Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hpCbpyVYqnM
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 nutella yerim said: abi zaten hep kısa saçlı, hatta mümkünse 2 numara, böyle zayıf sporcu kaslı bi kız arkadaşım olsun istemişimdir. patide de yok böylesi senin için özel yaptım. tan istediğin gibi olmuştur umarım nutellacım. http://i47.tinypic.com/30az3pd.jpg
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ar-edep kalmamış buraya da giremiyceez artık
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Fistan'a yazık lan. Yokluktan dylana yancılık yapıyor. Gel ben sana karılı kızlı ortam göstericem vallahi acıdım lan. Sipeys: auheuahea o resim insta kill ahahahah
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 @sans abi 2 numara saç diyorum anlatamıyorum, asker traşı oglum
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sen iste yeterki http://i50.tinypic.com/2hf12mp.jpg
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: Fistan'a yazık lan. Yokluktan dylana yancılık yapıyor. Gel ben sana karılı kızlı ortam göstericem vallahi acıdım lan. Sipeys: auheuahea o resim insta kill ahahahah sen de sipeys. e mi yapiyorsun simdi?
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 "nutella yerim" said: @sans abi 2 numara saç diyorum anlatamıyorum, asker traşı oglum abi fantazine osurayım adsgfhjkl
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dilan gözümden düştü ya ÇÖNKÖ BÖNÖ CVÖPÖ VÖRMDÖ
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ayy yerim yaa bana laf sokmaya calisanlar falan var cok şirin
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 fistan en azından delikanlı gibi açık açık yazıyo sizin gibi tüküriyim belki beni sever yapmıyo lan
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: "nutella yerim" said: @sans abi 2 numara saç diyorum anlatamıyorum, asker traşı oglum abi fantazine osurayım adsgfhjkl sanane lan benim fantazimden idfshşslkdfjh
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sanss +rep bu arada 3 numaraya vurmus kizi lol
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 BonePART said: fistan en azından delikanlı gibi açık açık yazıyo sizin gibi tüküriyim belki beni sever yapmıyo lan ahahaha. siz her kıza yazdığınız için öyle sanıyorsunuz. Açık açık yazmak : yazıyo çirkin demek : yazıyo 2/10 : yazıyo he güzelim he kafanı güle güle kullan. yazık lan kıyamam.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 cempostaci said: bu godblessstoye kim ? sanane lan
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: BonePART said: fistan en azından delikanlı gibi açık açık yazıyo sizin gibi tüküriyim belki beni sever yapmıyo lan ahahaha. siz her kıza yazdığınız için öyle sanıyorsunuz. Açık açık yazmak : yazıyo çirkin demek : yazıyo 2/10 : yazıyo he güzelim he kafanı güle güle kullan. yazık lan kıyamam. ne yazcam lan her kıza nişanlı adamım eauhhueauh düzenli ilişki insanıyım ilkokul zihniyetinde bakmıyorum bayanlara etek kaldırıp kaçanlar felan ayıp lan eauha bu arada sen kimsin lan ? neden gocundun yane bişi mi kaçtı anamadım ki
Öne çıkan mesajlar