scorch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bir web sitesi vardı başlığında da yazdım, ama kimse sallamayınca ayrı konu olsun istedim. performansı iyi olacak makul fiyatlı bir laptop arıyorum. bir web sitesi vardı işte adı adresi aklıma gelmiyor bu alienware tarzı laptoplardan satıyordu ve şey şeklindeydi atıyorum bugün ödeme yapıp teslimi 3-4 ay sonra yapılacak modeli alırsan hem daha iyi model hemde daha ucuza alabiliyordun falan. konfigürasyon değiştirebiliyordun, 8gb değilde 16gb olsun rami vs. diye. hani bütçe rakamım belli değil ama kafamdaki rakam 2000-3000 aralığı bu dediğim site türkçeydi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://www.monsternotebook.com.tr/default.aspx?lang=tr-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 büyüksün gerge teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar