Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 dikkat ettiyseniz cüceler arkadaşlarına "Lad" veyahut "Laddy" derler.dostum gibi bişey heralde.bu konuda bilgisi olan var mı?[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Iskoçları sembolize ediyorlar çünkü.[signature][hline]I'm lunatic.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Norvec mıtolojisine gonderme vardır, ama bu demek degıldırkı butun ıskoclar "lad" veya "laddy" der ki bu kelime daha dogrusu kelimenın ssozu gecen milletrın konustugu dıllerdeki karsılıgı cok kullanılan bır sozcuk degıldır. "lad" veya "laddy" kelımesını bolca kullnılmasının en onemlı sebebı orta dunya cücelerının gayet uzun omurler surmelerı ve yaslanmadanda kolay kolay dağlardan cıkmamaları, e halıyle karsılarını cıkan ınsanalr ya zaten kendı yaslarına gore kucuk oluyor yada, karsılarına cıkan Elfler tuysuz oldurlarını ıcın en fazla 20 lerınde gosterıyor, yanı anlıyacagınız cüce denılınce ddede oluyorsunzu her ıhtımalde, bu yuzden ona buna "lad" demek normaldır. Genellıkle kullnılan aksan, dırek ıskoclar ve ırlandalılardan alıntıdır, ki bu milletler de konusurken bolca "A! ya' bloddie ba'stard, cant ye sat down fo-a-whayl, so ay no moor ned to ruin ma Axe, by choppin yar had of" gibi cumlelerı sarfederler.[signature][hline]
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 I needda a swig'o som strong,dwarven ale..diyordu baldurs gate de ... hele neverwinter nights da bir konuşuyorlar höyyy diyorsunuz kendi kendinize. "bloody" yi de bolca kullanıyorlar evet.[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.)
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende merak etmıstım adam bi osru sordu kactimi diye.[signature][hline]
Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 birde filmlerde erkeklerin bulunduğu yerlerde "good night lads" derler. yani sırf cücelerde olmuyor , vakf-ı kebir ekmeği gibi adamdı valla.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Lad, İrlanda ve İskoç yörelerine özgü ama İngilizler tarafından da çok kullanılan bir seslenme sözcüğü. Asıl kökeni İskoçya, lad- laddie erkekler için Lass-lassie de kadınlar için kullanılır, zaten iskoç dilinde lassie "female" kelimesinin karşılığıdır. (köpek olan Lassienin de ismi Dişi demek yani hooh hoh hooo). Cüceler de kuzey yörelerinin insanları örnek alınarak yaratıldığı için böyle konuşmaları normal. Kaldı ki lad, ortaçağda oldukça sık kullanılan bir kelime imiş(ama lass/lassie değilmiş ayrıı). Öperim hepinizi laddies and lassies..[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sonucta geclre soylenen "evlat" anlamına gelen bir kelıme herkez kullanır, ama laddie, veya laddy baska bir kavramdır[signature][hline]
bayat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Tolkien Avustralya'da savasmis olsa "mate" derlerdi herhalde :)
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hastasıyım şu "thy, aye, nay, ye, thou, lad, thee, thine" gibi lafların.. kuzey britanya veya eski ingilizce oluyor sanırım tam emin değilim. ama daha kaba olduğundan korsanlara ve cücelere söyletirler, vampire: the masquerade: the redemption oyununda da vardır mesela. hatta ultima online'da da çok görmüşsünüzdür ayrıca şu siteye bakın güzel bişiye benziyor ehehehe Evocation of the Pizza Delivery Lad [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Kasım 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 olabilir aslında kitapları var da daha başlayamadım henüz...
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Evt bence de eski ingilizce baya karizma bir dil. Şimdi tam tersi oluyor 19. yy'da insanlar güzel ingilizce konuşmak için kasardı, güzel ingilizce konuşanlar "cool"du şimdi rapçiler sağolsun ingilizcenin ağzına s.çan rapçi karizma bir kişilik haline geliyor. Sadece ingilizce değil her dilde öyle, şimdi konumuz ingilizce diye örnek verdim.[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice...
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Amerikan ingilizcesi: COLOR İngiliz ingilizcesi: COLOUR[signature][hline]RadikaL Bursa'LI
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ne alaka şimdi amerika ingilizcesiyle ingiliz ingilizcesi :) centre-center, favourite-favorite de benden olsun :-P
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 oradaki lad evlat anlamında işte.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 cüce işte...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar