Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yok mu hiç yeni başlayan ya rare hibe edicem diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben varım, yalvardım burda ama kimse takmadı beni :( rakir bi ranger ım ben hiç bişey düşmediği için oyunu bıraktım kötü moblar farma aldılar beni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 level ve ign söyle hemen veriym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kocasik send you friend invite. Abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi 21 lvl im daha. cb de bi 40 küsür yapmıştım tempları ama şimdi olmuyor ozaman droplar daha iyiydi galiba. gerçi ben şanssızlığımla ün yapmış adamım 1000+ saat diablo play in de bi 100 mlik witching hour düşürebildim :/ ağır cenabet dedikleri ben olsam gerek. id: vaako51 I NEED HELP ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 şu staff'a ihtiyacım var ilerisi için ilk kez trade yapicam (alabilirsem bilmiyorum) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/184452 Hangi orb ne kadar ederi oldugunu gösteren bi pie chart gibi bişey vardı,biriniz koyabilirmi onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.poeex.info/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 asdas ok daha yol almamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 peki bu orb ları nerede dönüştürebiliyoruz döviz ofisi varmı ? :) mesela adam exalted istemiş bende 240 tane alteration var diyelim... birde orb of transmutation yok listede para etmiyor mu o ? etmiyorsa boşuna mavi itemlarla doldurmayalim cantayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Oyun içi trade kanalından. tabi direk exalted takaslayan olmaz. Fussing, alchemy filan takas yapa yapa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 elemental vulnerability curse u lazım var mı kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 trade ölümmüş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 şuna benzer bir eldiven lazım hatta benzemese de olur. Tek ihtiyacim mavi-kırmızı link, elinde olan varmı ? (lvl 47) http://i.imgur.com/OhGmpIL.jpg karakteri respec kullanarak düzeltmeye çalışıyorum,işler karıştı biraz dex veren skill'i sildim yanlış zamanda. edıt :shop'tan buldum birsey gerek kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 energy shieldlı itemlarınıza talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar