BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yer: Rio Bravo (Galatasaray meydanından tünele doüğru giderken sağda 50 mt sonra) Saat: 15:00 Amaç: Pizza tyemek Sam'iş görüp cennetlik olmak Katılımcılar: Sam, Samin abisi, Arcane, BabacumMostors, Ardeth, cuce, Dralnu (kesin), Borbag, Horace (belki)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Katılımcılar: Sam, Samin abisi, Arcane, BabacumMostors, Ardeth, cuce, Dralnu, Axedice (kesin), Borbag, Horace, Daemon_Of_Hell (belki) 8 kesin 3 kesin olmayan kişiyiz ve çı gibi büyüyoruz[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 16 Kasım 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ben kamere (demon_of_hell ) e bağlıyım.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 b uarada saat 18:00 dan önce yemek siparişi verrisek indirimli saat oluyor ama en kötü ihtimalle yemek işini 14 (içecek hariç) milyona geleceğini hesaplayarak gelin yazık olmasın[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Madem diğer konu kitlenmiş, fütursuzca bir daha yazıyorum. Wow beta cdsi getirebilecek olan var mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Gelicek olupda avrupa tarafında olanlar bana pm atabılırse bulusmayı ayarlar toplanırız.[signature][hline]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 axedice a acılı wow beta cd si[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 akşam yemeğini öğle yemeği yapmışın yahu, ne o saatler.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 o zaman saatler üzerine öneri verin.. şimdi sam akşam karadıktan sonra giderim vs diyor ona göre konuşalım[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 valla bana uygun bütün gün boşum 11den sonra[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Sam kaçta gidiosun ?[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 öğle yemeği mi akşam yemeği mi siz onu belirleyin, bana ikisi de uyar. şimdi yatıyorum, sabaha kadar karar vermiş olun.. :-p geç kalamam dediğim işte azami 20'de ayrılırım demek, siz nurlu yüzümü kaç saat görmek istiyorsanız düşünün artık.. :horace: hey maşallah, kişiye özel zirve filan.. nasıl bir debdebe içerisindeymişim de haberim yokmuş.. 8-) ekleme: eğer 15 öncesi bir vakitse şimdiden söyleyin yoksa geç kalır bir sürü kişi. ben dahil.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 16 Kasım 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sen biraz daha zorla da duzgun bi aksam yemegi yiyelim[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hoca yalnız benim olayım da değil, abim iş güç sahibi insan hadi benim bir günlük işim var sabahtan. onu geç bırakamam çok erkenden yatıyor.. öğle yemeğine karşı gareziniz niyedir siz onu deyin hele.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sam 21 e kadar kal sen prıogramı 19 da yapalım[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 nerede oturuyor ki abin biz götürelim seni :)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yok cüceyle ben alıcaz sami yanlızken bi cüce kafa atmak istiyo ona :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bak şimdi sam Akmnın onunde buyuk bı ağac var ona asılı şöele ırıcene bı kaya görüceksin, onun altında dur sen.[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 cüce kaya atmakla kafa atmak arasında ciddi farklar var :p nitekim eylemini takip eden saniyelerde sam'in kafasını bulamıyabilirsin kendi kafanı onun üstüne kondurmak için[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok usta, korumasız dönmem eve.. :-p şaka bir yana biraz geç doğrusu o vakit. iki saatte de bu kadar insan birbirine doyar mı emin değilim, geçen gün 5 saat oturduk ancak doyduk muhabbete.. :) 19'da buluşursak sohbet sohbeti açar ve ohooo olur kesin. biraz daha önce buluşsak aslında en güzeli. yemeği yer hesabı size bırakır kaçarım.. :-) kaya konusuna gelince, yarın için argümanlarımı da yanımda getiriyorum. horace, sufi ve rexar pes etti 15 dk'de, bilginize.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Its time for you to face some real dwarven stubborn laddy.[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Arkadaşlar biz geliyoruz yemeğe Demon_Of_Hell le umarım sigara içmek serbesttir ortamda rio da yani. Bu arada mest e gideceğiz biz nevizadeye. Babacum, ben demon ve gelirse balpeteğim Arcane gelicekler. Nevizade için daha fazla katılım bekliyoruz [signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 16 Kasım 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 benim yanıma oturmayında :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sigara içilmemesi tercih edilir bence..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 için için, ille birşey içeceksiniz zaten öyle ya da böyle, bari sigara olsun.. :-p akşam yemeği olacaksa da hafiften daha erken olsaydı.. neyse artık, nurumla aydınlatırım mekanı elektrikler kesilirse.. ekleme: madem babacum'un desteği var, içmeyin.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 16 Kasım 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar