Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Senin gibi, sabah akşam paticikde gezicek kadar boş bir insan olmadığımdan, yavaş olabilirim doğrudur. Yönetime mesaj at sana şunu versinler madalya olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Amma boş konuştun, özür dilerim Çeto'nun abin oldugunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 valla şimdi sondan başa giderek okudum, ilk defa topic deyim. Kuddusi'nin senaryosunun mantıklı dayanakları var. Zaten sonra Xunn'un canı sıkılmış dağılmış olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ama Türk ordusunun güçsüzleştirilmesi ile Suriye olayının bağını çözemedim? Biz Suriye'ye savaş açalım isteniyorsa niye ordu desteklenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Abi Suriye'yle Amerika arasında kalmanın edebiyatta çok güzel lafı var. Scylla and Charybdis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 seviyeyi yukseltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 türkçe konuşsana lan amerkanca konuşçaksan amerikaya git!! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Jim_E_Rustler said: Dark_Soul said: Kayıt Tarihi: 15/01/2013 18:00 1 ayda atmıs 200 mesajı goya sdsfffs.3 aydır bu lafı dusunuyordum.Biri üye olup 2 haftada 200 mesaj atsada , ona bu lafları soylesem diyordum sen ciktin işte ortaya. Her postumda sen ve çetonun totalinden çok gider var ama. Ve bariz yavaşsın, niye zoruluyorsun ki? http://i.imgur.com/SLX5o3U.jpg şu karakter nerden ? mmmhmm teninin rengi mmhmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 şam düşmezse hepimiz ölebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mısır da devrimci ;) ehmedinejad a ayakkabı fırlatmışlar suriye meselesi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rja2rJNQ4Qo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Esadın çapulcularımı bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Isyancilar cok elit ya anasini satayim adamlara capulcu diyorsun. Tam tipik Ortadogu modeli savascilar yalniz. Elde Rus yapimi silahlar, spor ayakkabi, bunlar orduya bagli oldugu icin kamuflajla durumu kurtarmislar biraz. Son 50 yildir boyle herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Rpg, lmg, sniper. Tüm "oooo u n00b" flame i çekecek silahları almışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: Esadın çapulcularımı bunlar ? ccc esad reyizin askerleri ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 o kadar müslümansın arapça bilmiosn abv çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hamsilipilav said: o kadar müslümansın arapça bilmiosn abv çipetpet Arapça biraz biliyorum tabii ki,ama müslüman olana ,devrim marşı ezberletir gibi arapça öğrenme mecburiyeti yok ,mobilden izlediğim için başlığı v.s kontrol edemedim.ayrıca bu nasıl çapulcu sürüsü lan? Hadi mücahid kardeşlerimin elinde yok ,avucunda yok ,chp lilerle saadetçilerin yardım kampanyası yapmaları lazım,haa bir de müslüman düşmanı atayiz reyizlerin ahahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sünnilerden sayende sonsuz iğrendim çipetpet, bu kadar mı zorunuza gidiyor birilerin farklı mezhepten olmaları? allahınız kendini savunamıyor mu yoksa size ihtiyaç duyuyor, noldu hani işine gelmeyen kavmi helak ediyordu wall streette dünyanın annesiyle ilişkiye giriyor %1 niye hala helak olmadılar da sürekli müslümanlar helak oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: hamsilipilav said: o kadar müslümansın arapça bilmiosn abv çipetpet Arapça biraz biliyorum tabii ki,ama müslüman olana ,devrim marşı ezberletir gibi arapça öğrenme mecburiyeti yok ,mobilden izlediğim için başlığı v.s kontrol edemedim.ayrıca bu nasıl çapulcu sürüsü lan? Hadi mücahid kardeşlerimin elinde yok ,avucunda yok ,chp lilerle saadetçilerin yardım kampanyası yapmaları lazım,haa bir de müslüman düşmanı atayiz reyizlerin ahahahs la hiç güleceğim yoktu çipetpet göktengri de seni güldürsün emi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sparkcaster said: sünnilerden sayende sonsuz iğrendim çipetpet, bu kadar mı zorunuza gidiyor birilerin farklı mezhepten olmaları? allahınız kendini savunamıyor mu yoksa size ihtiyaç duyuyor, noldu hani işine gelmeyen kavmi helak ediyordu wall streette dünyanın annesiyle ilişkiye giriyor %1 niye hala helak olmadılar da sürekli müslümanlar helak oluyor? Sakin ol şampiyon mezhep v.s nereden çıkarttın arkadaş? Öso nun için de hıristiyan milisler de var,sünni olmayan milisler de var.yani dikkat köpek giremez tabelasını asan sahip öfkesine niye kapıldın bir anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 özgür suriyeli teröristlerin videosunda 5sn'de bir allahu akbar duyuluyor ya. esad askerleri paso hip hop , rap, r&b takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Çipetpet sizin tarikatın ismi neydi? Bizi biraz aydınlatsana türkiyedeki sünni tarikatlar konusunda. Siz şimdi hanefi misiniz, farklı bi kol mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sparkcaster said: allahınız kendini savunamıyor mu yoksa size ihtiyaç duyuyor, noldu hani işine gelmeyen kavmi helak ediyordu wall streette dünyanın annesiyle ilişkiye giriyor %1 niye hala helak olmadılar da sürekli müslümanlar helak oluyor? Abicim dincilerin şu kısımlara verdikleri yegane cevap onlar öteki tarafta cezasını çekecek, Allah sevdiği kuluna dünyada eziyet çektirip öte tarafta hurilerle mükafatlandıracahkk!!! Ulan niye bekletiyon insanları, gidipte dönen varmı sanki, ya bi bok yoksa öte taraf diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 eski başlıkta bi esad videosu daha vardı elemanlar gitar çalar gibi yapıyordu falan onu bulsanıza şarkısı akıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 axedice said: Çipetpet sizin tarikatın ismi neydi? Bizi biraz aydınlatsana türkiyedeki sünni tarikatlar konusunda. Siz şimdi hanefi misiniz, farklı bi kol mu? tarikatçı,cemaatçi,şu cu,bu cu değilim,elhamdülillah müslümanım sadece,herhangi bir akıma mezhebe v.s taassub derecesin de bağlılığım da yoktur.önceliğim kuran,sünnet ve peygamberin ashabı ve çevresinin yaşantısıdır. sünni tarikatlar konusun da ders verebilecek birikime sahibim sana,ama sorduğun soru dahi art niyetli,o yüzden isimlerini yazayım git sen araştır . mezhepler; hanefilik şafiilik hanbelilik malikilik üstte ki 4 mezhep ehli sünnet vel cemaat ekolü içerisin de hak mezhep olarak değerlendirilir. şii mürcie harici bunlar da islamın %90 ı na hakim olan ehli sünnet ekolünün dışın da,inançları aşırı derecelere varan inanç sistematikleridir islamiyet içerisin de tarikatlar nakşibendi kadiri rufai cerrahi halveti uşşaki mevlevi bunları da isim isim araştırırsan ne dediklerini,neler de farklılık gösterdiklerini araştırırsın,fakat peygamber zamanında ki mekke müşrikleri gibi,''biz Allaha inanıyoruz fakat taptığımız putlar,dualarımızı adaklarımızı Allaha ulaştırıyor'' dedikleri gibi,şu anda ki tarikatlar da,''şeyhi olmayanın şeyhi şeytandır'' tarzı saçmalıklar ve,genel nakşi tarikatına yayılmış rabıta sapıklığı yüzünden dinen mekke müşriklerinden farkları kalmamıştır. şimdilik bu kadar yeter,eğer merak eden olursa ayrıntılarıyla cevaplayabilirim,saygı çerçevesin de tabii ki edit:suriye konusunda da,beşşar esadın bağlı olduğu mezheple,iran da ki şiilik arasın da,türkiye aleviliğiyle,iran şiiliği kadar benzer yan var sadece bunu da belirtmiş olayım efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar