Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 "nutella yerim" said: şahanın tüm filmleri toplayıp 10 la carpsan yine şöyle bi film cıkaz hazır konmuşken izledim ya 1.30 saat ahaha. akıp gidiyo valla bu filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kemal sunal ile yeni nesil komedyenler cok karsılastırmaya uygun deil aslında kemal sunal cok fazla komedi filmde oynamıs iyi bir sanatçı cem yılmaz sahan vb ise filmlerde oynayan komedyenler p.s kemal sunal erken yasta vefat etmeseydi suan cok ayrı bir konumda olacaktı bence tam uzerindeki komedyen kalıplarını atmak uzereydi cunku Şener Şen'den bir gömlek asagıda elder artist olarak gözümü gonlumuzu acıyor olurdu muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Kemal sunalı şahan la vs ile karşılaştırmadım. Şahan Kemal sunaldan daha kötü bir komedyendir. Kemal Sunalın çok iyi filmleri de vardır. Ancak, esprilerin, %40-50 si küfürlere gülmek ile geçer. Bence Türkiye'de iyi komedyen Cem Yılmaz'dır. Hokkabaz dışındaki filmlerini pek sevmem, ama standupları çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 heralde hayatımda ilk defa gittim bi filme oy verdim imdb'de izlemediğim halde gittim 1 puan verdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 senko said: abi ben asıl bazı insanlar recep ivediğe nasıl gülmüyor onu anlamıyorum çok iyi lan, döndürüp döndürüp seyrediyorum canım sıkıldıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sparkcaster said: akpye oy vermekle şahana gülmek üç aşağı beş yukarı aynı şey Hehe. 100% katiliyorum hocam sana, 10 numara tespit. Sonucta ikisi de sigirlara yonelik isler yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar