Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 matama said: erol un kizimi bu kiz erol un yeri orayi biz adam ettik ya 15 yil once kimse gitmezdi babamlar gitmeye arkadaslarini ailelerini getirmeye basladi sonrada tuttu gitti erol 25 ten cok daha fazla yapiyordur gecelik en az 5-6 bin cirosu vardirda erol duzgun adamdi bu kiz nasil bole dovme falan yapmistirmis yazik ya erol parantezine alınca bayagı kısalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Raistllin said: Bu arada 21 sayfa içinde piyasada ilk başta güzel kız yok falan diyordu bazı arkadaşlar,neyse yeni tanıştığım ve baya samimi olduğum kız arkadaşlarımdan biri,şu an idonun eskisiyle mi uğraşayım hala yoksa bu kızla mı siz söyleyin ? merak edenlere de eklentiyi koyuyorum :) http://d1303.hizliresim.com/17/3/kqm76.jpg http://d1303.hizliresim.com/17/3/kqm9z.jpg bakın ben böyle kızlara yazıyorum paylaşma isteğinden gelen egoyu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ego değil o ya 7 ay deadline koymuş kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Güzel kızmış lan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Siz paylaşamıyorsunuz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama kız güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oha ustekı sarısın benım eskı hatuna cok benzıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 @forgiver yok sadece forgiver'ın hiç böyle yazabiliceği kızlar yoktur baksın biraz gözü gönlü açılsın diye paylaşıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 nordlydian said: oha ustekı sarısın benım eskı hatuna cok benzıyo lan. bursadaysan niye olmasın kardeşim,belkide o'dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 caps verdiğin kız güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Fhg said: caps verdiğin kız güzel değil bravo :) hayır zevkler ve renkler tartışılmaz falan diycem geçicem de,belki idonun sevgilisini beğenmedin ona da tamam diycemde bu en son capsi olan kız sana bana göre güzel veya çirkin diye nitelendirebilinicek bi kız değil bence,hayır buna çirkin diyosan hoşlandığın bi kız resmi at da sen neleri beğeniyosun onu merak ediyorum :D neyse çok da önemli değil beğenmemen kızı sana yapmıyorum o da ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Raistllin said: @forgiver yok sadece forgiver'ın hiç böyle yazabiliceği kızlar yoktur baksın biraz gözü gönlü açılsın diye paylaşıyorum hep ne yalan söyliyim güzel kız da ben güzel kızlara yazıyorum ve bunu herkese ilan etmek zorundayım olayını aşamamışsan benim için üzülmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yok kanka en güzel yazdığım kız bu'dur belkide ve öyle her dakika hep güzel kızlarla sevgili olduğum falan yok herkese göre çirkin benim gözüme güzel gelen kız bana göre dünyanın en güzel kızı bile olabilir yani no problem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kusura bakma ama asıldığın kızın resmini hele de facebook resmini böyle paylaşmak saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Dworgian said: kusura bakma ama asıldığın kızın resmini hele de facebook resmini böyle paylaşmak saçma haklısın da geriye kalan herşey çok mu mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dipboyasi gelmis agzi hep kapali, dislerde problem var annesinin agzi dev gibi, disler yapilmis, dislerdeki problem irsi olabilir yanaklara allik abanmis 2 resimde de yaninda annesi var. annesinin kuzusu hic cekilmez kusura bakma kardes. 2/10 would not bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 çekici gelmedi en azından bana.bu arada asıldığın kızın resmini burda paylaşmak nasıl bir rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Raistllin said: Dworgian said: kusura bakma ama asıldığın kızın resmini hele de facebook resmini böyle paylaşmak saçma haklısın da geriye kalan herşey çok mu mantıklı ? geri kalan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 facebook fotosu olsa biz stalklardık ben mi kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ilik gibi kız. 25 sayfanın özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Rerore said: facebook fotosu olsa biz stalklardık ben mi kaçırdım pardon fb değilmiş. ama olsun saçma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Marty said: dipboyasi gelmis agzi hep kapali, dislerde problem var annesinin agzi dev gibi, disler yapilmis, dislerdeki problem irsi olabilir yanaklara allik abanmis 2 resimde de yaninda annesi var. annesinin kuzusu hic cekilmez kusura bakma kardes. 2/10 would not bang normalde yanıtlamam da bak bakalım dişler falan filan nasılmış,lan 2 resimde kız gülerken dişleri göstermiyo diye hemen problem var,direk türk mantığı :D http://c1303.hizliresim.com/17/4/kr5t4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 @dworgian kardeşim idonun o diğer kızla çıkması ne kadar mantıklıysa benimde paylaştıklarım en az o derece mantıklı kastım o'ydu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 disler yapilmis ok. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Raistllin said: @dworgian kardeşim idonun o diğer kızla çıkması ne kadar mantıklıysa benimde paylaştıklarım en az o derece mantıklı kastım o'ydu ;) Abi idoda para var. Nokta. Bu mantiksiz degil. Sadece basit. E ama bu da bir dünya gercegi zaten ne ilk ne son. Senin yaptigin ise "iyi bir kiz o" fln gibi cici kiz imaji cizmeye calistigin ve hoslandigin kizin resimlerini, "verse almam" deme kapasitesi %90 olan bir forumda paylasman Bu durumda; 1) kizi hic iplemiosun, tek derdin bang. O zaman da ufak tipler gibi "ehehe ben simdi simit gibi" diye burada paylasman gereksiz. Hele daha level1 desin boss fight a aylar varsa daha da gereksiz 2) kizi ipliosun ve fikir almak amacin, ama o durumda da dua et bu kizin kulagina gitmesin. Hani arkadas arasinda bu muhabbet olabilir yine. Ama böyle public ortamda deger verdigim birinin resmini paylasmazdim ben. Bir sey ispat etmek ister gibi oluo ama yok yani. Sadece sosyetik bir cevreden tanidiklarin var demek ki bu da olabilir normal birsey. Kizin bu durumdan haberi olmayacak olmasi (ki olabilir) yaptigin paylasimin yanlisligini ortadan kaldirmiyor. Neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar