deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Geçtiğimiz p.tesi günü PTT'yle Deutsche Bank'a posta yolladım banka hesabımı kapatabilmek için, içinde bankamatik kartım vs. de vardı. Her neyse PTT'nin takip sisteminden baktım; "Unsuccessful item delivery attempt" yazıyor, denemişler ama verememişler postayı ne alakaysa. Bu neden olur? Şimdi kontrol ettim adres vs. herşey doğru. Bıktırdı adamlar yeminle. Hesap kapatcam kapatamadım 1 aydır, faxıydı, mektubuydu nefret ettirdiler kendilerinden.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 belki adamlar gider yapmıştır postayla mı alıcaz lan diye? ya da pttnin elemanı almanca bitti deyip dönmüştür ahah.
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ups falan yurt dışına kargo götürmüyor mu
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 git şubeye kapattır hacı müşterisn müşteri
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 niye uğramıyorsun Türkiye ofisine? İstanbulda değilsen başka tabii
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Turkiyede ofisleri yok. Daha dogrusu sadece ticari ofisleri var. Ustune bir de orda acildigi icin orda kapatabiliyorlar sadece. Bir de artik istanbulda degilim, onu unuttum bak sdf
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 deadwoll said: Geçtiğimiz p.tesi günü PTT'yle Deutsche Bank'a posta yolladım banka hesabımı kapatabilmek için, içinde bankamatik kartım vs. de vardı. Her neyse PTT'nin takip sisteminden baktım; "Unsuccessful item delivery attempt" yazıyor, denemişler ama verememişler postayı ne alakaysa. Bu neden olur? Şimdi kontrol ettim adres vs. herşey doğru. Bıktırdı adamlar yeminle. Hesap kapatcam kapatamadım 1 aydır, faxıydı, mektubuydu nefret ettirdiler kendilerinden. Abi ptt'nin takip sistemi çok dandik geçen bende bir kargo aldım ondada öle diyordu telefonla kimseye ulaşamadım ama sistem kargo kuryeye geçtiği an öyle güncelliyo sanırım kurye teslimatı yapana kadar öle duruyor. Sen yine aç sor telefon belki bir aksilik vardır.
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 belki yolladığın departman falan yanlıştır. firmanın o işleri ile uğraşan bir bölümü olabilir. ttnet şubelerinin iptal işlemlerini yapmaması gibin. sadece fikir tabi.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şu olaya kılım ya. bi işin oluyor bankayla ilgili, "hesabı açtırdığınız şube ile görüşmeniz lazım" lafını duyunca çıldırıyorum. bir tane kredi kartımı çıkartırken internetten başvurmuştum. banka müşterisi falan değildim daha önce. sadece kredi kartı için başvurdum. bir problem olmuştu geri zekalı karşıdaki kız bu tarz bir şey demişti. internetten başvurdum ben dediğimde göt olmuştu aptal karı. anlayamıyorum neden illa o şubeye gitmem lazım. bankacı vardır kesin gelir bi açıklama yapar şimdi bizde göt olabiliriz ama düşününce saçma. ha bide ttnet gibi geri zekalı yerler internetten başvuru yaptığın zaman gelip bağlıyorlar. hatta ben evde yokken telefon hattını bağlayıp internet hattını bile açmışlardı. imza falan atmadım. sonra telefonla arayıp imza atmanız gerek diyorlar 2 gün sonra. iptal ettirmen için ama telekom müdürlüğüne gitmen lazım.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 deadwoll said: Bir de artik istanbulda degilim, onu unuttum bak sdf Şu önemliymiş :D Valla, noterden ihtar çek diyeceğim ama?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 cempostaci said: şu olaya kılım ya. bi işin oluyor bankayla ilgili, "hesabı açtırdığınız şube ile görüşmeniz lazım" lafını duyunca çıldırıyorum. bir tane kredi kartımı çıkartırken internetten başvurmuştum. banka müşterisi falan değildim daha önce. sadece kredi kartı için başvurdum. bir problem olmuştu geri zekalı karşıdaki kız bu tarz bir şey demişti. internetten başvurdum ben dediğimde göt olmuştu aptal karı. anlayamıyorum neden illa o şubeye gitmem lazım. bankacı vardır kesin gelir bi açıklama yapar şimdi bizde göt olabiliriz ama düşününce saçma. ha bide ttnet gibi geri zekalı yerler internetten başvuru yaptığın zaman gelip bağlıyorlar. hatta ben evde yokken telefon hattını bağlayıp internet hattını bile açmışlardı. imza falan atmadım. sonra telefonla arayıp imza atmanız gerek diyorlar 2 gün sonra. iptal ettirmen için ama telekom müdürlüğüne gitmen lazım. bankacı geldi. şimdi şöyle. 1) telefon destek bölümünde çalışanların pratik bilgisi yok. kızmamak lazım (her alanda böyle bu sadece bankada değil). 2) evet sen internetten başvursan da, bir şubeye bağlı çıkar kart. 3) aslında o şubeye gitmen esas gereken. ancak gittiğin şubenin senden talimat alıp o şubeye fakslaması da mümkün, ama kasmak istemiyor kendini. hani bir de onu mu takip edecek yani aslında haklısın
Öne çıkan mesajlar