Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu papyonlu yakışıklıya desteklerinizi bekliyoruz

hirpalanmisposet

Öne çıkan mesajlar

GodBlessStoya said:

sokak köpeğine acımıyorum ben sadece. sebebi 2 kere bana 2-3 kere aile yakınlarıma sokakta saldırdılar. nerde sokak köpeği görsem arıyorum belediyeyi toplasınlar diye öldürürler mi napıyolar zerre umrumda değil,suç olmucağını bilsem tüfeği alır gece kendim vururum.
benim canım,sevdiklerimin canı sokak köpeğinden değerli sorry.

ha ama kedilerin suyunu mamasını kapımın önünden,kuşların bulgurunu suyunu camımın önünden eksik etmem.

insanın bencil bir hayvan olduğunun baya kanıtı ya bu konuşma.

güya düşünme kabiliyetimiz olduğu için insan olarak üstün sayıyoruz kendimizi ama gel gör ki bir başka canlı bana neden saldırır, bir başka canlı bana saldırıyorsa acaba ona zararım mı var, ben bir başka canlının yaşamını olumsuz etkiliyor muyum, acaba buna hakkım var mı diye düşünmeyi çoktan unutmuşuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Cipetpet said:

Hayvana acımayanın insana acıyacağını sanmıyorum

bunun tam tersini o kadar çok görüyorum ki oturduğum semtte.hayvana acıyıp insana acımayan fln.

örnek; adamlar gidip kasaptan kilo kilo et alıp köpeklere dağıtıyorlar. bunun yerine o eti fakirlere verip kemik de verebilirler köpeklere.

ayrıca o köpeğe çiğ et alıştırınca saldırganlaşıyorlar bayağı. 2 3 kişi gördüm ısırılan durduk yere.

en doğrusu.insana acımıcan sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ama gel gör ki bir başka canlı bana neden saldırır, bir başka canlı bana saldırıyorsa acaba ona zararım mı var, ben bir başka canlının yaşamını olumsuz etkiliyor muyum, acaba buna hakkım var mı diye düşünmeyi çoktan unutmuşuz.

burada ne dedin?

bana bayağı bayağı "saldırıyorsa sebebi vardır" demişsin gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

evet her şeyin bir sebebi var diyorum ve insan dediğin de olumsuzlukları ortadan kaldırmak için yapıcı çözümler geliştirmeli.

bir köpek saldırısına maruz kaldığın için köpeklerden tutmasalar onları tüfekle vuracak kadar nefretle dolman erdemsiz ve akıl yoksunu olduğunu gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

_Rave said:

[Abi siz nerde yaşıyosunuz ya kurt falan olmasın onlar?Ben hiç saldıran sokak köpeği görmedim

bizim orada var. sebebi de sanırım üstte yazdığım beslenme tarzı ne bileyim.

Bi sorunları vardır o köpeklerin ozaman bu bütün sokak köpeklerini vuralım dedirtmez aklı yerinde bi adama.

Bide isteyen istediğine yardım eder abi.Adamın kendi parası ister köpeklere et alır ister para bahışlar kurumlara.O et dediğinde muhtemelen kasap artıklarıdır zaten.Yadırganıcak bi durum yok şunda.Ama dediğin gibi köpeklere çiğ et verince saldırganlaşıyo olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

O et dediğinde muhtemelen kasap artıklarıdır zaten.Yadırganıcak bi durum yok şunda.Ama dediğin gibi köpeklere çiğ et verince saldırganlaşıyo olabilirler.

artık değil. bildiğin antrikot fln kestirip veriyorlar her gün. gözümle görmesem saçma derim. özel şöförüyle et dağıttıran fln var

saçma bu kadar bence
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

insanolmayı anca gevelersin yav sen. gevelemeye devam. başarınca gel ödülünü vericem

her mesajında ağzından çirkinlik akıyor abi
ben yalnızca üzülüyorum bu durumda, sen istersen 1-2 post daha cinsiyetçi benmerkezci küçümseyici ve erdemsiz ithamlarına devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

_Rave said:

O et dediğinde muhtemelen kasap artıklarıdır zaten.Yadırganıcak bi durum yok şunda.Ama dediğin gibi köpeklere çiğ et verince saldırganlaşıyo olabilirler.

artık değil. bildiğin antrikot fln kestirip veriyorlar her gün. gözümle görmesem saçma derim. özel şöförüyle et dağıttıran fln var

saçma bu kadar bence

antrikot falan saçma olmuş hakkatende adamın kendi parası işte dediğim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...