Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Sam dusmuyor galiba

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

herşeyin bir zamanı var doruk,suriye sadece zaman alıyor o kadar,nasıl kaddafi,mübarek gittiyse esad da gidecek ha bugün,ha yarın...

koltuğa bu kadar yapışıpta sonu güzelmi olacak sizce?

bence olmayacak,kaddafi gibi,bir lağım deliğinde canını alacaklar o kadar

ha aluriel,çatladın abi cevap vermedim diye 1 saattir,verdikten 2 dk sonra da cevap yazdın yuh be asdhasdhhasd
Sosyal ağlarda paylaş

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلً

Diyanet İşleri : Mü’minlerden öyle adamlar vardır ki, Allah’a verdikleri söze sâdık kaldılar. İçlerinden bir kısmı verdikleri sözü yerine getirmiştir (şehit olmuştur). Bir kısmı da (şehit olmayı) beklemektedir. Verdikleri sözü asla değiştirmemişlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle saçma sorular soruyorsun ki bunun sen de farkında olmalısın. Al o zaman ben de sana bir takım saçma sorular sorayım da anla neden saçma olduğunu

1- O fotoğrafın gerçek olduğunu bana nasıl kanıtlayacaksın?
2- Kafasından vurulmuş adamları, esadın askerleri vururken fotoğraf var mı elinde?
3- sokaktan geçen ösoyu desteklemeyen sivillerin kafasını kesen adamların anasının bacısının tecavüze uğradığını kanıtlayacak belgeler var mı elinde?

Sen saçma saçma demogoji yapınca doğru ben sorunca hani fotoğraflar nerde? Böyle bir savaş sırasında çıkan hiç bir habere güvenmem ben, cami bombalaması ve ramazan adlı kişinin öldürülmesi gerçekten de propaganda olabilir olmayabilir de. savaş sırasında iki taraf varsa genelde iki tarafı da destekleyen medya olur ve genelde haberler bir miktar yalan haber ve geri kalanı doğru fakat tek taraflı haber şeklinde gider. Hem Esadın yaptığı katliamlara hem de ÖSOnun yaptığı katliamlara dair medyada haber bulunabilmesi demek benim için iki tarafın da elinin kanlı olduğuna yeterli işarettir. Sırf birisi senin dini görüşünden diye "her direniş örgütünün hataları olur" gibi saçma kabulcü bir tavra girip de vahşice öldürülen insanların sorumluluğunu kabul etmek istiyorsan sen bilirsin.

Ama senin gibiler için olayın demokrası direnişi olmadığına büyük ölçüde eminim. Roller tam tersi olsa, %90 şii halk %10 sunni yöneticiye karşı ayaklansa sağda solda ayaklananlar TÖRÖRÖST diye ilk bağıranlar siz olacaktınız yine. Bağırmasanız bile kılınızı kıpırdatmayacaktınız. Sudanda katliam yapan adam burda kırmızı halılarla karşılandığında bırak tepki göstermeyi ağzınızı bile açmadınız, halbuki öldürülenler sunni olsa ohooo.

Cipetpet said:

terbiyeli ol ve konuyu başka yerlere çekerek hakaret boyutuna getirme işi!

1- bana o resim üzerinden cevap ver,bombalama varmı ? yokmu?

esadın yandaşı kanallar bombalandı diyor!

2- öldürülen şahısların cesetlerini gördünmü?

görmediysen araştır,kafalarından vurulmuş cesetler haricinde,hiç bir şey gözükmüyor.

3- ramazan el buti adlı kişinin,cesedine dair bir fotoğraf yayınlandımı?

bence yayınlanmadı,bulabiliyorsan bul linkini özelden mesaj at,ama bulamayacaksın çünkü baas partisinin ve benzeri partilerin propaganda oyunları bunlar

4-Öso ve nusret cephesi şu anda,ahlaksız,kitapsız bir herifle savaş halinde,halep şehrinde halka anons yaparak ekmek dağıtılacak fırınları söyleyen nusret cephesinin,anonsunu haber alır almaz telsizle merkeze bildiren esad askerleri ve uçakları,olaydan yarım saat sonra uçaklarla,füzelerle o fırını bombalayıp onlarca kişiyi öldürmedilermi?

her direniş örgütünün hataları olabilir tabii ki,ama şunu düşün annen,kızkardeşin,hatta 70 yaşındaki ninen bile tecavüze uğramış ve çocukların ellerinde ölüyor,nasıl bir psikolojide olursun sence?
Sosyal ağlarda paylaş

müslüman kafası çok ayrı bi kafa ya.hani masumlar çocuklar kadınlar acı çekmesin falan değil bizden olmayanı keselim biçelim.sonra bide bunun doğru olduğunu ve bunun için cennete gidiceklerini düşünmeleri falan.abi hakkaten soluduğunuz oksijene yazık ya.

n'olur gidip geberin bian önce.
Sosyal ağlarda paylaş

cami kan golune donmus hala yok bakin bomba patlamamis yok bilmem ne. ne bicim bi insansin sen ya.

bi de gelmis yikintilarin arasinda namaz pozu veren tiplerin fotosunu koymus.
isiniz gucunuz show.
ISTE YIKINTILARIN ARASINDA SILAHI BIRAKIP NAMAZA DURAN KAHRAMAN ASKERLER.

artistler

hala mumin askerler seytanin elcilerine karsi savasiyomus gibi bi imaj cizmeye calisiyolar. ama o kadar basarisiz ki, bi kendileri inaniyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...