GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 pazar günleri özel hastaneler tahlil falan yapıyor mu? salı gününden beri ishal bulantı kusma var. ilaç kullanıyorum ilaçlar bitti ama tek düzelen artık ateşlenmiyorum. Korkmaya başladım su kaybından, yemek desen yiyemiyorum bulantıdan yediğimde bir süre sonra kusuyorum acı acı. kan-dışkı tahlili yaparlar mı ona göre gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 patates yicen abi normal yemek yersen düzelmez git kaynat yarına bişey kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 acile git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Llama said: patates yicen abi normal yemek yersen düzelmez git kaynat yarına bişey kalmaz hiçbişi yiyemiyorum ki, şimdi pirinç çorbası yaptırıyorum patateste haşlattırıcam. olmadı yiyip yine kusarım.. Acile gittim ilaç verdiler yolladılar,bi daha gittim reçeteyle devam et bunlara dediler salgın dediler yine yolladılar. İlaçlar bitti son 1er hap kaldı biboka yaradıkları yok. Hiçbişi yiyemiyorum kusuyorum ishalim bi serum falan iyi olmazmı dedim yok yok haplarını iç dedi yolladı lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 su iç bol bol ve az az ye zaten karnını doyurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 1 hafta filan takılcan öyle senin ki su kaybı değil rahat ol takviye yapıyorsun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yapıyorumda öyle çok su içemiyorum galiba ya 1litre falan anca içebiliyorumdur. çay-kahve içiorm az az meyve yemeye calisiorm işte. ordan gelen sıvılar sayılır mı ki. hiçbu kadar hasta olduğumu bu kadar uzun süre devam ettiğini hatırlamıyorum haliyle tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 www.incefikir.com/b/insan-susuzluga-ne-kadar-dayanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 patates, muz, lapa pilav ve günde 5 litre falan su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Acilde her tahlili yapıyorlar, koş git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bi arkadaşı aynı belirtilerle zehirlenme dediler git düzelir falan demişlerdi geçmeyince hastalık ertesi gün gidince hastaneye apandist falan cıkmıstı. ona da dikkat et aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şu "git düzelir" diyip gönderenler belge falan imzalamalı. sorumluluğu almalı. başka türlü önüne geçilmez gibi bunun. başka olaylar da okumuştum da böyle ilgisizlikten, ihmalkarlıktan meydana gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sabonis said: patates, muz, lapa pilav ve günde 5 litre falan su. mide bulantısı hapı vr günde 3 kere onu içmeme rağmen bulantı-kusma geçmiyor. su fazla içemiyorum bu yüzden bulantı oluyor şimdi priniç çorbası ve patates yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Akito said: şu "git düzelir" diyip gönderenler belge falan imzalamalı. sorumluluğu almalı. başka türlü önüne geçilmez gibi bunun. başka olaylar da okumuştum da böyle ilgisizlikten, ihmalkarlıktan meydana gelen. aynen. üst üste 39 ateşle gidiyorum ikisinde de yolluyor hatta minoset bile kullanma diyor verdiğimiz ilaçlarda ateş düşürücü var. gel gelelim minoset kullanmadığımda 39un altına inmiyordu ateş şükür ateşlenmiyorum artık. hani bilmediğim bir zararı vrasa eyvallah ama midem bulanıyor kusuyorum yiyemiyorum diyorum en azından bir serum verseniz yok yok gerek yok diyor. yahu damar yolu açıcan evde takicam serumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kusma birkaç gündür varsa, git derim doktora/hastaneye ama aynısına değil başkasına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Selam, ASM'de Pazar günü dâhil lab açık ve kan alıyorlar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 tahlilin günü saati olmaz aciliyetine göre extend ederler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 "fin buraya da mı hg yazdı acaba" dedim. yok abi yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 2 post kasayım dedim = yakalandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ishalsen bana 2 serum takın parası neyse vericem de özele olayı çöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar