NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 emre333 nickli biri hayatın anlamını anlatsa kaale almam ergenken böyle nickler almazdık ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 MrLevie said: Gocekte denk geldim. su sarisin hatun "oyle bir gecer zamankide oynayan. aldi macbookunu, koca bi kase makarna soyledi macbooku acik, ince ince beni keserek internete bakti gayet. hocam kadın evli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kaçak et peşindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Tek basina yemege gitmek süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aquila said: guzel restorana kac kere gittiniz lan omrunuzde. 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Çok kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 valla çok yaptım,yaparım. hatta bazı günler evden çıkar sinemaya giderim.o günkü ruh halime göre kafamı hiç yormayacağım bol aksiyonlu saçma sapan filmlerden birine girerim. sonra çıkar şöyle en lüks restaurantta olabilir, kıytırık bir kuru fasulyeci de olabilir ama tek başıma muhteşem keyif alarak oturup yemek yiyebileceğim bir yer bulurum. daha sonra hala yalnızlıktan keyif alıyorsam d&r veya benzeri kitap-cd satan mağazalara dalarım.mutlaka 2-3 film alırım. oradan çıkınca halim varsa 1-2 tek atacağım bir ortama dalarım. içerken arkadaşlarımı arayıp hal hatır ederim. akşam evime döndüğümde çok huzurlu hissederim kendimi. bunu ayda en az 1 kez her delikanlının yapmasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aquila said: guzel restorana kac kere gittiniz lan omrunuzde. soru yanlış. insanlar öküz gibi yiyip az para ödedikleri restoranlara güzel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bunu dene: Tek basina iki kere git bahsis verme, 3. gidisinde x3 bahsis birak 4. gidisinde sana bambaska muamele cekicekler :) Kebapcida guzel oluyor bu dedigim, ama mekanina gore yemek / shot / tatli her sekilde geri doner... Yan masadaki kizlara bisi gondertirsin en kotu muhabbet cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Shean said: MrLevie said: Gocekte denk geldim. su sarisin hatun "oyle bir gecer zamankide oynayan. aldi macbookunu, koca bi kase makarna soyledi macbooku acik, ince ince beni keserek internete bakti gayet. hocam kadın evli Gozler yalan soylemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar