_Rave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Saldırıdan kastını açsana biraz naptı köpek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 _Rave said: [Abi siz nerde yaşıyosunuz ya kurt falan olmasın onlar?Ben hiç saldıran sokak köpeği görmedim bizim orada var. sebebi de sanırım üstte yazdığım beslenme tarzı ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 GodBlessStoya said: sokak köpeğine acımıyorum ben sadece. sebebi 2 kere bana 2-3 kere aile yakınlarıma sokakta saldırdılar. nerde sokak köpeği görsem arıyorum belediyeyi toplasınlar diye öldürürler mi napıyolar zerre umrumda değil,suç olmucağını bilsem tüfeği alır gece kendim vururum. benim canım,sevdiklerimin canı sokak köpeğinden değerli sorry. ha ama kedilerin suyunu mamasını kapımın önünden,kuşların bulgurunu suyunu camımın önünden eksik etmem. insanın bencil bir hayvan olduğunun baya kanıtı ya bu konuşma. güya düşünme kabiliyetimiz olduğu için insan olarak üstün sayıyoruz kendimizi ama gel gör ki bir başka canlı bana neden saldırır, bir başka canlı bana saldırıyorsa acaba ona zararım mı var, ben bir başka canlının yaşamını olumsuz etkiliyor muyum, acaba buna hakkım var mı diye düşünmeyi çoktan unutmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dworgian said: Cipetpet said: Hayvana acımayanın insana acıyacağını sanmıyorum bunun tam tersini o kadar çok görüyorum ki oturduğum semtte.hayvana acıyıp insana acımayan fln. örnek; adamlar gidip kasaptan kilo kilo et alıp köpeklere dağıtıyorlar. bunun yerine o eti fakirlere verip kemik de verebilirler köpeklere. ayrıca o köpeğe çiğ et alıştırınca saldırganlaşıyorlar bayağı. 2 3 kişi gördüm ısırılan durduk yere. en doğrusu.insana acımıcan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 @yav bi geçin şu "birşey yapmasan saldırmaz" geyiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ben öyle bir şey demedim biraz sığ düşünmekten vazgeçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Nako said: sahibi geldi. ahahaha cuk oturmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Babasına it dediğim için geçen bi köpek bana el hareketi çekti, birden 10 kişi oldular zor kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yav said: ama gel gör ki bir başka canlı bana neden saldırır, bir başka canlı bana saldırıyorsa acaba ona zararım mı var, ben bir başka canlının yaşamını olumsuz etkiliyor muyum, acaba buna hakkım var mı diye düşünmeyi çoktan unutmuşuz. burada ne dedin? bana bayağı bayağı "saldırıyorsa sebebi vardır" demişsin gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi bu tiplere anlatamazsın boşver. başlarına gelicek belki o zaman adam olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 evet her şeyin bir sebebi var diyorum ve insan dediğin de olumsuzlukları ortadan kaldırmak için yapıcı çözümler geliştirmeli. bir köpek saldırısına maruz kaldığın için köpeklerden tutmasalar onları tüfekle vuracak kadar nefretle dolman erdemsiz ve akıl yoksunu olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Beni iki defa ısırdı köpek, bütün köpekleri bir tutumuorum mesela senin gibi, ha ama seninle bütün insanlarıda bir tutmuorum mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dworgian said: Mayhem said: bu ne lan iyice boku çıktı senin katılmadığın bir yarışma olmasına bu kadar kızma ama like istemek Mayhem in tekelinde zaar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dworgian said: _Rave said: [Abi siz nerde yaşıyosunuz ya kurt falan olmasın onlar?Ben hiç saldıran sokak köpeği görmedim bizim orada var. sebebi de sanırım üstte yazdığım beslenme tarzı ne bileyim. Bi sorunları vardır o köpeklerin ozaman bu bütün sokak köpeklerini vuralım dedirtmez aklı yerinde bi adama. Bide isteyen istediğine yardım eder abi.Adamın kendi parası ister köpeklere et alır ister para bahışlar kurumlara.O et dediğinde muhtemelen kasap artıklarıdır zaten.Yadırganıcak bi durum yok şunda.Ama dediğin gibi köpeklere çiğ et verince saldırganlaşıyo olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 siz geri kalmış toplumun geri kalmış beyinleri adam olmaktan bahsederken biz de işte insan olmak falan geveliyoruz böyle, işimiz zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yav said: insan dediğin de olumsuzlukları ortadan kaldırmak için yapıcı çözümler geliştirmeli. bu kısma katılıyorum. sokakta köpek olmamalı. ama öldürmeden kontrol altında tutmak gerek sadece tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 insanolmayı anca gevelersin yav sen. gevelemeye devam. başarınca gel ödülünü vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 _Rave said: O et dediğinde muhtemelen kasap artıklarıdır zaten.Yadırganıcak bi durum yok şunda.Ama dediğin gibi köpeklere çiğ et verince saldırganlaşıyo olabilirler. artık değil. bildiğin antrikot fln kestirip veriyorlar her gün. gözümle görmesem saçma derim. özel şöförüyle et dağıttıran fln var saçma bu kadar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 GodBlessStoya said: insanolmayı anca gevelersin yav sen. gevelemeye devam. başarınca gel ödülünü vericem her mesajında ağzından çirkinlik akıyor abi ben yalnızca üzülüyorum bu durumda, sen istersen 1-2 post daha cinsiyetçi benmerkezci küçümseyici ve erdemsiz ithamlarına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 cinsiyetçi dedi adam ya ahahahahahaah yav yetebilince gel öm den devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 kalitesiz adam stoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi besleyip durmayın şu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ben sokakta ki köpekleride besliorum panps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dworgian said: _Rave said: O et dediğinde muhtemelen kasap artıklarıdır zaten.Yadırganıcak bi durum yok şunda.Ama dediğin gibi köpeklere çiğ et verince saldırganlaşıyo olabilirler. artık değil. bildiğin antrikot fln kestirip veriyorlar her gün. gözümle görmesem saçma derim. özel şöförüyle et dağıttıran fln var saçma bu kadar bence antrikot falan saçma olmuş hakkatende adamın kendi parası işte dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Bir köpek tarafından ısırılarak köpekleri tüfekle öldürmenin cezası olmasa meşru olabileceğini düşünecek zihniyete erişerek adam olmamı isteyen birine ne diyebilirsin ki. Paraşütle atlamam gerek o seviyeye sanırım. Neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar