zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oglede benim arkadasa baska bi oyun icin bu gelmis adam aramis dukyani elemanlar geldi istediginiz zaman gelip alin demisler buarada Pick-up oldigi icin ariycaz falan diyo [Bu mesaj zebani200 tarafından 19 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 daha bana gelmedi ya nasi is?? ebgamesden CE one day shipping ile istedik o kadar. [signature][hline][Golden Horde]Berke Xar [Bu mesaj Befounder tarafından 19 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bilmiyorum nekadar doru ama CE yollamaya 16 sından itibaren başlanmış deniliyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ewet amerikada oturuyorum bakalim gorucez yaa yarin gidicem bakicam dukyana gelmisse yarin bu saatlerde resimlerini sizlerle paylasirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 cloth map[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 map pek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet kesinlikle. çok basit yapmışlar.. adam gibi büyük bakılası bişey niye olmamış onu anlamadım. Kagıt yap adam gibi yap asalım duvara[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Introdaki map daha zaten daha ne bekliyodunki?Bence çok guzel olmus.Hiç olmamasindanda iyidir :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 merkez leri bile yazmamış adamlar ama o derece de basit olmaz yani.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet map benim de hoşuma gitmedi. petleri de sevmedim. zaten peşimde pet met istemem ben. hunter'ı da warlock'u da pet yüzünden sevmiyorum. e ne kaldı geriye, kadife kılıfı, art book'u ve dvd'si. onlar için de o kadar fark verilir mi bilemiyorum. bakarız. bu arada normal versiyonlar dvd mi cd mi olacak? yoksa iki versiyon da olacak mı? gerçi sonuçta 1 kere install edeceğiz, cd olsa ne çıkar dvd olsa ne çıkar..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 CE de Soundtrack , Behind Scenes ( oyun yapımı , tanıtımı vs vs hakkındaki dvd ) , Art book var ek olarak bide. CE iyi bitek map olayı fason cıkmıs. Bu arada normal box da CD olarak gelicek DVD degil.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dikkatli bak merkezlerde yazi yaziyo.Bende basta goremedim.Mesela en net gozuken teldrassil.Night elf adasina bak ustunde teldrassil yaziyo.Ya zaten çeken duzgun çekmemis yakindan daha iyi olurdu[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 acikcasi ben art book ve soundtrack icin aliyodum ce yi pet ve mapte guzel bi arti oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 soundtrack için de almaya gerek yok aslında nasılsa 26 sında preorder yapınca soundtrack cd sini yollayacaklar. gene de alacam ce bu kadar buı oyunun peşinde koştum almazsam ayıp olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben de alırsam oyunun hastası olduğum için alırım içindeki şeyler için değil. enayilik mi oluyor diye düşünmüyor değilim. para durumuma bağlı. büyük ihtimalle normal versiyon alacağım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 art book tu tek istegim harita dandik dvdrom zaten yok bende ee biri artbook u satar bana yada bi 15-20dk bakar veririrm. :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar