde kalkamaz oldum Re: alarmla ilk seferlerde kalkamaz oldum Seçenekler Takip Et İmzamı bu mesaja ekle Mesajımda Smiley kullanma Mesajımda BBcode kullanma Mesaj [ Paticik.com | Forum | Kullanici Sozlesmesi | Özel Mesaj | MyPati ] [ Warhammer Online Turkiye | Kullanici Albumu ] Iletisim : info [at] paticik.com Copyright 2001-2011 @ Paticik.com This forum is powered by Phorum
Öne çıkan mesajlar