screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Fistan said: dota2>hon>lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Lol= Matlab Dota2= Fortran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 lolcüler olarak dota2 oynayanların gereksiz aggrosundan öyle sıkıldık ki bu tarz konulara artık cevap yazmıyoruz pek. ama arada gel bizim oyunu da dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ne yazcanız ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ekmek said: dota-->formula1 lol-->karting hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Dota ----> Amerikan Futbolu. LoL -----> Körling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Fistan said: dota2>hon>lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dota2 basarili bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi aranızdan biri adam gibi cevap yazmış diğerlerini okurken onunda nickini unuttum ben chesscube'e kaçıyorum ^^ dota2 oynayacağım sanırım lolü denedikten sonra. honu baya severim. cidden severim ama en son çok cıvımıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hon 3 baya güzel olmuş bence. daha ciddi durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 release oldu mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 oldu bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bana birileri dürüm flm vaat ediyorsa o oyuna geçeyim direk? carry oynadığım oyunlarda 11-12 kill üzeri oynarım, şahane jungle giderim. bi support oynarım şaşırırsınız, hem supportlamadığım gibi hemde carry build yaparım kill çalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Meov said: bi support oynarım şaşırırsınız, hem supportlamadığım gibi hemde carry build yaparım kill çalarım. şaşırmayız,öylelerine alışık zaten herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 şaka bir yana supportta oynarım defend ederseniz. ama tutupta necro sup oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ekmek said: Selam ;);) oha basmış parayı. h.g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Abi üçü de bedava. Valve bilgisayarında lol client görse de serverlara bağlıyor seni. Zaten daha önce 7 sene de oynamışın dota hon hede. Neye/niye kastın ki bu kadar topic falan sdasdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 lol oyna en güzeli lol.Zaten yükleyip denesende hepsini aynı kanıya varırsın büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Xeph said: Abi üçü de bedava. Valve bilgisayarında lol client görse de serverlara bağlıyor seni. Zaten daha önce 7 sene de oynamışın dota hon hede. Neye/niye kastın ki bu kadar topic falan sdasdsdf aslında sinsi sinsi pati communitysi nerede onu bulmaya çalışıyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bu forumda bir tane bile pro mobacı olmadıgına göre eglence olarak LoL daha advanced. Hon irrelevant. Dota için daha zor diyorlar ama kendim deneyip görmedim yorum yapamam. LoL Scene genel olarak daha bi eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 kısa süre hon denedim, eğlenceli. uzun süredir lol oynuyorum(genelde spectate ediyorum gerçi), lol çok daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tamam ben kararımı verdim siz kavga edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 lol kız oyunu dota erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tam dota oynayacağım şu lag muhabbeti olmazsa diyordum spark dota dedi kararsızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Jim_E_Rustler said: Bu forumda bir tane bile pro mobacı olmadıgına göre eglence olarak LoL daha advanced. Hon irrelevant. Dota için daha zor diyorlar ama kendim deneyip görmedim yorum yapamam. LoL Scene genel olarak daha bi eglenceli. Aslında pro dotacı var, yani sonuçta bırakmış olsak da zamanında para kazandığımız için bu oyun üzerinden pro sayılırız diye düşünüyorum. Dota çok da eğlencelik bir oyun değil zaten malesef. Ancak 4-5 kişi oynarsan çok eğlenebiliyorsun bir de düzenli yeniyorsan ama MM sistemi oyunların en az %30'unda saçma sapan işler çıkardığı için eğlenmek baya zor Dota2 de solo takılıyorsan. Ha 4-5 kişi co-op mario da oynasan eğleniliyor zaten o ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar