kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Logitech g930 kulaklığımın usbsini kırdım az önce. şarj aletinde takılıyken üstüne bastım çatırt diye giti. yurt dışından almıştım garantisi var mıdır sizce? ya da böyle bi bozukluk garantiyi kapsar mı? e-bay'de 20 dolara sadece usb satanlar var onlardan almayı düşünüyorum son çare olarak. ilk kırıldığında böyle değildi tabi biraz yerine sokıyım çalışır falan dedim ama ı ıh sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 garantiye girmez. sipariş ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 allah beni kahretsin ki bir postu adam gibi okumazsam olacağı bu... özüğr dilerim :(( hep bu yüzden damage yiyorum sizden. tabiki benim hatam... bir şeyi okumaktan üşeniyorum hızlı hızlı tahmin yöntemiy--- amaaan öyle işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sonra bonzi denince kızıyorsun escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 noldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 oFFFFFFFFFFFFFFFFFFF jhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 escape şaka yaptı ya öyle demek istemedi aslında sdfdsf ebayden sipariş vermedim daha önce rahatça geliyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi ss almayan parmaklarınıza! asafjkfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bişi yok olm sadece usb bellek sandım dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 calimero said: abi ss almayan parmaklarınıza! asafjkfa kim demiş ss almadım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Allahsızlığı yayma komitesi başkanısın adeta Theridone! afafjafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ne yazmış merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://forums.watchuseek.com/attachments/f2/702938d1336488703-what-watches-do-lawyers-wear-simpson-pics-didnt-happen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi logi ve microsoftuno receiver parçaları ürüne özel değil mi? logiden istemen gerekiyor seri numarasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Yeni receiver tanıtılabiliyore diye bilmekte ben. edit: Hatta unfiying o işe yarıyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Logitech müşteri hizmetlerini arayıp nereden edinebileceğini sor. Büyük ihtimalle bir yer gösterirler ya da direk kargolarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 emin misiniz ya? tam alıcaktım bende bi arıyım o zaman ne dicekler bakalım. ebay.com eğer sizin dediğiniz gibiyse şunu satmaları çok saçma o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 avrupa supportu çok iyi çalışıyo logitechin, onlarla temasa geç direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 unifyingi hep böyle küçük görünmüyor bak diye gösteriyorlar asdas. hayır nasıl tanıtacaksın bi de bana. bana bi de? 2 tane mouse düşün yanyana aynı model ikiside receiver takılı pcyi kontrol edecek mi? tanıtma kısmını bilmiyorum olabilirde olmayabilirde. microsoftta yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar