Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dylanN said: Kizlar kapida kuyruk olmus bekliyorlar.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Wyand said: Bekarlık bok bir kere sultanlıktır. Doğru zamanda doğru kişi ile yapılan evlilik direk like a boss. en dogru duzgun yorum buymus, kalanı troll
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Tamam erkek yaratılışı gereği bilinç altında türünü yayma isteği ile gelen bir varlık. İnsan olarak değil, canlı olarak hepsinde bu var. Dişi de seçici. Türünü devam ettirirken en güçlü, en iyi seçenek (bkz: alfa) de karar kılmaya çalışır vs. Bunlar yaratılıştan gelenler fln. Ama bunlar tamamen içgüdü. "İd" sanırım. Erkek sadece "id" e göre davranırsa --> evlenmez takılır durur Kadın sadece "id" e göre davranırsa --> sizden iyisini bulduğu an topuklar Bu durumda bir aile kavramı, onların birleşiminden oluşan bir toplum oluşması zor biraz. Kaotik bir parti ortamı olur olsa olsa ee yani? hiç işte ama tabii herkes evlenmek zorunda değil ve fakat ben iyi ki evlendim diyenlerdenim.
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 aynen bende iyiki evlendim diyenlerdenim...
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 senin yaşadığın sarsıntı büyük tabii lol
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kaede said: o sorunların sebebi kız değil, yeteri kadar alfa olamamak şunu başkası dese ok helal güzel tespit derdim de, konu sen olunca meh.. insan bir kendine bakar. oturup pony tail izleyip, mini mini pembe terlikleri ile evde gezinip garip gurup hentai'den bozma japon oyuncakları ile yaşayan, bir insan kendisi. herşeyi geçtim isim kaede...
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 adamın azılı playboy olmadığını nerden biliyorsun belki esas kimliğini gizlemek için bunlar sdf
Soris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ahaha ezdi direk ama adam zaten alfa erkeğiyim ben demiyor ki olsaydı zaten öyle bir yorum bile yapmazdı kardeş.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 scorch said: Kaede said: o sorunların sebebi kız değil, yeteri kadar alfa olamamak şunu başkası dese ok helal güzel tespit derdim de, konu sen olunca meh.. insan bir kendine bakar. oturup pony tail izleyip, mini mini pembe terlikleri ile evde gezinip garip gurup hentai'den bozma japon oyuncakları ile yaşayan, bir insan kendisi. herşeyi geçtim isim kaede...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 benim bildiğim kaede bunun altında kalmaz
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 senko said: adamın azılı playboy olmadığını nerden biliyorsun belki esas kimliğini gizlemek için bunlar sdf saçlı haliyle mi saçsız haliyle mi ?
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 valla sevgilime tek taş aldım yılbaşında sikörç sende yanılmıyorsam börekçiye götürmüştün hanımını evlenmeden önce
Akito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kaede iyi biri lan böyle karşılık verilecek adam değil asdfasd
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 erkekligini giydigine, izledigine, yaptigina baglayan cakma erkeklerden degil demek ki, gercek erkek.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 scorch a aparkat gibi karşılıklar geliyor
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 KAEDE JETON ATIP DEVAM ETTI. FATALITY YIYEN BU SEFER SCORCH OLDU
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 laf sokmaya çalışana karşılığını en acı şekilde veririz ! sahip olduğum tek capon mörşındayz bu http://eyeonasia.files.wordpress.com/2009/07/cl-rei-shunya-6.jpg ayrıca terliklerim pembe değil mor ve köpek figürlü
eklego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 o değilde yaşlanınca onun bunun sileceğini çevireceğimiz elvisin kımıldayamadığı günler geldiğinde bekar gezilen günlere sövücez çok fena sanırım.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kaede said: laf sokmaya çalışana karşılığını en acı şekilde veririz ! YÜRRÜ BE
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 cempostaci said: KAEDE JETON ATIP DEVAM ETTI. FALATIY YIYEN BU SEFER SCORCH OLDU kkljdaslkdjas abi edit sonrası file FALATIY ne ya :D
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dur yeni gördüm sdfsas birileri yılbaşında tektaş aldı diye övünür, ben oturur rakımı tokuştururum hanımla, zira tektaşlar, çiçekler, yüzükler her daim zaten yaptığımız şeyler evelallah dikkat bekarlar ve kaedeler için rahatsızlık verici olabilir böbürlenmek için baya düşük seviye girmişsin üzüldüm şimdi. o değil de, yanlış mı hatırlıyorum? vent'te hanım uyanıcak diye konuşamayan kimdi kaede değilmiydi? muhtemelen yüzüğü de kız aldırmıştır. hanımköylü sende. peah
Öne çıkan mesajlar