Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Sam dusmuyor galiba

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

Cipetpet said:

merak etme şu anda malımızla cihad ediyoruz tatarcık,zamanı gelirse,bu ülkede kurtuluş savaşın da dedemin dedeleri yemenler de nasıl canını vermişse,bizde öyle canımızı veririz.çünkü bizim şehitlerimiz cennete,onların ölüleri cehenneme gidecek inandık ve iman ettik işte,daha neyi tartışıyorsun benimle?
ayrıca osmanlının yemene gelene kadar şehitlerinin yarısını şu çok savunduğun araplar katletmiştir.

Yemendekileri bizzat katledenler Araplar zaten abi, Yemen Balkanlarda değil sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

5-Nisa Suresi 95.-96

لَا يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُولِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً وَكُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنَى وَفَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا
Özür sahibi olmaksızın cihaddan geri kalan müminlerle, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad eden müminler elbette bir olmaz. Allah malları ve canları ile mücahede edenleri, derece bakımından cihada gitmeyenlerden üstün kılmıştır.Gerçi Allah hepsine de en güzel yurt olan cenneti vâd etmiştir, ama mücahede edenleri, cihada katılmayanlardan çok daha büyük mükâfatlarla, tarafından derece derece rütbeler, hususi bir mağfiret ve rahmetle mümtaz kılmıştır. Değil mi ki Allah gafurdur, rahimdir (affı, merhamet ve ihsanı boldur). *

Ufacık ayetten nasıl bu kadar anlam çıkmış
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

tarikatçı,cemaatçi,şu cu,bu cu değilim,elhamdülillah müslümanım sadece,herhangi bir akıma mezhebe v.s taassub derecesin de bağlılığım da yoktur.önceliğim kuran,sünnet ve peygamberin ashabı ve çevresinin yaşantısıdır.

Pampa onu sormuyorum, seninle el kaidecilerin ortak buluşma noktası olan organizasyon/grup/örgüt nedir onu soruyorum. Hepimiz müslümanızla geçiştirilecek bi cevap değil, ehli sünnet de çok geniş bi spektrum. Baya bütün sünniler demek değil mi o?

Sen böyle haber alıyorsun belirli bi mantalitede yazıyorsun sürekli. Bu insanlarla iletişime geçmeni sağlayan ortak bi kanal olması lazım. Feyizlerin kaynağı nedir yani? Haktır falan deme şimdi, hakkın yolunu size öğreten tangible bi bağlantı olması lazım onu soruyorum. Fetullahçı değilmişsin peki, ama illaki elkayideyle ortak bi noktanız vardır din büyüğü konusunda.

Tamamen akademik bi ilgiyle soruyorum bunu. Gerçi dalga geçesim de var ama merak içimdeki trolü bastırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmaladığının farkındasın herAlde,ne el kaidesi ? Ben suriyede ki mücadeleye tamamen suriye halkının ve genelde de islam ümmetinin emperyaliZmden kurtuluşu gözüyle bakıyorum.isyan etmeseler rusya ve irana yarıyor,etseler amerikaya yarıyor diye emperyalistmi oldular ?şu anda bu devrimin kıvılcımını ateşleyenler,1982 de ki hafız esadın hama katliamı neticesin de çocukları ve kardeşlerinin başlattığı isyan.amerika totosunun korkusundan,2.afgan direnişi olur diye,suriye ye ne silah ne de gıda desteği sağlıyor.b.m bile toplanan paraları esadın birimlerine verdiği rezilliği çıktı ortaya daha yeni yani.

Mütedeyyin müslümanın suriye kıyamını desteklemesi farzdır.aynı namaz oruç hacca gitmesi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Kamplara yardıma mardıma gitmedin mi, oralardan haber getirmedin mi? Seni bu kampa götüren, bu insanlarla tanıştıran kim? İllaki vardır örgütlü bi çalışma.

Ahahaha bakıyosun adam aslında gizli ajanmış böyle siyayeyli miyayeyli komploymuş, sırrını ortaya çıkartmayayım diye tak ertesi gün trafik kazasında ben gidici.

sonra şofben bozulmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Saçmaladığının farkındasın herAlde,ne el kaidesi ? Ben suriyede ki mücadeleye tamamen suriye halkının ve genelde de islam ümmetinin emperyaliZmden kurtuluşu gözüyle bakıyorum.isyan etmeseler rusya ve irana yarıyor,etseler amerikaya yarıyor diye emperyalistmi oldular ?şu anda bu devrimin kıvılcımını ateşleyenler,1982 de ki hafız esadın hama katliamı neticesin de çocukları ve kardeşlerinin başlattığı isyan.amerika totosunun korkusundan,2.afgan direnişi olur diye,suriye ye ne silah ne de gıda desteği sağlıyor.b.m bile toplanan paraları esadın birimlerine verdiği rezilliği çıktı ortaya daha yeni yani.

Mütedeyyin müslümanın suriye kıyamını desteklemesi farzdır.aynı namaz oruç hacca gitmesi gibi

hahahahh hahah hahahaeh

ahahahahah

neyse yeter güldüm

islam ülkelerinin emperyalizme direnciymiş

amerika ve israil destekli bu isyanlar "emperyalizme" karşı baş kaldırıymış

lan bi de oturup bu adama laf anlatıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...