Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 kaç numara pabuç gibiler ???[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bizim yazlıkta oldu geçen sene.. iğrenç bişey[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Penthesilea, 19 Kasım 2004 20:05 tarihinde demiş ki: Olm Sabancı sineği girince odaya, köşe kapmaca oynuyoruz var ya, ben feci korkarım böcekten. Alıyorum elime bi dergi, vuramıyorum da iğrendiğimden, rüzgar yaratarak dışarı atmaya çalışıyorum =) Niye lan millet eline alıp oynuyo onları :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Insanı nasıl da ıgrendırıonuz walla 34 numara pabuç kadarlar antenlerı fln boyle :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ultrapsycho türkiyede olabilecek bi olay değil bu yanlız.. Böyle kum fırtınası gibi çekirge uçuşuyo önüne gelen tarlayı yiyip bitiriyolar falan..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Öyle demeyin şirin şeyler aslında..dimi ne şeker..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Slat, 19 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: ultrapsycho türkiyede olabilecek bi olay değil bu yanlız.. Böyle kum fırtınası gibi çekirge uçuşuyo önüne gelen tarlayı yiyip bitiriyolar falan.. olmuş işte niye karıştırıosun :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 warya nasıl gelıolar bılıo musun etraf full sapsarı cekırge dolu nası zıplıolar warya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eklembacaklı; sevmem.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nerde görüosun onları ?[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Cornelius, 19 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki: said: Slat, 19 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: ultrapsycho türkiyede olabilecek bi olay değil bu yanlız.. Böyle kum fırtınası gibi çekirge uçuşuyo önüne gelen tarlayı yiyip bitiriyolar falan.. olmuş işte niye karıştırıosun :) Ortamı germe bı basarsa çekırgeler gorurum senı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 germek yada germemek işte bütün mesele bu mu ? heüheühü :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! [Bu mesaj Cornelius tarafından 19 Kasım 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Rewendor, 19 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Kasım 2004 20:05 tarihinde demiş ki: Olm Sabancı sineği girince odaya, köşe kapmaca oynuyoruz var ya, ben feci korkarım böcekten. Alıyorum elime bi dergi, vuramıyorum da iğrendiğimden, rüzgar yaratarak dışarı atmaya çalışıyorum =) Niye lan millet eline alıp oynuyo onları :) IYYYAKKKAKAK IIIIY[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yahu pekı o kadar mılyonlarca cekırge ewlerın ıcıne fln gırmıomu ya acaıp tırstım ben yahu wallahı anında tarlayı yıyolar boyle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tırsılacak ne var ki etobur mu bunlar ???[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yahu bı anda butun wucudun cekırge doluyo ayyyy dusun ıcıne gırmıs bı kac dene zıplıyo boyle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 içine kadar girmiş zıplamasın mı ? :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Alem yapıyolar evinde sen uyurken, ooh oh.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Eeuheuh tepende acıolar ıkı dakkada kafa buluolar zıplamaca oynuolar *!Zıplamaya baslar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bi yerde yazıyodu her 3 mü 4 mü ne kişinin birinin kulağına uyurken böcek giriyomuş. Hatta bi haber vardı gastede. Adam şiddetli kulak ağrısından doktora gidiyo kulağından örümcek çıkıyo üstelik yumurtlamış falan... İğrençlik had safhada :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ayyy penth sızın unıde olur bak dıkkat et :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yok o böcükler kulağa giremez, baya büyükler iki avuçla taşınıyo falan anca[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 O zmn baska bı yerden kaçabılır dıkkat aman[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 heühüeüehü :) düşünsene oraya yumurtladıklarını..[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Aha penth in sesi kesildi, la penth o kadar hassas olma hişş... Adamın sesi çıkmıyo başına bişi gelmiş olmasın sakın? Birisi çabuk din konusu açsın...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Öne çıkan mesajlar