Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Askerlik Başvuru Yeri Yardım

noddle

Öne çıkan mesajlar

şöyle diyim sana. 83 haziran doğumluyum ben. geçen sene yani 2012 eylül'deki ders kaydında ders kaydını yenileyemedim tecil istediler.

84 eylül'de doğan biri de bu sene eylül'de ders kaydı yapamaz %90. ders kayıtlarının hangi tarihte olduğu önemli tabi.

hoş şubat'ta yeni ders kaydı yapılırken yine isteyecek askerlik belgesi okul.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz acikogretim 4. Sinifta olacak seneye.Askerlik belgesini orgun ogretimde, 29 yasini dolduranlardan, kayit yenilerken istiyorlar galiba?

30 yasin uzerinde askerligini yapmamis bir kac kisiye rastlamistim nette, acikogretim okuyan,kacak olarak sinavlara falan giriyoruz diyorlardi, problemsiz.Tabi bu durumda olan direk tanidigim birisi yok, kesin bisey soyleyemem.

Senin durumda can sikiciymis baya, okulu dondurup uzun mu yapacaksin yada bedelli?
Bir de 29 yasini doldurdugu senenin 31 araliginda, ogrenci uni son sinifta ise, 1 sene daha ertelenebiliyor askerligi diye bir sey dolasiyor ortalikta.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, bugün (5 Şubat 2013) asker alma başkanlığına gittim. Ama beni asker yapmadılar :( Şimdi ben yüksek lisanstan dolayı tecilliyim 15 Şubat 2013'e kadar. Nisan 2013'de sevke tabi tutulacaktır yazıyor. Ama bugün gittim dedilerki: "sen tecilli gözüküyorsun, tecilin okul tarafından bozulması lazım. Senin başvurunu şimdi alamayız." Bugün 5 Şubat olduğu için böyle dediler değil mi? Şimdi benim tecil bittikten sonra, yani 20 Şubatta falan gitsem, sorun çıkmaz beni askere alırlar heralde??
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi master da bitti ama ben ilişik kesme belgesini askerliğe vermek istemiyorum çünkü ozaman uzun dönem gitme potansiyelim artıyor. Lisans diplomam ile gitmek istiyorum. 15 şubatta Tecil de bittiğine göre Nisanda askere giderim diye düşünüyordum. İnşallah okuldan ilişik kesme gibi şeyler istemezler
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

şöyle diyim sana. 83 haziran doğumluyum ben. geçen sene yani 2012 eylül'deki ders kaydında ders kaydını yenileyemedim tecil istediler.

84 eylül'de doğan biri de bu sene eylül'de ders kaydı yapamaz %90. ders kayıtlarının hangi tarihte olduğu önemli tabi.

hoş şubat'ta yeni ders kaydı yapılırken yine isteyecek askerlik belgesi okul.

peki diyelim 2. dönemimde 29a giriyorsun ,2. dönem kaydı yapmayıp mezun olmaya tek dönem kala askere mi alıyorlar ? oha sıçtık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...