Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 hayatımda görmediğim karşılıklı kin durumunu bu forumda gördüm. nedir abi insanların birbiriyle alıp veremediği bu kadar. kendimi sevgi böceği gibi hissettim ama o değil olay.. neyse ben yine gideyim... hazır mesai de bitti. mısırım da yok zaten
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dasaa yı summon etmeye calıscaktım uykusu varmıs, ortama sevgi ve şevkat rüzgarı getirirdi, olmadı
Akito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 eğlencenize bakın lan asdfg ezilecek elemanlar belli ediyolar zaten kendilerini
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dylanN said: Nazca said: dylanN said: Tamam hadi gidelim o zaman Tamam, bekliyorum. Kandirildim :( snyth aslinda nazca imis :( :( :( :( HAHAHAHA QANDIRDIM Synth değilim bacım ya, eğlenmeye girmiştim ben de foruma. :(
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 "nutella yerim" said: dasaa yı summon etmeye calıscaktım uykusu varmıs, ortama sevgi ve şevkat rüzgarı getirirdi, olmadı bende kalmadı abi. bitti. ingilizcem bu kadar. sipeys bazen gereksiz sataşıyor millete ya. sorun orada. adam antipatik olmayı seviyor işte. yoksa iyi biri lan. sevilesi bi adam olm gördüğüm kadarı ile. yoksa pekeke militanı falan da olsa seviyorum kendisini. kel kafasını da seviyoruz. evet başıyla beraber. pati.de yine gay dakikalar...
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Akito said: eğlencenize bakın lan asdfg ezilecek elemanlar belli ediyolar zaten kendilerini dgd lan liseli! bu sene son sınıfmış tam yaşına gelmiş bu.. sen gel söyle yamacıma bi.. bak ne anlatıcam.. legit ol da hele bi sen.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Dworgian said: hayatımda görmediğim karşılıklı kin durumunu bu forumda gördüm. nedir abi insanların birbiriyle alıp veremediği bu kadar. kendimi sevgi böceği gibi hissettim ama o değil olay.. neyse ben yine gideyim... hazır mesai de bitti. mısırım da yok zaten mısı5 olsa cebine sokardım teker teker. adres ver, dövüşelim!!!!!!!11 ama emrah'ın dizisindeki motosikletli dövüşü. eski zamanlar böle.motorsikler zincir falan
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 negzl lan ben liseli yazsam adama şikayet eder banlenirim,yetkililer diyince bişi olmuyo ahah. şikayetçi miyim? hayır tabi lan içimde kalmıştı dasaaa yazmış güzel güzel liseli die ahahadfsgh
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 siz hakaret olarak liseli yazıyorsunuz ama ben "gel yanıma canım liseli" diye sevgi dolu yazıyorum. aradaki fark o. sevgi barış kardeşlik huzur ve seks ve meme.. dilan naber bebeğimss hmpffff
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sus lan şaka şaka susma seviyorum seni patide gay dakikalar devam ediyor
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 abi nesinin fotosunu koyucaz,sıradan bi oda işte ufak 90m2lik oda. duvarlar taş falan.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 GodBlessStoya said: negzl lan ben liseli yazsam adama şikayet eder banlenirim,yetkililer diyince bişi olmuyo ahah. şikayetçi miyim? hayır tabi lan içimde kalmıştı dasaaa yazmış güzel güzel liseli die ahahadfsgh SİZİN ADAMINIZ GOL DİYOR SİZİN ADAMINIZ !!!11
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 hmmfff odasında hayal edeceğim rasmon'u... sonra yorganı da kaldırıyormuş yatağın içine giriyormuş sonra osurup yorganı kafasına çekiyormuş NE PİS ADAMSIN SEN YA MEMED!
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dasaaa said: siz hakaret olarak liseli yazıyorsunuz ama ben "gel yanıma canım liseli" diye sevgi dolu yazıyorum. aradaki fark o. sevgi barış kardeşlik huzur ve seks ve meme.. dilan naber bebeğimss hmpffff abi simdi sen deyince fark ettim meme de 2 hece var ve insanda da 2 meme var
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 hmmppffss meğersem o gün 5 tane yumurta yemiş meğersem bodye başlamış ondan protein içiyomuş,oroyin içiyomuş
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Dworgian said: hayatımda görmediğim karşılıklı kin durumunu bu forumda gördüm. nedir abi insanların birbiriyle alıp veremediği bu kadar. kendimi sevgi böceği gibi hissettim ama o değil olay.. neyse ben yine gideyim... hazır mesai de bitti. mısırım da yok zaten * AĞZINI YAMULTARAK PARMAĞIYLA KAFA KESME HAREKETİ YAPAR *
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 GodBlessStoya said: abi nesinin fotosunu koyucaz,sıradan bi oda işte ufak 90m2lik oda. duvarlar taş falan. 90 m2? oda? çüüüüüüüüş
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bi de idilik kız lan. niye üzerine gidiyosunuz
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 evet olm ahı falan tutar. kolunuz bacağınız kopar pipiniz düşer.
Öne çıkan mesajlar