Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Laan??? Yoksaa???? Aaaabiiiiiiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Agızda bi Senko'luk var. Selcuk sen misin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 senko of çok kötü lan, allah yardım etsin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 allaha dava acmaya hazirlaniyorum. kazanacagim kesin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kojiroh said: Ekmek said: http://forum.paticik.com/thumbnails/2dd/d14/8c4/bae/8b9/059/ee1/98e/57b/fde/cf_450xNULL.jpg ABİİİİİ İ'M DEATH asdfkjsdf van mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Aynen Van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 olaylı foto koyumi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 cempostaci said: http://img508.imageshack.us/img508/2505/image419kc1.jpg bu kim bilmiyorum ama forumdan bir üye sanırım. tipe gel ya yillar gecmis konulari karistirip getiriyorsun eyvallah ama baska forumdan, fesbuktan vs. stalklayip sahibinden izinsiz buraya koyman sikinti cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 senko degilmiydi bu ? Cok kötü gözlükler kız gibi cıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 imamizer said: cempostaci said: http://img508.imageshack.us/img508/2505/image419kc1.jpg bu kim bilmiyorum ama forumdan bir üye sanırım. tipe gel ya yillar gecmis konulari karistirip getiriyorsun eyvallah ama baska forumdan, fesbuktan vs. stalklayip sahibinden izinsiz buraya koyman sikinti cikarir., forumdan uplanmış bir foto gibi düşün. forumda var yani bu foto. kaynak istersen veririm özelden ama kimseyle paylaşmama şartıyla ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 forumda kimin oldugu belli olmayan foto neden olsun diye dusunerek kaynagi disardan diye yazdim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 cempostaci said: nasıl işsiz bir insanmışsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 imamizer said: forumda kimin oldugu belli olmayan foto neden olsun diye dusunerek kaynagi disardan diye yazdim onu ben. Senko bu ya o izin vermese de olur. En azından ben senko dedim ama bilemedim tabi =P Bi önceki sayfada itiraf etmiş zaten dava açmaya hazırlanıyorum diye afashgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bi kac fotosunu gormustum ben de senko oldugunu dusunuyorum malesef. malesef? adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fotograftaki benim de internetin ne kadar tehlikeli birsey oldugunu gosterdigi icin cempostaci'ya gercekten tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 rica ederimde sen oldugunu bilmiyordum. birisi alintilamis mi ne yapmis zamaninda ordan aldim. kizdiysan sikayet edeyim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 niye kizsin, adamin tipi o, kizilicak kisi sen degilsin cem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 akilya'ya yurekten katiliyorum tanriya o konuda ben de kirginim aquila :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şimdi allah var mı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahaha cok zalimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kız yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 さようなら。 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 cok guzel cikmissin ninjacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Amatör bir ninja! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ninja nerede? Ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar