Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Masakari said: Ben kıza yazdım bile takma kafana kronun tekinden kurtuldun diye cevap bekliyorum şuan twitterdan milyonlarca insan gibi mi yoksa benim gibi özel cep telefonundan mı yazdın kardeşim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 idonun sevgilisi olmuş olan şahsa yazacağı mı düşünmediniz değil mi ? Abazanım ama o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 twitter'daki milyonları bilmem de ben kıza bu başlığın linkini attım güzel kardeşim, bakalım o ne düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yapmış olamazsın :) harbi yapıp raistline en ağır şakasını yapsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bununda pınar hoca gibi ninjası gelmesin şimdi emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 lan Allah'tan eski defterleri açıcak adam değilim yazın lan istediğinizi dalgasına takılıyorum zaten olm :D zaten kapanmamış defter olsaydı ben buraya yazarmıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bu arada 21 sayfa içinde piyasada ilk başta güzel kız yok falan diyordu bazı arkadaşlar,neyse yeni tanıştığım ve baya samimi olduğum kız arkadaşlarımdan biri,şu an idonun eskisiyle mi uğraşayım hala yoksa bu kızla mı siz söyleyin ? merak edenlere de eklentiyi koyuyorum :) http://d1303.hizliresim.com/17/3/kqm76.jpg http://d1303.hizliresim.com/17/3/kqm9z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Abi çok yanlış yere kız resmi koyuyosun.Kan grubuna kadar bulucaklar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bence kızın dna sındaki kodların loglarını bile dökerler, ne kan grubu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 istediklerini yazsınlar,ama sadece şunu söyliyim kıza kaşar falan derseniz yanılırsınız hiç yapısında yok geri kalan herşeyi bunu göz önünde bulundurarak konuşun bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kıza topiği atçaz dedik ya hemen kızı kıskandırmak için foto bile koydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sir.Enis said: kıza topiği atçaz dedik ya hemen kızı kıskandırmak için foto bile koydu :) hahah tabi :d iyi yakaladın ama tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 İşin en komigi bu kızın bi arkadasımın kuzeni olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Stalkera gerek bile kalmadı sdfs.Direk tanıdık çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 _Rave said: Stalkera gerek bile kalmadı sdfs.Direk tanıdık çıktı bakalım kanka cidden tanıyomu öm attım o adama isim soyad verirse gerçektir :) onu bekliyorum troll'mü değil mi görücez,bu arada ben yeni kızı tanıyo diye düşündüm bakalım hangisi görücez edit:adam tanıyomuş sanırım ilk konuyu açtığım kızdan bahsetti yeni koyduğum dan bahsetmedi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bu arada bu kızla görüşüyorsan mutluluklar diliyorum. diğer idonun exten 20 kat daha güzel melek gibi tatlı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sir.Enis said: bu arada bu kızla görüşüyorsan mutluluklar diliyorum. diğer idonun exten 20 kat daha güzel melek gibi tatlı kız. abi görüşüyorum cidden melek gibi bi kız ama bu öyle 2 hafta flört edip ayarlanabilicek bi kız değil uzun vaadeli yani min. 6-7 ay görüşmeden çıkılabilcek bi kız değil,diğerleri gibi 1 haftada tanıdığıyla çıkıcak bi kız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ölün hemen el ele tutuşup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 İdo'yla çıkmış kıza uzun vadeli gözle baksa herif ya. Uzun vadi alman lazım önce paranla. http://i.imgur.com/o3njpNU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Jim_E_Rustler said: İdo'yla çıkmış kıza uzun vadeli gözle baksa herif ya. Uzun vadi alman lazım önce paranla. abi sen nasıl bi kafa yaşıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yuh 6-7 ay görüşmek ne demek en fazla abartısıyla beraber 2 hafta görüşüceksin sürekli etkiliyceksin. daha fazlasıyla friendzone'a atılırsın dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 _Rave said: Stalkera gerek bile kalmadı sdfs.Direk tanıdık çıktı geçen de böyle başlamıştı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sir.Enis said: yuh 6-7 ay görüşmek ne demek en fazla abartısıyla beraber 2 hafta görüşüceksin sürekli etkiliyceksin. daha fazlasıyla friendzone'a atılırsın dikkat. bilmiyorum onu durum göstericek ya bu tarz hatunlarda fazla güven var onu yıkmak için çok fazla ona değer verdiğini belli etmemem gerek olursa olur olmazsa da umurumda değil hesabı takılıcaksın çünkü hatunda para da bok fabrikatör ailesinin kızı,tip zaten ortada,üniyi yeni bitirmiş o da benim gibi,şu an da çalışıyor..yani durum ortada bu kızı ayarlamak için senin düşündüğün gibi 2 hafta sonrası tehlikeli diye hemen saldırırsan işte raistlin'cim ben sana hiç o gözle bakmamıştım çok iyi arkadaşım gözüküyle hesabı bakmıştım cevabı alırsın(p.s:bu cevabı çok aldım biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Tam tersi 6-7 ay arkadaş takılırsan ben seni hiç öle görmedim yeme ihtimalin daha yüksek abi.Ayrıyetten o sürede kızın başka birini bulmasıda çok çok büyük bi ihtimal.Ne direk girişmek nede fazla uzatmak lazım. Bide ilişkinin en güzel dönemi ''flört'' dönemi heralde ya.O nası tatlı heyecandır öle yerappi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Sonraki 13.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yuh 6-7 ay görüşmek ne demek en fazla abartısıyla beraber 2 hafta görüşüceksin sürekli etkiliyceksin. daha fazlasıyla friendzone'a atılırsın dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 _Rave said: Stalkera gerek bile kalmadı sdfs.Direk tanıdık çıktı geçen de böyle başlamıştı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sir.Enis said: yuh 6-7 ay görüşmek ne demek en fazla abartısıyla beraber 2 hafta görüşüceksin sürekli etkiliyceksin. daha fazlasıyla friendzone'a atılırsın dikkat. bilmiyorum onu durum göstericek ya bu tarz hatunlarda fazla güven var onu yıkmak için çok fazla ona değer verdiğini belli etmemem gerek olursa olur olmazsa da umurumda değil hesabı takılıcaksın çünkü hatunda para da bok fabrikatör ailesinin kızı,tip zaten ortada,üniyi yeni bitirmiş o da benim gibi,şu an da çalışıyor..yani durum ortada bu kızı ayarlamak için senin düşündüğün gibi 2 hafta sonrası tehlikeli diye hemen saldırırsan işte raistlin'cim ben sana hiç o gözle bakmamıştım çok iyi arkadaşım gözüküyle hesabı bakmıştım cevabı alırsın(p.s:bu cevabı çok aldım biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Tam tersi 6-7 ay arkadaş takılırsan ben seni hiç öle görmedim yeme ihtimalin daha yüksek abi.Ayrıyetten o sürede kızın başka birini bulmasıda çok çok büyük bi ihtimal.Ne direk girişmek nede fazla uzatmak lazım. Bide ilişkinin en güzel dönemi ''flört'' dönemi heralde ya.O nası tatlı heyecandır öle yerappi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar