barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sipeys değil de ben açsaydım konuyu bu kadar tepki çekmezdi. paticik çok komik. çoğu insanın kendi fikirlerini açıkça yazmaya götü yemiyor nedense. tam koyun sürüsü. bu arada dalga geçilmesi hoş değil. ama 0ne da kendini geliştirebilir yani. interneti var. e kendi kendine geliştirecek kadar az bir şey biliyor gibi gözüküyor. ingilizce illa baba parasıyla öğrenilmiyor. aksan maksan kasarken hadi neyse para lazım olabilir yurt dışına gitmek için de. orta seviye bir ingilizce için kendini geliştirebilir. sözlük ile mırc da chat yapıyorduk lan yabancılarla çocuk yaşta. yaşımı büyük söliyim kaçmasın diye 14 diyodum. o yaşta uğraştıysak, şimdi bilinçli şekilde azimle öğrenilir ingilizce. advanced olmasın hadi de orta seviye olsun bari. bahanelere saklamnayın, azim edin diye de genel mesaj vereyim sdfs.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Şimdi dalga geçildi diye adama acıyıp üzülen arkadaşlarım... Adam YILLARDIR insanlara ingilizce laf sokmaya çalışıp sürekli yanlış üzerine yanlış yapıyor. Biri buna bir şey diyor, bu da olmayan ingilizcesi ile göt edecek zannedip "teach me your the best english" diyor. Bu sadece bir örnek. Ben mesela fransızca bilmiyorum ve insanlara fransızca laf sokmaya çalışmıyorum, bu kadar basit. Bilmediğin dilde yorum yapmaya, laf sokmaya kalkıp insanlar sana gülünce kızıyorsan / üzülüyorsan bu senin suçundur. Kimse haaaaa ingilizce öğrenememiş fakir demiyor ki adama, olay sadece bilmeden ingilizce tartışmaya falan girip komik duruma düşmesi. Bu kadar, yoksa ingilizce öğrenecek imkanı yok pis fakir diye ezmiyoruz. Bilmeyenler için yazdım, sevgiler.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Fransızca bilmiyo musun lan? AHAHAHAHAH
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Derdim dalga gecilmesi degil, dalganin kalitesizligi. Hic yakis tramadim sipeys.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 barbu said: sipeys değil de ben açsaydım konuyu bu kadar tepki çekmezdi. sdfs. Budur. Böyle bir ortamda sevilmemek çok hoşuma gidiyor ama, beni anlayan seven 3-5 adam yeter burada, kaliteli adamlar tarafından sevilmek yeterli. Böyle her boka atlayan laf sokmaya çalışan adamlarla eğleniyorum çünkü. E foruma da eğlenip kafa dağıtmaya giriyoruz zaten, her şey yolunda.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi yanlış tabi insanlarla dalga geçmek iyi olmadıkları bir konuda. mesela seagle da görebileceğiniz en berbat espri, komikli mesajlara sahip. ama adam vaz geçmiyor. bir şey demiyoruz kendisine. öyle kabullendik.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Evet şimdi Fransızca bilmemele dalga geçilip beni Fransız okuluna yollayamayacak kadar fakir olan ailemi küçümsüyoruz.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aquila said: Derdim dalga gecilmesi degil, dalganin kalitesizligi. Hic yakis tramadim sipeys. bu baya doğru. resmen low tier laf sokma çabaları var konuda., karşılıklı.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Tamam kanka siz de emre belözoğlunu aldınız sakin.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aquila said: Derdim dalga gecilmesi degil, dalganin kalitesizligi. Hic yakis tramadim sipeys. Sen bana pic mi dedin?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sipeyskeyk said: Evet şimdi Fransızca bilmemele dalga geçilip beni Fransız okuluna yollayamayacak kadar fakir olan ailemi küçümsüyoruz. Le Châtelier?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Şaka lan ben de bilmiyorum, o da kimyacı bilimadamı ismi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 apprends-moi votre meilleur françaises (teach me your the best french)
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sipeyskeyk said: aquila said: Derdim dalga gecilmesi degil, dalganin kalitesizligi. Hic yakis tramadim sipeys. Sen bana pic mi dedin? Hayir.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Çünkü seni seviyorum Şükrü.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 0ne said: sanal ortamda kimle neyin dalga geçmesi lan..gerizekalımısınız yoksa öyleymiş gibi mi davranıyosunuz? neyse uzatmıyıcam LOL
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bi uzatırsa görürsün fin 25 yıl var lan arada
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=22-I_ZGz0R4 Biraz relax, dinleyin.
Öne çıkan mesajlar