escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aquila said: ben bunla geziyorum. http://www.aeroconsystems.com/mr_ballistic/utility_belt.jpg lan senin evden çıktığın mı var sdsf hepsi masanın üstünde işte dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 masanin altindakileri senin icin ayirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kredi kartı tek anahtar bide telefon aynı cepte genelde kart pert oluyor 3 ayda bir çipi bozuluyor tabi anahtarda ekranı çiziyor çok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hahaha masanın üstüne çıkamıyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 benjani said: cüzdan kullanmıyorum Eskiden bi ara bunu yapıyodum, sonra elimi cebimden çıkarırken cepteki 100 TLyi çok saçma bi yere düşürdüm akıllandım :D edit: bozuk parayı çakmak cebi tabir edilen minik cebe koyacan olm. anahtar ve telefon da farklı ceplerde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yemek yiyom lan masada, pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yani cüzdan şöyle şart, ehliyet, kimlik, kredi kartı, kişisel kartlar, telefon kartı(nolur nolmaz diye dfs), öğrenci kartı, istanbul kart, bunların hepsi cepte de taşınmaz yani dfs sadece para olsa neyse de. o cepte para taşıma çıkarma olayı da çok kıroca be kardeş dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aquila said: yemek yiyom lan masada, pis herif. lan öyle değil olm, sahilde kayalıkların arasına düşürmüştüm auhauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Telefon sol ön cep Cüzdan sağ arka cep Sigara ve anahtar sağ ön cep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ağzımda taşıyorum hepsini çok sakat oldu bu post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 anahtar telefon bi cep cüzdan bi cep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 banka, eshot, bir tane kredi kartı alıyorum yanıma yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 escape'e dedim ben onu ya. inan 1 dolarlarin nerelere girdigini gordukten sonra pek biseye sasirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ekmek said: anahtar telefon bi cep cüzdan bi cep. anahtarla telefonu ayir, cizilmesin tel, rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mr_Hand said: aquila said: yemek yiyom lan masada, pis herif. lan öyle değil olm, sahilde kayalıkların arasına düşürmüştüm auhauhaha hahah neyse, anahtarla telefonu aynı cepte nasıl taşıyorsunuz olm cizilir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 escape said: yani cüzdan şöyle şart, ehliyet, kimlik, kredi kartı, kişisel kartlar, telefon kartı(nolur nolmaz diye dfs), öğrenci kartı, istanbul kart, bunların hepsi cepte de taşınmaz yani dfs sadece para olsa neyse de. o cepte para taşıma çıkarma olayı da çok kıroca be kardeş dfs al işte. orda gereksiz bişeyler illa var. ehliyet varsa kimlik niye var? kişisel kartlar ne bi de :D telefon kartını geçiniz, o da gereksiz. gerçekten lazım olduğu anda alırsın bi yerden. isanbul kart ve öğrenci kartı kalsın tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 iyi de bazı kimlik lazım olunan yerlerde ehliyet çıkarıp gösteriyorum bu olmaz kimlik ver diyor? vallaha utanmadan diyor bunu... napıyım bitmeden atıyım mı telefon kartını :D kişisel kartlar, birileri kart veriyor, lazım olur diye ne biliyim ya.. ki ara sıra da lazım oluyor. çicekcinin avukatın oto kiralama vs kartı var dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 cüzdan telefon, büyük defter, ıvır zıvır bi sürü kalem, min 1 kitap, fotoraf makinesi, bazen mp3 player, anahtar para mara telefon anahtar ve para cepte geiris cantada ps: al pacino, sadece aptallar cüzdan'a para koyar, demiş. al pacinodan iyimi biliceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ehliyette kimlik no yazmıyo mu? bi de çiçekçi kartı ne ya asdfsdfg illa iletişim bilgisini saklayacaksan telefon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 nerelere giriyor o 1dolarlar aquila ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 baskalarinin kartini tasima yaninda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mr_Hand said: ehliyette kimlik no yazmıyo mu? bi de çiçekçi kartı ne ya asdfsdfg illa iletişim bilgisini saklayacaksan telefon var. o da doğru dfs ne biliyim.. öyle deme o çiçekçinin kartı hayat kurtardı bigün yoksa sap kalıcaktım dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Cuce said: cüzdan telefon, büyük defter, ıvır zıvır bi sürü kalem, min 1 kitap, fotoraf makinesi, bazen mp3 player, anahtar para mara telefon anahtar ve para cepte geiris cantada ps: al pacino, sadece aptallar cüzdan'a para koyar, demiş. al pacinodan iyimi biliceksiniz heh bak bu adam çanta kullanıyor? nasıl bir çanta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aquila said: ben bunla geziyorum. http://www.aeroconsystems.com/mr_ballistic/utility_belt.jpg sana http://images.uncyc.org/pt/7/7f/Bat-cintur%C3%A3o.jpg bu yakısırdı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Cuce said: ps: al pacino, sadece aptallar cüzdan'a para koyar, demiş. al pacinodan iyimi biliceksiniz iyi demiş reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar