Seperate Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 oyy oy çok kritik benim durum , okulun son senesine girdiğimiz yıl 29 oluyorum bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yalnız kimse seni tutup götürmez büyük olasılık. Yoklama kaçağı olarakta bitirebilirsin okulunu, sonra savunma hazırlar okulu bitirdim hakim abi der iyi halden 3 aylık hapis cezan ertelenir 5 yıl bişi yapmazsan da silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 İşte kayıt yenilemede sorun çıkartıyorlarmış ,problem orda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 İlk kayıt olurken sıkıntı çıkarırlar sonrasını bilemezler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 şuna çok üşeniyorum gitmeye ya :S daha tecil ettirmedim bi ara giderim artk falan filan diyordumda oturdum dünya kadar dönem projesini yaptım iş buldum falan filanb ama hala tecil ettiremedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 wastyrx said: İlk kayıt olurken sıkıntı çıkarırlar sonrasını bilemezler ki her dönem başı ders kaydı yaparken belge istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 wastyrx said: İlk kayıt olurken sıkıntı çıkarırlar sonrasını bilemezler ki abi kayıt olma değil ,ders kaydı asdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Şimdi ne okuyorsunuz okumadım gerileri de abim 10 yılda falan bitirdi okulu. Bi atıldı geri alındı falan her dönem başı bişi isteselerdi okulu bitiremezdi, eminsiniz mi ondan? Bir de bende ömrümde hiç vermedim askerlik tecil belgesi bu arada ders kaydı yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 29 yaşından sonra istiyorlar onu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1100226&CategoryID=77 bu ne kadar doğru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar