roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bildiğin receiver. Digiturk'ü kapattırdık ta, alet bizde kaldı nedense. Bulunsun burada, lazım olan varsa satayım. Piyasası, fiyatı nedir hiç bi fikrim yok. Ulaşım: [email protected] veya burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 normalde geri istiyorlar sanırım erken kapattırırsan, vermezsen ekstra para da alıyorlardı heralde. öyle bi şey hatırlıyorum. şimdi ara sor diyeceğim, o zaman hepten isterler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Satma abi. bizde digi+ vardı. kapattırdık plus olanını, normali geldi. ama plus kutu aylar sonra geldi akıllarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Evet biri daha yazdı uyardı beni, istemiyolar ama adama 2 sene sonra 2000 dolarlık masraf çıkartttırmışlar kutuyu hacıladı diye. Böyle de şerefsiz bi firma gerçekten, bi tekrar tekrar sordurayım bakalım kesin olsun. Herifler 2-3 sene sonra katmerli faizli ceza sokmak için kutuyu istemiyorlar ya, böyle bişi olabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sen git ver bende öle olmuştu kutu sizin diyip kartı aldılar sadece. Kutu kaldı öle duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sözleşmenize bakın abi. kutu digiturk ün malıdır demiyorsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 50 lira etmez 2. el digital receiver bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 üç kuruş için riske girme, ya teslim et ya at bi köşeye dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 3-4 aya cebinize mesaj gelir lütfen iade edin diye, bize öyle olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 "roket adam" said: Bildiğin receiver. Digiturk'ü kapattırdık ta, alet bizde kaldı nedense. Bulunsun burada, lazım olan varsa satayım. Piyasası, fiyatı nedir hiç bi fikrim yok. Ulaşım: [email protected] veya burası. aman diyim caner. sakın satma. istemiyolar diyip attım ben taşınırken. almadılar aleti kapatırken özellikle sormama rağmen. sonra icralık olduk yok aleti vermedi vs. diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu adamlar bir tuhaf zaten. bizde de; "digi+ size bedava. getirelim mi?" dediler. tamam dedik. geldi, "ücretli" dediler. istemiyoruz o zaman dedik. "2 ay deneyin" dediler. 2 ay sonra gelin alın dedik 4 5 ay sonra geldiler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Heriflerle konuştum. Taahhütlü başlamıştık biz 2 sene, taahhüt sonunda kutuyu bize veriyorlarmış, yani aslında parasını ödemişiz biz onun. O yüzden satabiliyormuşum. TTnet modem kampanyaları gibi. Hala satılık yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Tuhaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "roket adam" said: Heriflerle konuştum. Taahhütlü başlamıştık biz 2 sene, taahhüt sonunda kutuyu bize veriyorlarmış, yani aslında parasını ödemişiz biz onun. O yüzden satabiliyormuşum. TTnet modem kampanyaları gibi. Hala satılık yani :) beni dinle abi sen dursun elinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben almak istiyorum. nasılsa geri benden almak zorunda kalacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Caner satma abi, Digitürk-Turkcell-Superonline hattında asla bunlarla aşık atma, galip çıksan bile ağır yara alırsın. Arayıp sorup sana onay verseler bile yapma bak, çok uğraşırsın ileride Direk müşteriyi söğüşleme adına kurulmuş şirketler bunlar, dalaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar