Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adamların eline US CE versiyonu geçmiş bile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oglede benim arkadasa baska bi oyun icin bu gelmis adam aramis dukyani elemanlar geldi istediginiz zaman gelip alin demisler
buarada Pick-up oldigi icin ariycaz falan diyo

[Bu mesaj zebani200 tarafından 19 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha bana gelmedi ya nasi is?? ebgamesden CE one day shipping ile istedik o kadar. [signature][hline][Golden Horde]Berke Xar

[Bu mesaj Befounder tarafından 19 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum nekadar doru ama CE yollamaya 16 sından itibaren başlanmış deniliyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
evet kesinlikle.
çok basit yapmışlar..
adam gibi büyük bakılası bişey niye olmamış onu anlamadım.
Kagıt yap adam gibi yap asalım duvara[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
evet map benim de hoşuma gitmedi. petleri de sevmedim. zaten peşimde pet met istemem ben. hunter'ı da warlock'u da pet yüzünden sevmiyorum. e ne kaldı geriye, kadife kılıfı, art book'u ve dvd'si. onlar için de o kadar fark verilir mi bilemiyorum. bakarız.

bu arada normal versiyonlar dvd mi cd mi olacak? yoksa iki versiyon da olacak mı? gerçi sonuçta 1 kere install edeceğiz, cd olsa ne çıkar dvd olsa ne çıkar..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
CE de Soundtrack , Behind Scenes ( oyun yapımı , tanıtımı vs vs hakkındaki dvd ) , Art book var ek olarak bide.
CE iyi bitek map olayı fason cıkmıs.
Bu arada normal box da CD olarak gelicek DVD degil.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
Dikkatli bak merkezlerde yazi yaziyo.Bende basta goremedim.Mesela en net gozuken teldrassil.Night elf adasina bak ustunde teldrassil yaziyo.Ya zaten çeken duzgun çekmemis yakindan daha iyi olurdu[signature][hline]Wake up time to die...
Mesaj tarihi:
soundtrack için de almaya gerek yok aslında nasılsa 26 sında preorder yapınca soundtrack cd sini yollayacaklar.
gene de alacam ce bu kadar buı oyunun peşinde koştum almazsam ayıp olur. :D
Mesaj tarihi:
ben de alırsam oyunun hastası olduğum için alırım içindeki şeyler için değil. enayilik mi oluyor diye düşünmüyor değilim. para durumuma bağlı. büyük ihtimalle normal versiyon alacağım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...