Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Frostbite said: yoo bizim kesilmedi çok yakınındayız biz hatta patlamayı bile duymadık.. Sus usa manyoluhaberden dahamı ii biliosun? Jeneratör vardır sizin binada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 lan jenaratör varda elektrikler gidince uyarı veriyor bize elektrikler gitti ben devreye girdim abi diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tayyep basın açıklaması yapar birazdan kınarlar bu olayları. ASLA İZİN VEMRİYECEĞİZ diye anırır tv de. olan birşeye izin vermemeyide ilk defa ondan duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ERGENEKONUN İŞİN, KEMALİSTLER YİNE İŞ BAŞINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Elçi açıklama yaptı;bu olay türkiye ile dostluğumuzu bozmayacak :s bu ne lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 İçeride olmuş patlama. Nasıl girdiyse, bizim buradaki elçiliğe kral olsan 50 tane aramadan geçiyorsun.. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 x-ray cihazının öünde patlatmış diye okudum bende şimdi muazzam derecede bilgi kirliliği var şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Kapı açıkken girmiştir ilk seviye kontrolde patlatmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Esnaf said: şöyle bi haber var.haberle aynı günde olması ilginç cia operasyonunda collateral damage olsaydı bu patlamayla "onlar yaptı" diye üstü örtülecekti ama iletişim kopukluğundan boka sarmış gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Amerika yapmamıştır belki ama olucağının haberini alıp sadece ses getiricek kadar bir zarar vermesine göz yummuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 BonePART said: yazık ya gene olan 800 tl maaşla güvenlik görevliliği yapan adamlara oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yaralanan bayan,elçilik personeli değil iş için orda bulunan bi kızmış galiba:( olay abd toprakların da oluyor yine olan bize oluyor.. edit:bu arada ntv eski muhabiri Didem Tuncay da ağır yaralıymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sabah o saatlerde kızımla beraber geçtim oradan, 14 dakika farkla geçmişim tam. sinir bozucu görevlinin ailesine de allah sabır versin, çok tatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 offf dünyanın olayı cıkıcak şimdi, diğer ölen kimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Benim de arkadaşımın sabah 8de randevusu vardı vize işlemleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 canlı bombanın kimliği belli olmuş dhkp-c üyesi Ecevit Şanlı http://haber.gazetevatan.com/kimligi-aciklandi-canli-bomba-ecevit/510965/1/Gündem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ölen güvenlik görevlisi bir arkadaşımın yan apartmandan komşusuydu, galiba az çok tanıyordu. Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Frostbite said: canlı bombanın kimliği belli olmuş dhkp-c üyesi Ecevit Şanlı http://haber.gazetevatan.com/kimligi-aciklandi-canli-bomba-ecevit/510965/1/Gündem Hastalığı sebebiyle 2000 yılında salmışlar hapisden ,idam etselermiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ElKaideci beklerken DHKPci çıktı alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 inşallah acı çekerek ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 önceden kendilerini haplıyorlar pek acı çekmiyorlar diye biliyorum.zati adam acı çekmeden çoktan parçalara ayrılmış olan yine benim masum insanıma oldu yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 saniyede bilmem kaç km hızla gaz çıkışı oluyor patlama esnasında, hep acı olsa ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Nefr said: sabah o saatlerde kızımla beraber geçtim oradan, 14 dakika farkla geçmişim tam. sinir bozucu görevlinin ailesine de allah sabır versin, çok tatsız geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 olaya bariz göz yumulmuş, eylemi gerçekleştiren içerden yeni çıkmış kısa süre önce yurtdışından giriş yapmış pehh, karanlık eller on again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 orduevine lav silahlı saldırı düzenleyen adam 5 yılda serbest kalıyor, bir yığın insan daha suçlama olmadan yıllardır içerde. süper memleket ya valla. ABD Büyükelçiliği saldırısını gerçekleştirdiği açıklanan Ecevit Şanlı 1997'de de Harbiye Orduevi'ne lav silahlı saldırı düzenlemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar