Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir zeka sorusu...(eheheh çözüm bakalım :) )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sorumus söle:
7,7,7,7,1 bu sayıları bir kez kullanmak şartı ile ve sadece 4 işlem yaparak (çarpma,bölme,çıkarma,toplama) 100 sayısını elde edeceksiniz...Ayrıca iki sayıyı yan yana koyamassınız. ör: 77 veya 71 fln gibi...
Herkese basarılar

Ehehe kolaysa çözün diorum ve cevapları bekliorum :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
şuraya bi 2 koysan heryer güllük gülistanlık olcak ama =p[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Mesaj tarihi:
tamam ''4 işlem yaparak'' sözcük öbeğinin anlamını çarpıtarak 4 tane işlem olarak yorumluyorum ve kendi işlemlerimi tanımıyorum. Nitekim bakarsanız bu işlemlerin içinde ayrıca çarpma bölme toplama ve çıkarmadan başka birşey yok değilmi :p
x,y,z,ğ işlemleri

x(a,b,c,d,e)=(a x b)+c+d+e
y(f)=2f
z(g)=g-29
ğ(h)=h+1

daha sonra

ğ(z(y(x(7,7,7,7,1))))=100[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Kasım 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ardeth doğru demiş function kullanmak yasak denmemiş :D[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 17 Kasım 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
7 x7 = 49
7 / 7 = 1
49+1 = 50

7.7 / 7 = 2

50 x 2 = 100

Her sayı bir kere kullanılacaktır. Okumayı bilmek lazım :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok.
- Ne demek Şakir'e yok!?
- Yok işte, sen kazana düştün.
Mesaj tarihi:
said:

7+7 / 7 = 2

işlem sırasına göre bunun sonucu 2 değil 8 oluyor

*feci gıcıktır* :D[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
7 x7 = 49
7 / 7 = 1
49+1 = 50

7+7 / 7 = 2

50 x 2 = 100

Her sayı bir kere kullanılacak yok öle bol keseden yedileri kullanmka :)
Ayrıca yok öle function felam kullanmak ben daha o dediğinizi görmedim ilk okul düzeyinde bi sorudur bu arkadaşlar 4 işlemden kastımda 4 tane işlem yapmak deil çarpma,böle,çıkarma yada toplama işlemlerinden herhangi birini kullnarak yapmaktır ehehe kolaysa çözün bakiim yrtna veririm cvbı :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 17 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
said:

7+7 / 7 = 2

işlem sırasına göre bunun sonucu 2 değil 8 oluyor

*feci gıcıktır* :D

abi illa 7+7
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 17 Kasım 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
ilk okul düzeyinde bi sorudur bu arkadaşlar

ilk okuldan biri çözebilecek mi peki bunu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
aslan :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Rezilim ben rezil, acil edit.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok.
- Ne demek Şakir'e yok!?
- Yok işte, sen kazana düştün.

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 17 Kasım 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ordada zaten 4 tane var :)

5. gördüğün yedi ilk işlemin sonucunda çıkan 7[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
5. nerede werewolf?

edit: typo
[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 17 Kasım 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...