Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdonun yeni sevgilisiyle bir anım :)

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

matama said:

erol un kizimi bu kiz
erol un yeri

orayi biz adam ettik ya
15 yil once kimse gitmezdi babamlar gitmeye arkadaslarini ailelerini getirmeye basladi sonrada tuttu gitti

erol 25 ten cok daha fazla yapiyordur gecelik en az 5-6 bin cirosu vardirda

erol duzgun adamdi bu kiz nasil bole dovme falan yapmistirmis

yazik ya

erol parantezine alınca bayagı kısalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

Bu arada 21 sayfa içinde piyasada ilk başta güzel kız yok falan diyordu bazı arkadaşlar,neyse yeni tanıştığım ve baya samimi olduğum kız arkadaşlarımdan biri,şu an idonun eskisiyle mi uğraşayım hala yoksa bu kızla mı siz söyleyin ? merak edenlere de eklentiyi koyuyorum :)

http://d1303.hizliresim.com/17/3/kqm76.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/3/kqm9z.jpg

bakın ben böyle kızlara yazıyorum paylaşma isteğinden gelen egoyu anlayamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Fhg said:

caps verdiğin kız güzel değil

bravo :) hayır zevkler ve renkler tartışılmaz falan diycem geçicem de,belki idonun sevgilisini beğenmedin ona da tamam diycemde bu en son capsi olan kız sana bana göre güzel veya çirkin diye nitelendirebilinicek bi kız değil bence,hayır buna çirkin diyosan hoşlandığın bi kız resmi at da sen neleri beğeniyosun onu merak ediyorum :D neyse çok da önemli değil beğenmemen kızı sana yapmıyorum o da ayrı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

@forgiver yok sadece forgiver'ın hiç böyle yazabiliceği kızlar yoktur baksın biraz gözü gönlü açılsın diye paylaşıyorum hep

ne yalan söyliyim güzel kız da

ben güzel kızlara yazıyorum ve bunu herkese ilan etmek zorundayım olayını aşamamışsan benim için üzülmene gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

dipboyasi gelmis
agzi hep kapali, dislerde problem var
annesinin agzi dev gibi, disler yapilmis, dislerdeki problem irsi olabilir
yanaklara allik abanmis
2 resimde de yaninda annesi var. annesinin kuzusu hic cekilmez

kusura bakma kardes. 2/10 would not bang

normalde yanıtlamam da bak bakalım dişler falan filan nasılmış,lan 2 resimde kız gülerken dişleri göstermiyo diye hemen problem var,direk türk mantığı :D

http://c1303.hizliresim.com/17/4/kr5t4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Raistllin said:

@dworgian kardeşim idonun o diğer kızla çıkması ne kadar mantıklıysa benimde paylaştıklarım en az o derece mantıklı kastım o'ydu ;)

Abi idoda para var. Nokta. Bu mantiksiz degil. Sadece basit. E ama bu da bir dünya gercegi zaten ne ilk ne son.

Senin yaptigin ise "iyi bir kiz o" fln gibi cici kiz imaji cizmeye calistigin ve hoslandigin kizin resimlerini, "verse almam" deme kapasitesi %90 olan bir forumda paylasman

Bu durumda;

1) kizi hic iplemiosun, tek derdin bang. O zaman da ufak tipler gibi "ehehe ben simdi simit gibi" diye burada paylasman gereksiz. Hele daha level1 desin boss fight a aylar varsa daha da gereksiz

2) kizi ipliosun ve fikir almak amacin, ama o durumda da dua et bu kizin kulagina gitmesin. Hani arkadas arasinda bu muhabbet olabilir yine. Ama böyle public ortamda deger verdigim birinin resmini paylasmazdim ben. Bir sey ispat etmek ister gibi oluo ama yok yani. Sadece sosyetik bir cevreden tanidiklarin var demek ki bu da olabilir normal birsey. Kizin bu durumdan haberi olmayacak olmasi (ki olabilir) yaptigin paylasimin yanlisligini ortadan kaldirmiyor.

Neyse =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...