Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 morrowindde vampir olma olayida vardi sanirim gorevin birinde baya bir kaynasiyordukda nasildi hatirliyamadim varmi hatirliyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 oyle degil Battlespire Elder Scrolls dunyasinda gecse de, Arena-Daggerfall-Morrowind(-Oblivion)'in olusturdugfu seriye ait degil, tipki su anda adini hatirlayamadigim Elder Scrolls Adventure'i gibi ayri degerlendiriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: HellHound, 17 Kasım 2004 11:12 tarihinde demiş ki: oyle degil Battlespire Elder Scrolls dunyasinda gecse de, Arena-Daggerfall-Morrowind(-Oblivion)'in olusturdugfu seriye ait degil, tipki su anda adini hatirlayamadigim Elder Scrolls Adventure'i gibi ayri degerlendiriliyor ben seri sıralaması yapmadım çıkardıkları oyunların sıralamasını yazmıştım. Adventure dediğin Redguard mıydı ?[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 17 Kasım 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ismi oydu galiba evet bonecrusher serinin siralamasini yapmis yanniz onu quoteladigin icin sey ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 dagger fall mükemmel bir oyun ben gidip ispanyolca almışım nerden bulduysam :D[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya arkadaşlar gaza getirdiniz oynayayım dedim, ama yüklemedi xpnin saçmalığı olsa gerek???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Whitehaven, 17 Kasım 2004 11:11 tarihinde demiş ki: morrowindde vampir olma olayida vardi sanirim gorevin birinde baya bir kaynasiyordukda nasildi hatirliyamadim varmi hatirliyan Önce vampir bulman lazım:) Sana dmg verdikten sonra sağ altta bir işaret belirecek eğer 3 gün içinde cure yi uygulamazsan vampir oluyosun.Sonra yine cure uygulayabilirsin,vampirlerle ilgili olan kitabın içinde hepsi ayrıntılı olarak yazıyo.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 vampir olabilmenin bi şans faktörü var %1 gibi baya bi vurması lazım annıycağın [Bu mesaj Aytoz tarafından 17 Kasım 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çalıştırdım en sonunda.. da nasıl tırmanıyorduk yaa onu bile hatırlayamadım. bayağı olmuş yani ben oynayalı :) bir de guard alma vardı gibi hatırlıyorum.....??? bulamadım... yardım lütfeen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Daggerfall bitirebilen yok di mi? Yani hile pathini kullanmadan... Gerçi bazı dungeonlarda o kadar çok bug var ki, hile değil de devam edebilme aracı olarak ben kullanmıştım. MUHTEŞEM bir oyundur. bir benzeri daha olmamıştır, sanırım bizlerin beklentileri de çok yükseldi, dolayısıyla dönemi itibarıyla olamayacaktır da.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 benim bildiim patch çekince bitirebiliosun normal yoldan oblivion beklentileri karşılıycak gibi ya, hiç olmassa öle umuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 cevap veren olmamış...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Guard almak derken guard kesmekten bahsediyorsun sanırım. Önce at çal bir dükkandan. Sonra ileri-geri hamle yaparak silah savur. İlk seviyelerde ancak böyle kesebilirsin. Alternatif olarak etrafı boş olan yerde ok kullanabilirsin.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 lol ben werewolf olup binadan binaya atlıyodum(100 bilmem kaç jumping vardı.. runingde bi o kadar) .. Sonra bi tane magical dai-katana'm vardı.. Her vurduğumda deli life steal yapıyordu hiç ölmüyodum.. Ne günlerdi.. peh..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Selocan, 18 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Guard almak derken guard kesmekten bahsediyorsun sanırım. Önce at çal bir dükkandan. Sonra ileri-geri hamle yaparak silah savur. İlk seviyelerde ancak böyle kesebilirsin. Alternatif olarak etrafı boş olan yerde ok kullanabilirsin. yok yaaa silahla sanki gard alıyoduk yani vurunca karşı taraf zarar vermiodu böyle geri çekilince falan.. ya da ben yanlış hatırlıyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bir de turmanma nasıl oluyodu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 guard alma die bişey hatırlamıorum ben tırmanmak için sanırım dibine gidip zıplıodun bi tuşu wardı saldırma tuşuna basılı tutuo olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya beyler nerde var bu oyun ya bulamadım hiç bi dl sektöründe:)[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tırmanmak için duvarın üzerine yürümek yeterli[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 gard alma ile kastetdiği herhalde dodge.. silahını cekiyosun. ileri 1 - 2 adım atıp hmeen geri koşunca balıklama atlıyıp missliyo düşmanlar.. hem dodge yapıyoruz hemde ebony daggerı indiriyoruz kafaya :D (dodging die skill de var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet dodge... öyle yaptığımı biliyordum da sanki ayrıca gard var gibi geldi, karıştırmışım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 morrowind oynadıysan orda silahı çekili tutaken kalkanı bekletirdi. ve blocklama şansın artıyordu.. dodge skillide saçma zaten klavyeyle ileri geri yapıyosun skille alakası yok :d.. ondan blocka çevirmişler. (guard alıyoyane :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ben bu oyunu hiç oynamadim hepte merak etmişimdir nasıl bir oyundur diye . Nereden çekip oynuya bilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Daggerfall şu an elimde yok. Kıskandım yazıları okurken. Morrowind yükleyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Daggerfall oynarken 1/3 ajanda sayfası dolusu NOT almıştım kendime. Silahlar, aletler, questler, özellikler... OVERALL Oyun geçmişimde hiçbir oyuna daha fazla zaman harcamadım. İnternetten "tam çözüm"ünü arattığım İLK oyun da daggerfall'du ayrıca. Yazsam daha iyisini yazarım demiş, kendimi gazlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar