Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Celerity/resist/end chant/damage/armor/regen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 armor dmg ve endurance donduröuyo muydu pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 minstrelde weapon swap ederek song swapliyoduk, 5 sayfa toolbar. Paladinler 3 tuslu chant swapten dert yanmis. Oyundaki acik ara en eglenceli classlardan biriydi theurgist, hele launch zamaninda stun CD si yoktu, air petler perma stuna sokuyodu adami. Ha birde 12 saatlik Caer Sidi raidleri, omrumu tuketmisti. ToA cikmasaydi iyiydi. Uthgard baya iyi bu arada, classic server, cok gideri var, DF muabbetleri direk eskisi gibi. Classic server oldugu icin 600 pop baya yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Healer üstüne tanımıyorum ya 100 tane spell vardı aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hersey iyi guzelde, daocun group grinding olayi baya hostu, bol bol muabbet oluyordu, minstrel ve theurgistsen hic ugrasmanada gerek yok ac songu buble i afk ol mis gibi, arada geyige gir. yada DFde grind ediyorsan bi anda instant actiona giriyordun tatli surprizler oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ben daoc levelingi kadar hiçbi oyunda eğlenmedim ama ya çok güzeldi bence. Özellikle noobken zırt pırt wipe yemek falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 İyi oyundu ya daoc. 1 den 50 ye kaç gunde kasılıyor uthgardda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bi ara fixlenmeden önce 1 günde 1-50 grind ediliyodu theurgist ile, en son pve haritasında. Bir arada duran ufak yaratıklar vardı, topluyodun 15-20 tane dotlayıp kitelıodun :) Birde catacombsta fire wizard ile one shot atıodun üst katta undead moblara, orda da güzel kasılıodu level :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 GEd said: İyi oyundu ya daoc. 1 den 50 ye kaç gunde kasılıyor uthgardda? oynayacaksanız gelirim. Hiberniada bi tane türk var onla takılıyordum. Albionda yahya abimiz vardı Zenobya Friar. Çok güzel zamanlardı ya. 1 den 50 ye kasış şöyle, seri iş yapan gruplarla aynı anda denk getirirsen login logout zamanlarını sanırım 5 gün 7 gün felan sürüyor. Bende Level 43 druid / 35 warden var. Albionda 50 arms 50 infil var midgard sevmediğim için açmadım hiç. Oynamak isterseniz uthgardda birbirimizi supportlayacak fast level olayına gircek classlar açarsak 1 haftada 50 oluruz. Grup pull bonusları var mesela 8 kişi olduğunda bi moba saldırdığında 5 mob daha geliyor camp bonus veriyo felanım öyle bomberlarla süper hızlı kasabiliyorsun. Mesela Trio sınıflar 2 merc 1 pala - 1 pala 1 arms 1 merc/reaver Duo sınıflar Merc pala - Cabalist cleric supporter oynayabilirim isterseniz baydım dps takılmaktan :) RR olayıda şöyle 3 bg var Braemar 20-35 wilton 38 44 Thidranki 45 49 bramearda cap 2L2 Wilton 3L2 Thid 4L0 dı sanırsam 4L2 de olabilir. 49 da /xp off yapıp capleyesiye kadar grind takılmak süperdi ya. Bu arada uthgarda TOA yı getirmeye çalışıyorlar ama sürer bi 2 yıl. birde :D uthgardda rangerlar infiller armsmanler friar hiç gruba aranmıyor. Grupların kemik classları Merc reaver Cleric Paladin sorc theurg ve minis Merc dps olarak armsden bile iyi cünkü armsin spear + ikinci spec calısmıyor doğru dürüst :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=igrMFiBRFCA :D hatırladınız mı bu mükemmel şirin köyü? Ben paladin başladım valla :D http://www.youtube.com/watch?v=7nlWJ5KwZnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 iyice nostajli koktu buralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Abi allah belanızı vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 MAGES INC NECKCHECK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bi aralar rr8lerdeyken europe rank 3 skalddım hey gidi gunler. sonra ara verdik oyuna gecti herkes. gene 10L biside satmıstım acc u. nickte hug tu, bazı gruplar gorunce dalmıyodu fılan /hug spam yapıolardı dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ekmek said: Abi allah belanızı vermesin versin versin daoc a başlayın hadi yürüyün ya. Bugun yahya abiyi gördüm çok mutlu oldum oyun daha çok sardı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Eski tadı yok ya hep aynı adamlar herşey çok kolay falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 BonePART said: eauhea http://s7.postimage.org/7v9obt27f/sshot002.jpg hahaa yoksaa??? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zannetmem bilemiyorum ben USA Kay serverında oynuyodum Hun guildinde bu arada neck check eahueauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Abi clan costwold AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 haha bırak yaaa SENSIN O DIMI! SEN! yanlız cok komikti ya bunu bulduğumda 1 dakka gülme krizine girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 niye gülme krizine girdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 girip denemişsindir ölünce beceremem diyip rage quit yapmışındır felanım diye düşündüm komiğime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu arada sanırım harcore mmo için son kale olacak bu. Bu patlarsa kimse uğraşmaz bir daha =& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://www.zam.com/story.html?story=31796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar