Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Digiturk Receiver'ı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
normalde geri istiyorlar sanırım erken kapattırırsan, vermezsen ekstra para da alıyorlardı heralde. öyle bi şey hatırlıyorum. şimdi ara sor diyeceğim, o zaman hepten isterler. :D
Mesaj tarihi:
Evet biri daha yazdı uyardı beni, istemiyolar ama adama 2 sene sonra 2000 dolarlık masraf çıkartttırmışlar kutuyu hacıladı diye. Böyle de şerefsiz bi firma gerçekten, bi tekrar tekrar sordurayım bakalım kesin olsun.

Herifler 2-3 sene sonra katmerli faizli ceza sokmak için kutuyu istemiyorlar ya, böyle bişi olabilir mi.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Bildiğin receiver. Digiturk'ü kapattırdık ta, alet bizde kaldı nedense. Bulunsun burada, lazım olan varsa satayım. Piyasası, fiyatı nedir hiç bi fikrim yok.

Ulaşım: [email protected] veya burası.

aman diyim caner. sakın satma. istemiyolar diyip attım ben taşınırken.

almadılar aleti kapatırken özellikle sormama rağmen.
sonra icralık olduk yok aleti vermedi vs. diye
Mesaj tarihi:
bu adamlar bir tuhaf zaten.

bizde de;

"digi+ size bedava. getirelim mi?" dediler. tamam dedik. geldi,

"ücretli" dediler. istemiyoruz o zaman dedik.

"2 ay deneyin" dediler.

2 ay sonra gelin alın dedik 4 5 ay sonra geldiler fln
Mesaj tarihi:
Heriflerle konuştum. Taahhütlü başlamıştık biz 2 sene, taahhüt sonunda kutuyu bize veriyorlarmış, yani aslında parasını ödemişiz biz onun. O yüzden satabiliyormuşum. TTnet modem kampanyaları gibi.

Hala satılık yani :)
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Heriflerle konuştum. Taahhütlü başlamıştık biz 2 sene, taahhüt sonunda kutuyu bize veriyorlarmış, yani aslında parasını ödemişiz biz onun. O yüzden satabiliyormuşum. TTnet modem kampanyaları gibi.

Hala satılık yani :)

beni dinle abi sen dursun elinde :)
Mesaj tarihi:
Caner satma abi, Digitürk-Turkcell-Superonline hattında asla bunlarla aşık atma, galip çıksan bile ağır yara alırsın. Arayıp sorup sana onay verseler bile yapma bak, çok uğraşırsın ileride

Direk müşteriyi söğüşleme adına kurulmuş şirketler bunlar, dalaşma
  • Yeni Oluştur...