nienna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 aradığınızda tam olarak ne yapıyorlar bilen ve deneyen var mı? annemi ikna etmeye çalışıyorum da.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 önce genç bir bayan çıkıyor karşına. sorular soruyor ve cevapları evet ve hayırlı sorular. ondan sonra seni yaşlı bir teyzeye yönlendiriyor. teyze bir başlıyor "O SİGARAYA VERDİĞİN PARAYLA EV ALINIRDIDAN" tutta "UYUYAMIYORUM SİGARA KOKUSUNDAN BENİM YATAK ODAMA KADAR GELİYOR" a kadar her şeyi sayıyor. sonra o teyze senden adresi istiyor. 2 - 3 ay sizle birlikte yaşıyor. ya teyze ya sigara diyerek seçim yapıyorsun.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 -alo sigara bırakma hattımı? +evet -bana bi kısa kırmızı malbuş bırakın adres veriyorum -dıtdıtdıt
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bunlar sigara kullanmama rağmen arıyorlar! birde 66 kiloyum obezite ile savaşma hattı da varmış oradan da arıyorlar.sağlık bakanlığı çalışıyor vesselam önceki hükümetler zamanında aranmıyordum tişikirler akepe!
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Sigaracılar beni de aradı bi iki kere de ikincisi kötüymüş. Random bir türk kızını obeziteyle savaşma derneği olarak ara, bak nasıl iç savaş çıkartıyo ülkede...
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 nienna said: aradığınızda tam olarak ne yapıyorlar bilen ve deneyen var mı? annemi ikna etmeye çalışıyorum da. doktora git diyorlarmış, doktor da sanırım 6 ay fln sonrasına gün veriyormuş. böyleyse komik cidden
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 geçen radyoda biri aradı 18 yaşındayım sigara içiyorum bırakmak istiyorum diye ailen biliyor mu diye sordu annem biliyor dedi o zaman annenide al doktora git dedi hahahahah
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Dworgian said: nienna said: aradığınızda tam olarak ne yapıyorlar bilen ve deneyen var mı? annemi ikna etmeye çalışıyorum da. doktora git diyorlarmış, doktor da sanırım 6 ay fln sonrasına gün veriyormuş. böyleyse komik ciddenbabama 2 hafta sonrasına gün verdiler.önce sorular felan sordular biz sizi tekrar arıycaz dediler :P geri dönüş olmayınca ve tekrar arayınca bize en yakın devlet hastanesine gün verdiler
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Wolas said: -alo sigara bırakma hattımı? +evet -bana bi kısa kırmızı malbuş bırakın adres veriyorum -dıtdıtdıt resmini koyaydın daha kolaydı böle komik olmuo
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 171'de kızlar teklif ediyor beyler. http://forum.paticik.com/read.php?20,6023022,page=1
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şu resimlerin hiç birine tebessüm dahi etmedim.
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 İngilizce koyunca gülüyorsun bir türk koyunca gülmüyorsunuz .Zaten bende gülmedim koyarken emin ol
khalad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 arasam kapının önüne iki paket bırakıyolar mı lan ?
khalad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 okumayı sevmediğimden okuluda bitiremiyorum ya başlığa göre yorum gg.
Öne çıkan mesajlar