chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 meğersem bunca zaman ekosisteme en büyük zararı veren hayvanlar kediler imiş.haberin linki (ecnebi dilinde)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bunu bilmeyen mi vardi?
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ingiliz bilim adamları araştırmış olm.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 beğenmeyen topiği terketsin diss atmaya gerek yok.
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 O degil de Big bubble muz aromali tipitipten sonra dunyanin en guzel sakizi <3
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tabi yap reklamını. millet çiğnesin dişleri çürüsün ondan sonra hoop dişçiye değil mi...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Su kucuk Delete sakizlar en guzellere bence.
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 GERGE said: Su kucuk Delete sakizlar en guzellere bence. Cin iskencesi onlar, olumune yaniyorsun, tad almana duyunu kaybediyorsun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Terzi kendi sokugunu dikemez lafi discide tam isliyor iste. Atasozunu yasiyorsun, daha ne istersin.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Şunun üstüne sakız mı var dünyada? http://www.pressyado.com/wp-content/uploads/2009/07/mabel-225x300.gif
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 GERGE said: Terzi kendi sokugunu dikemez lafi discide tam isliyor iste. Atasozunu yasiyorsun, daha ne istersin. Dis tasi Temizligini yapabiliyorum ama ^^
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ulan her forumun yarısı kedi, kedi konusu sakıza bağlanmış inanılmaz.
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 copry said: GERGE said: Terzi kendi sokugunu dikemez lafi discide tam isliyor iste. Atasozunu yasiyorsun, daha ne istersin. Dis tasi Temizligini yapabiliyorum ama ^^ O diilde 24 yıldır bikere bile dişçiye gitmeme gerek kalmadı tek dişim çürümedi.Sonra ön dişimde hafif bi çatlak oldu dişçiye gittim 2 ay sonra alt sağ 21 yaş dişi sonrada üst en arka sol dişim çürüdü.Nası açıklanıyo bu naptı bu dişçi benim dişlerime?
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bir de tadini kaybeden sakizi kagidina sarip bir sure beklettikten sonra tadini tekrar kazanmasi iste, real magic <3
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi dişine sağlık deyince tramvatize olmuştur.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sakız tadını tekrar kazanmıyor ağzının sensitivitisi artıyor.
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 _Rave said: copry said: GERGE said: Terzi kendi sokugunu dikemez lafi discide tam isliyor iste. Atasozunu yasiyorsun, daha ne istersin. Dis tasi Temizligini yapabiliyorum ama ^^ O diilde 24 yıldır bikere bile dişçiye gitmeme gerek kalmadı tek dişim çürümedi.Sonra ön dişimde hafif bi çatlak oldu dişçiye gittim 2 ay sonra alt sağ 21 yaş dişi sonrada üst en arka sol dişim çürüdü.Nası açıklanıyo bu naptı bu dişçi benim dişlerime? 21 yas disi ne yaa ahahaha guldum cidden , cikardigin yasa gore degismiyor onun ismi:p Disci birsey yapmamis hepsi ayni ekolojik sartlarda sonucta , bir curuyunce digerlerinin de ayni donemde curumeye baslamalari olasi.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ben 28 yaşındayım sağdaki 20 yaş dişim hala çıkmadı o ne peki?
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ekmek said: Sakız tadını tekrar kazanmıyor ağzının sensitivitisi artıyor. Bir baykus vardi , hmmmm neydi neydi
Öne çıkan mesajlar