Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 south park i yapan elemanlardan yeni bi film. imdb traileri superdi. konu isimden belli zaten. abd de kasimda giricek sanirim gosterime, ekim de olabilir hatirlamiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi bende izledim trailer süper ve seslendirmelerde de çok iyi isimler var.e bide zaten south park ın yapımcıları.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ilk başta thunderbirds+south park tarzı bir film olur diye bekliyordum ancak tüm amerikan klişeleri almış yerleştirmiş filmin içine. south park gönderme yapar dalga geçer, bu ise sadece kullanmış. filmde sadece kuklalar kullanılmış. kesin bizde sadece çocuklar gider ancak içinde bazı cinsel sahneleri felan da var, anne çocuğunu götürdüğünde nasıl bir çelişkiye düşecek bilemiyorum. [spo=filmin beğendiğim bi kısmı] bir tek şu terröristlerin barında, star warsdaki barlardaki müziğin çalınması ve "muhammed" "cihad" felan diyip durmaları hoşuma gitti[/spo] [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Kasım 2004 04:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu film türkiye'de gösterime girdi mi peki? ya da gircek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 güzeldi bazı sahneleri beni benden aldı ama genelinde çok omik bi film değil bazen sıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kusma sahnesine hayranım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 çok aşırı iyi bi film değildi ama komikti genede :) "düştüğümü seziyorum.. " :) ve tabiki kusma sahnesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 en iyi yanı müzikleriydi ve psişik hatun(yersen) benimde favorimdi bu arada maaaatt daaaamoooonn ı da unutmamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Fena sayılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu gece 01.00'de show tv'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar