Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eller Yukarı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol sufer ya....
ama orda kedi olcek.Hem kurşun 1 patiye gelse yedekte 3 dene daha var.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 19 Kasım 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
fotoşoop
:tebrikz:[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
ı ıh deil.. kedilere sopa felam uzattııında onla oynamaya çalışırken dikelip elleriyle pençe sallamaya yelteniolar. so bunun gibi bi durum ortaya çıkmış olabiler :)

hemde baya güzel olmuş hehe[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
  • Admin
Mesaj tarihi:
tango ve cash tvde kaç kere verildi 19 mu 20 mi ?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
ya bunu patipete acsaydin keske orda seven daha fazla kisi olurdu belki

belki diyorum cunku tepkileri sert olabilir :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 19 Kasım 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
donlar aşşaa?

çıkıntısı olm ba$ka bı$ı demıyorum =)

bu arada bu fotoshop dıye bılıorum bende.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
Mesaj tarihi:
Bu tip komik laflar yazılsa kitap olur.. Sana bi çakarım kulakların şınav çeker diye bir laf vardı sanırım.. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 19 Kasım 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
solememaradaki

oha bunu solemara die okudum..Dusunuodum acaba hande ataizindenmi bahsediyor.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
löp
Mesaj tarihi:
kediyi boşver,kedinin gözlerindeki parlamayla silahtaki parlamanın alakası yok. eğer plastikten yapılma silah üretmedilerse tabii.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
  • Yeni Oluştur...