noddle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Arkadaşlar, merhaba, Çankaya'da ikamet ediyorum, Ankara'da Nisan celbi için askerlik başvurusu yapacağım nereye gideceğimi internetten araştırdım fakat bulamadım :S nereye başvurmam gerektiği hk. adres verebilecek arkadaşlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Cebeci'de ASAL var oraya gideceksin. İnternette cebeci asal veya asker alma diye yazarsan çıkar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Akdere dolmuşu falan önünden geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Dikimevi metrosundan çıktığınız yerde dolmuşlar bekliyor. Birine binerseniz o kadaaaaar cok yürümeden önünde inersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Çok tşkler arkadaşlar Salı günü gideceği, Nisan celbi için kayıt yaptıracağım. Umarım kayıtlar için geç kalmamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Eylul 84 dogumlu birisinin 29 yasi , 2013 eylul de doluyor dimi? Yoksa 2014 eylul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 2013 eylul de 29 yasina mi giriyor yoksa , 29 yasi mi doluyor?Ikisini hep karistiriyorum sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 29 a giriyor iste. Ekstra bir şeyi yoksa askerliği erteletemez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Hmm, yalniz 29 sonuna kadar tecil hakki, yani 30 a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Zaten var olan tecil devam ediyor. Ama 29 icinde yeni tecil yaptıramıyorsun mesela ben üniversite okuyacağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Zaten unide eleman , 2014 temmuz yada eylulde mezun olacak.Yalniz 29 yasini doldurma tarihi 2014 eylul mu oluyor onu sormustu.84 eylul Dogumlu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 şöyle diyim sana. 83 haziran doğumluyum ben. geçen sene yani 2012 eylül'deki ders kaydında ders kaydını yenileyemedim tecil istediler. 84 eylül'de doğan biri de bu sene eylül'de ders kaydı yapamaz %90. ders kayıtlarının hangi tarihte olduğu önemli tabi. hoş şubat'ta yeni ders kaydı yapılırken yine isteyecek askerlik belgesi okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Yalniz acikogretim 4. Sinifta olacak seneye.Askerlik belgesini orgun ogretimde, 29 yasini dolduranlardan, kayit yenilerken istiyorlar galiba? 30 yasin uzerinde askerligini yapmamis bir kac kisiye rastlamistim nette, acikogretim okuyan,kacak olarak sinavlara falan giriyoruz diyorlardi, problemsiz.Tabi bu durumda olan direk tanidigim birisi yok, kesin bisey soyleyemem. Senin durumda can sikiciymis baya, okulu dondurup uzun mu yapacaksin yada bedelli? Bir de 29 yasini doldurdugu senenin 31 araliginda, ogrenci uni son sinifta ise, 1 sene daha ertelenebiliyor askerligi diye bir sey dolasiyor ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kilodan kurtardım ben senelik tecil ettiler. yoksa şubat'ta gidiyordum 15 ay. açık öğretimde bir sorun olmayabilir evet onu tam bilmiyorum ne desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 arkadaşlar, bugün (5 Şubat 2013) asker alma başkanlığına gittim. Ama beni asker yapmadılar :( Şimdi ben yüksek lisanstan dolayı tecilliyim 15 Şubat 2013'e kadar. Nisan 2013'de sevke tabi tutulacaktır yazıyor. Ama bugün gittim dedilerki: "sen tecilli gözüküyorsun, tecilin okul tarafından bozulması lazım. Senin başvurunu şimdi alamayız." Bugün 5 Şubat olduğu için böyle dediler değil mi? Şimdi benim tecil bittikten sonra, yani 20 Şubatta falan gitsem, sorun çıkmaz beni askere alırlar heralde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 nisan celbinin son başvuru tarihini iyice öğren. belki de geçmiştir süresi o zaman gidemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Nisan celbi için son tarih 28 Şubatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o zaman okula git. ve o tecili dekanın kafasında kırdırt dostum. çünkü artık sen ordunun malısın!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Gerçi master da bitti ama ben ilişik kesme belgesini askerliğe vermek istemiyorum çünkü ozaman uzun dönem gitme potansiyelim artıyor. Lisans diplomam ile gitmek istiyorum. 15 şubatta Tecil de bittiğine göre Nisanda askere giderim diye düşünüyordum. İnşallah okuldan ilişik kesme gibi şeyler istemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 asker arkadaşım bilgi üniv. de yrd. doç. dr. du benim. herif doktora tezine varasıya vermiş manyak. korkma birşey fark etmiyor şehir efanesi onlar. master tezinde tony stark gibi iron man yaptıysan başka tabi o zaman alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 vay iiymiş ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ahmedinejad said: şöyle diyim sana. 83 haziran doğumluyum ben. geçen sene yani 2012 eylül'deki ders kaydında ders kaydını yenileyemedim tecil istediler. 84 eylül'de doğan biri de bu sene eylül'de ders kaydı yapamaz %90. ders kayıtlarının hangi tarihte olduğu önemli tabi. hoş şubat'ta yeni ders kaydı yapılırken yine isteyecek askerlik belgesi okul. peki diyelim 2. dönemimde 29a giriyorsun ,2. dönem kaydı yapmayıp mezun olmaya tek dönem kala askere mi alıyorlar ? oha sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mezun olma ihtimalin varsa uzatıyorlar şubeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar