Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mısır'da Çekırge Yagmuru olmuş!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
Olm Sabancı sineği girince odaya, köşe kapmaca oynuyoruz var ya, ben feci korkarım böcekten. Alıyorum elime bi dergi, vuramıyorum da iğrendiğimden, rüzgar yaratarak dışarı atmaya çalışıyorum =)

Niye lan millet eline alıp oynuyo onları :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
ultrapsycho türkiyede olabilecek bi olay değil bu yanlız.. Böyle kum fırtınası gibi çekirge uçuşuyo önüne gelen tarlayı yiyip bitiriyolar falan..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 19 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
ultrapsycho türkiyede olabilecek bi olay değil bu yanlız.. Böyle kum fırtınası gibi çekirge uçuşuyo önüne gelen tarlayı yiyip bitiriyolar falan..
olmuş işte niye karıştırıosun :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
said:
Cornelius, 19 Kasım 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
said:
Slat, 19 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
ultrapsycho türkiyede olabilecek bi olay değil bu yanlız.. Böyle kum fırtınası gibi çekirge uçuşuyo önüne gelen tarlayı yiyip bitiriyolar falan..
olmuş işte niye karıştırıosun :)

Ortamı germe bı basarsa çekırgeler gorurum senı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
germek yada germemek işte bütün mesele bu mu ? heüheühü :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!

[Bu mesaj Cornelius tarafından 19 Kasım 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 19 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 20:05 tarihinde demiş ki:
Olm Sabancı sineği girince odaya, köşe kapmaca oynuyoruz var ya, ben feci korkarım böcekten. Alıyorum elime bi dergi, vuramıyorum da iğrendiğimden, rüzgar yaratarak dışarı atmaya çalışıyorum =)

Niye lan millet eline alıp oynuyo onları :)

IYYYAKKKAKAK IIIIY[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Mesaj tarihi:
yahu pekı o kadar mılyonlarca cekırge ewlerın ıcıne fln gırmıomu ya acaıp tırstım ben yahu wallahı anında tarlayı yıyolar boyle[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Bi yerde yazıyodu her 3 mü 4 mü ne kişinin birinin kulağına uyurken böcek giriyomuş.

Hatta bi haber vardı gastede. Adam şiddetli kulak ağrısından doktora gidiyo kulağından örümcek çıkıyo üstelik yumurtlamış falan...

İğrençlik had safhada :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Aha penth in sesi kesildi, la penth o kadar hassas olma hişş...

Adamın sesi çıkmıyo başına bişi gelmiş olmasın sakın? Birisi çabuk din konusu açsın...[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...