megetege Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Dün deploymentın en kanlı gününe şahit olduk sanırım. Aynı zamanda savaş stratejisinin dibine vurduk :) 5 gün önce aynı sistem için yaptığımız savaşta NC. ve Nulli olarak aynı gate den düşman capital+loki fletinin üzerine atlamış, Soların pro bomberları yüzünden ağır kayıp vermiştik. Bu seferde sonucun aynı olmaması için planlar kuruldu. Ve Nulli olarak Rokh Fleetimizde yeni bir şey denedik. Large Micro Jump Drive (MJD). Bilmeyenler için şahane bir şey :) Neyse saldıracağımız sistemin 2 adet girişi var. 2side bubblelı ve düşman geleceğimiz kapıya warplamak için hazır bekliyor. Ve Fcimiz Jump komutunu verdi, Rokh fleetimiz ile düşmanın üzerine atladık. Carrierlar Dreadler lokiler ne isterseniz var. Tam bu esnada NC. da diğer kapıdan sisteme girdi. Derhal diğer gate e align olduk, BS altı gemilerin bubbledan çıkmasını bekledik, onlar çıkıncada FC "Hit it" diye bağırdı. 150+ Rokhun MJDyi çalıstırmasıyla şahane bir efekt ortaya çıktı ve bir anda 100km ötede bubbleların dısında bulduk kendimizi :) Hemen lokilerin olduğu gate e warpladık ve NC. fleetiyle bir araya gelebildik (Aşağıya linkleyeceğim video NC. tarafından olduğundan burdan başlıyor). Bu arada atlamayın komutuna rağmen atlama kararı alan RA abaddon fleeti ilk geldiğimiz kapıda Soların Dreadleri ve Lokiler tarafından katliama uğruyordu. Derhal NC ile birlikte Soların üzerine warpladık ve kanlı savaş başladı. Sistem Cyno jammerlı olduğundan bizim capital supportumuz yok, ve solarda bunu bildiğinden Dread ve carrierlarını bize karşı kullanıyordu. Bilmedikleri şey ise bir gece önce o sistemde 10 kadar NC. super carrierının log off olduguydu. Savaş başladığı anda SC ler login oldu ve soların ruhu duymadan Cyno Jammerı indirdiler. Derhal Midpoint cynolara ayarlandı ve bizim capitallerde sisteme girmeye başladı. Bundan sonrası solar için tam bir katliam oldu. Evekill hala sorunlu olduğundan direk bizim KBdan kayda değer gemileri rakam olarak veriyorum. 77 T3, 28 Carrier, 13 Dread sizlere ömür. Savaş esnasın FAZORuda gözlerim aradı ama göremedim, Localde 1300ü aştıgından belki ben bulamamışımdır dedim ve savaşıma devam ettim. Akşamı forumlardan gördüm ki Fazorda solara yardım amaçlı baya kalabalık Zealot fleeti kurmuş. Onları görememe sebebimiz ise daha sistem değiştiremeden PL tarafından kendi poslarında yakalanmalarıymış. Onunda videosu ve linki aşağıda. https://www.pandemic-legion.com/killboard/view_battle.php?start_time=2013-02-25%2017:00:00&end_time=2013-02-25%2018:30:00&system=E02-IK Nice böyle savaşlar dileğiyle hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 vay vay vay güzel battlereport olmuş vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 cuma yı atlama kanlı cumayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Atlamadım ki yazımın başında ilk bahsettiğim seylerden biri hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 eline saglik, guzel yazmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Uzun zamandır bu kadar keyifli bir büyük fleet savaşına girmemiştim. Logi'deydim ve belkide savaşın en çok çalışanları logiler oldu. Kaç tane rokh'u hulldan aldığımızı hatırlamıyorum. Bu arada nulli'nin efsane fc'si progodlegend önünde bir kez daha saygıyla eğilmeyi ve bu arada şapkamı çıkarmayı bir borç bilirim. Bir insan bu kadar mı stressiz fleet yönetir kardeşim. Öptüm progod!! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben gec eve gelebildigim icin katilamadim fleetlere fakat, broadcast tan canli seyretme imkanim oldu. bir ara baktim huseyin aga scimi ile onumden geciyor hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 İyiki katılmamışsın abi boşver. İlk fleetiniz kendi posunda harap olmuş, 2.si savaş sistemine gidebilmiş ama bir şey yapamadan geri dönmüş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Rooks and Kings ( Smartbomb Rokhs ) vs Razor ( Tier 3 BC ) Bu gün olan : http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=16563696 2 gün önce olan : http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=16524722 Hasan abi dönün siz artık tenale, vakti gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lol pipebomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 son onu bunu birak, almisiz sizden carrierinizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 edit: gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Hasan, neyse ki capital gemileri getirmemişsiniz. Yoksa o son savaşta çok üzülecektim. Hayır sizin patlamanıza üzülmeyecektim tabii... Logide olduğum için senin killine giremediğime üzülecektim. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 capitaller yasak su anda daha, ileri ki gunler neyi getirir bilemem tabi ki de :) sen kill iste yeter ki gelirim bs ile sende ibi$ ile patlatirsin, ayipsin aramizda lafi bile olmaz :D bu arada bu savas en cok market isi ile ugrasanlara yariyor, baska birsey degil. sonuc belli zaten, bizde araya cerezlik gelmisiz hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Abi ya, tek yakalanmış bi gemiyi patlatmakta ne var, biz sizin ana sisteminizde titanınızı (fatalın) patlattık, birimiz bile burdan belirtme gereği duymadık :) R&K'in linkini paylaşmamda olay komik, sen git fleet kur, av aramak için dolaş. Sonra 20 tane rokh smartbomblarla üzerine hotdroplasın, ateş edemeden ver fleeti. Hemde iki kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 mgtg haklı, pipebomb her türlü daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi birbirinize şey yapsanıza, nasolsa anomaly vs yapmıolar mı? onları patlatsanıza wh lerden geçip gidip ceptorlarla =)^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kim uğraşacak whyle ya çok zor iş o .. bi de istediğin yerden istediğin yere açılması zilyonda bir ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 megetege said: Rooks and Kings ( Smartbomb Rokhs ) vs Razor ( Tier 3 BC ) Bu gün olan : http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=16563696 2 gün önce olan : http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=16524722 Hasan abi dönün siz artık tenale, vakti gelmiş :) bunlar değil tabi ama olayın ne olduğunu anlatmak açısından bi video asdfas http://www.youtube.com/watch?v=bCe4bvq84a8&list=PLo1eELyNWdOXizh7sJac6z2ldzMqPwXoC&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ya nooldu savaş? İki haftadır oyuna girmiyorum. Fazor döndü mü geri? Biri bilgi versin. Ulan koptuk iyice oyundan. Ama dönüşüm muhteşem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 aynen, geri donduk. baska islerin pesindeler -mis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 üçlü yapacaklar şimdi kim kime dum duma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 İade-i ziyaret. Haftaya Venalde görüşürüz beyler. Detayları mete yazar herhalde sonra, ben kasmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ulan Mete seni öper bu yazıdan sonra söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ahhah 3 gün sonra tüm EVE alemi bilecek zaten, toplantıdan sonra hemen koyarlar EN24 e ve themittani.com a, sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar