Marlyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Arkadaşlar işlemci soğutucusu almak istiyorumda bu konuda pek bir fikrim bana önerebilceğiniz bir soğutucu varmı ? Anakart: Gigabyte GA-970A-DS3 DDR3 AM3+ Anakart İşlemci: Amd Athlon II X2 270 3.4GHz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ben GavurFamı kullanıyorum. Ama daha beter yanıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dasaaa said: ben GavurFamı kullanıyorum. Ama daha beter yanıyor sanki. çık tirbiyesizsin dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 olm türkler de üretsin. akasa falan var. hep gavur markaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aselsan sipariş edelim hemen üretsinler teknolojide son nokta adamlar :D NOCTUA NH-U9B SE2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://www.xigmatek.com/product.php?productid=99&type=feature zigmatek aegir i5 3570k 4.5ghz 1.29volt 7/24 kullanabiliyorum bununla prime95 de 5 saat işkencede enfazla 73 direceye çıkıyor oyunlarda okadar bile değil kesinlikle iyi bi soğutucu istiyosan bunu al eksikleri de var tabi; diğer tower soğtuculardan birazdaha ağır ayrıca rahatsız edecek kadar değil ama biraz sesli bide üzerinde gelen fan ın cfm pek iyi değilmiş(öle diyolla çokta censored benim için iyi soğutuyor kereta o yeter bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marlyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/corsair-cwch60-hydro-serisi%E2%84%A2-h60-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=56278 arkadaslar bunu önerdiler bilginiz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 x2 işlemci için su soğutucu ? hmm troll happen again..B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 buzdolabının içindede tutsan amd ısınır :D alet ısınsın diye üretiyorlar. sen büyük bir fan al yeter o. su soğutucusu falan girme hiç boostlu pc ler için geçerli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Sene olmuş 2013 hala AMD ısınır diyenler var... Thermaltake Contac 21 yeter o işlemci için. Gidipde o kadar para vermene gerek yok. Ayrıca alacağın fanın kullandığın kasanında teknik özellikleri bakımından uygun olup olmadığını da kontrol etmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Marlyn said: http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/corsair-cwch60-hydro-serisi%E2%84%A2-h60-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=56278 arkadaslar bunu önerdiler bilginiz varmı ? O soğutucu işlemciden daha pahalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marlyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ben aslında ileriye dönuk yeni pc topladığım zaman onda kullanırım diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar