Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Benim simdi bu bankadan kartım var,internet üzerinden bilet alcam iyi hoş her şey güzel.Fakat biletin son adımında benden "codice titolare" yani "code owner" diye bir sey istedi.Ama ne oldugunu anlamadım.Tıkladıgım zaman bana bu resmi gosterdi,hesap acılısındaki butun kagıtlara baktım böle bir sey goremedim. Sizce nedir bu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi sen paticiğe güvenip yurtdışına mı gittin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 italyanca o, yanlis gitmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yok mu bilen :( .. Simdi arasam thy yi kol gibi kontor gircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 müşteri numaran yok mu, o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Müşteri numaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 müşteri numarası demeye gelmiştim denmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yok musteri numarasıda degilmis.Boyle electron visa icin bir numaramı ne veriyorlarmısta , bana öyle bir numara vermediler.Burdaki bazı italyan arkadaslarıma sordular onlar boyle dedi Bankada cok uzak oturdugum yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar