Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sam saminay zirvesi v2.0 16.11.2004 (Rio Bravo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol be abarttınız iyice
arcane taşlamak hahahha[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yapılacaklar listeme eklerim.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
tavuk mu taşlıosunuz eheh gelin bugün taşlayın bakayım yiosa eheh :P[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
biz de şimdi çıkıyoruz, come get some!

sahi, thy acentelerine gidip "sam saminay buluşması'na gidiyorum" derseniz yurtiçi hatlarında indirim yapıyorlar.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
o saate kadar ben de kalkmış olurum çoktan, eğer öncesinde başka bir işin yoksa bekleriz. brit önündeki exp potion kapışmasını anlatabilmek için iki kişi gerek.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
  • Admin
Mesaj tarihi:
bence yaşandı bitti saygısızca[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
  • Admin
Mesaj tarihi:
bebeto[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
evet bomba bir buluşma oldu,

birkaç pati hatununun (tam çıtırdılar) gelmesi ile rio bravo daki masamız şenlendi, içimiz açıldı :)[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
  • Yeni Oluştur...