Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 arkadasinin nickini bilmemek. kendi topigini trollemek mayndfak sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi note 2 almayı dusunuyorum ben de şu sıralar, cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bir efsaneye göre note 2'nin pilli 2 gün dayanıyormuş. Bunu doğruluyabilicek kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kullanmazsan daha da fazla dayanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 arkadaş yurtdışından "ip5 getireyim mi?" dedi. 700 dolares unlocked dedi. iyi getir dedim. iyi mi ettim, kötü mü bilemedim...nexus da gözüm vardı, kafamı karıştırmadı değil yani. neyse getir dedik artık geri dönüş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben şundan almayı planlıyorum: xperia acro s 4g desteği yok ama su geçirmemesi hoşuma gitti. arkadaşın telefonu bi kova suya atıp denedik cidden geçirmiyo : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 acro s i bizim arkadaş almış biraz baktım çok beğendim. sağlamlık hissi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 nuki said: bir efsaneye göre note 2'nin pilli 2 gün dayanıyormuş. Bunu doğruluyabilicek kimse var mı? Evet, 3100 mAh pil var. Kullanıma bağlı olarak 2-3 gün rahat gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi şu pil olayi bence abartiliyor. Sonucta büyük ekranli, güzel cpu/gpulu cihazlar bunlar. Gece şarja konacak işte. 17-18 saat ayakta kalsin yeter :) benim pilim 1.5 gün gitse daha kötü. Düzenli şarj olayım biter direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yok abi her gün sarj etsende,telefonu çok kullanırsan gün ortasında bitebiliyor sarjın ki dünyanın en çirkin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar