Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birgül Ayman Güler şu an Ulusal Kanal'da Canlı Yayın'da

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Kadını izliyorum da...Genel olarak da şu durum var Türkiye'de diyor...

"Son yıllarda "Arabım", "Ermeniyim, "Kürdüm", "Çeçenim" demek adeta teşvik edilirken "Türküm" diyenler ise kınanıyor, ırkçılık yapmakla suçlanıyor. Bu işte terslik yok mu? Bence var..."

sözde pozitif ayrımcılık işte. memlekete bir yararı oldugundan değil, oy kaygısı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

KuddusiMavra said:

sana ne? konu ile ne alakası var?

Yok cidden merak ettim neyle ugrasıyorsun ki kimsenin umrunda olmadıgı halde her mesajın politik/sosyal mesaj.

Alakası bu, bariz sanıyordum citation lazımmış.

yoo, sanırım sen sayfaların başında ki okunma sayısını hiç kontrol etmiyorsun. ya da açtığım politik/sosyal mesaj başlıklarının 16 sayfa, 26 sayfa, vs. sürdüğünün de farkında değilsin. Belli ki senin ilgini çekmiyor, eyvallah. o zaman tıpkı benim uzaktan kumandamla beğenmediğim programın kanalını değiştirdiğim gibi sen de konu başlığını değiştir, git sevdiğin konuyu oku. Neden rahatsız oluyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bırakın şu faşizan duruşu ya gözünüzü seveyim.yani halkın %95 i tam tersi düşünüyor sizden .bir neo ulusalcılar bir de yozgat ankaranın doğan-şahinle dolaşıp ,sarkık bıyıklarıyla yanımda durup ,ışıklarda gazı köklemeye çalışırken 163 bg lik aracımın kompressörü altında bıyıkları kadayıfa dönen kurtçular böyle düşünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Jim_E_Rustler said:

KuddusiMavra said:

sana ne? konu ile ne alakası var?

Yok cidden merak ettim neyle ugrasıyorsun ki kimsenin umrunda olmadıgı halde her mesajın politik/sosyal mesaj.

Alakası bu, bariz sanıyordum citation lazımmış.

yoo, sanırım sen sayfaların başında ki okunma sayısını hiç kontrol etmiyorsun. ya da açtığım politik/sosyal mesaj başlıklarının 16 sayfa, 26 sayfa, vs. sürdüğünün de farkında değilsin. Belli ki senin ilgini çekmiyor, eyvallah. o zaman tıpkı benim uzaktan kumandamla beğenmediğim programın kanalını değiştirdiğim gibi sen de konu başlığını değiştir, git sevdiğin konuyu oku. Neden rahatsız oluyorsun?

Abi viral misin? Bir ton herif aptal bir laf ediyor 150 sayfa oluyor bu forumda.

Vallahi kinim yok yani, sirk şovu gibi bir tadla izliyor da ahali ona üzülüyorum. Bir laf ediyorsun, birileri sana alf anlatmaya calısıyor, ne onlar seni ikna edebiliyor ne vice versa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
o zaman tıpkı benim uzaktan kumandamla beğenmediğim programın kanalını değiştirdiğim gibi sen de konu başlığını değiştir, git sevdiğin konuyu oku. Neden rahatsız oluyorsun?

Ben sana yapma etme demedim benim atarlı yigidim, işini sordum nasıl bu kadar forum kavgası yapacak enerjin kalıyor diye merak ettim.

Hallenmene gerek yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

Ajdar videoları da çok izleniyor.

eyvallah...katılan arkadaşların karşıt görüşlerde de olsa fikirlerini beyan etmelerinden kendi adıma büyük keyif alıyorum ve bu arkadaşlarımın her birine tek tek teşekkür ediyorum. tartışmak ve hele böyle bir konuyu tartışmak bünyelere iyi gelir. bu ülkede gelinen noktanın en önemli nedeni temel konularda tartışmayı bilmemek, becerememektir. Eğer bana Ajdar muamelesi yapan varsa kendi bileceği iş ancak ben bu başlık dahil tüm siyasal içerikli başlıklarımda genel olarak katılımın hiç de öyle bana ajdar muamelesi yapmak için olduğunu düşünmüyorum.

not: ajdar hakkında ayrı bir konu başlığı açıp tartışabiliriz istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Andaval'ın teki Tv'de napalım yani? Her program için buraya topic mi açılır. Bi daha yapma.

Çok doğru laflar söyledi, tersten anlayanın içi fesattır. Kimse Türk Ulusu'ndan yüksekte değildir. Ne mutlu Türk'üm diyenenin yapı taşıdır şu laflar. Ulus bilincinden yoksun adam oturur ben ermeniyim, ben kürtüm, ben ganalıyım der. Herkes bir şey olabilir ama Ulus çatısı altında birleşilir. Böyle olmasın diye adam 80 sene evvel öyle bir laf etmiş. Ayrıca ben bu tür başlık açmasını istiyorum, haberimiz olmuyor, fark ettiriyor. Yalaka basın olup kabloya digitürke girmiyor bazıları ne yazık ki, ayakta dik durucaz derken ulaşılması zor oluyor, forum senin tekelinde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

deady said:

SeaGle said:

Arnavutum ben.

Peki türkiyede ne işin var o zaman :D Şimdi yanlış anlarsın , demek istediğim zamanında ailen neden arnavutluktan kalkıp türkiyeye göç etmiş .

Mübadele nedeniyle.

Arnavutlar için bi problem yok zaten. Daha doğrusu bi sorun kürtlerle ile ilgili var. E tabi bu konuda kürtlerin suçu yok mu, var. Bugün bana kimse arnavutum diye kötü düşünce beslemiyorsa, kötü birşey yapmadığımız içindir.

Gerçi ben arnavutum deyince "TÜRKSÜN TÜRK AKILLI OL, O ZAMAN NİYE BURDA YAŞIYOSUN?" diyen olmadı değil. Şimdi senin söylediğinle aynı gibi oldu da yanlış anlama, aradaki üslup farkını algılamışsındır zaten.

Tabi biz bunu dramaya döküp gaza gelmedik. Gelinecek bişey de yok zaten. Ama biz yapmadık diye bunu yapan kişinin de suçu yok değil işte.

Yani özetle, kürt türk olayının bu kadar alevlenmesinde iki tarafın da suçu çok. İki taraf da işine geldiği zaman diğer etnik kökenleri kendi içine çekmeye çalışıyor.

Diğer etnik grupların ise bu tartışmaya girmeye hiç niyeti yok. Çünkü biz gayet memnunuz, ulus olarak bahsedilen türklük kavramı içinde hissediyoruz evet.

Ama "ulus" olarak bahsedilirse. Bahsetmeyenler de var, zaten çetintaş ile okul muhabbetini yaptık yukarıda. Var yani, yok değil. Dediğim gibi kürt türk olayında 2 tarafın da suçu çok.
Sosyal ağlarda paylaş

İki taraf derken türk tarafından biraz bahsedelim bu olaydaki suçu nedir ne değildir .Malüm Diyarbakır cezaevindeki olaylar, doğuda köylerin boşaltılması ,dışkı yedirme olayı vs vs bir çok örnek verebiliriz kanımca türk tarafının yaptığı söylenen her şey emperyalizim destekli yöneticiler tarafından bilinçli olarak yapılan şeyler ,bir tane ulusalcı gösterinki bilerek ve istiyerek kürt halkına zülm etsin haa şimdi bir aklı evvel çıkıp dersimden bahseder dersim olayı kanıtlarıyla sabit ingiliz dolduruşuna gelipte oradaki cahil halkı ayaklandıran bir hainin eseri ,haliyle daha yeni yeni kendini toplayan cumhuriyetinde bu olaylar karşısındaki tepkisi oldukca ağır olmuştur.

Taa Osmanlı zamanından beri süregelen emperyalist oyunların devamı. Neden kürtler neden arnavutlar ,çerkezler yada ne bileyim lazlar değil cevabı basit yıllardır bilerek cahil bırakılan ağa ve şeyhlerin elinde ezilen halk ayaklandırılması en kolay zümre ,daha önce test edip başarıya ulaşamadılar halada devam ediyolar. En basitinden BDP ye bakın hemen hemen bütün milletvekilleri aşiret yada toprak ağası madem halklarını çok seviyolar neden topraklarının bir kısmını gariban köylüye dağıtmıyolar. Doğudaki sloganlara bakın özgürlük ,barış ,insan hakları bu gün emperyal güçlerin alet ettiği kavramlar neden sloganları aş ,iş ,ağa zulmüne son değil sizce bunları dile getiren gariban kürtlerin pkk tarafından sağ bırakılması olasımı.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

eldar said:

Andaval'ın teki Tv'de napalım yani? Her program için buraya topic mi açılır. Bi daha yapma.

Çok doğru laflar söyledi, tersten anlayanın içi fesattır. Kimse Türk Ulusu'ndan yüksekte değildir. Ne mutlu Türk'üm diyenenin yapı taşıdır şu laflar. Ulus bilincinden yoksun adam oturur ben ermeniyim, ben kürtüm, ben ganalıyım der. Herkes bir şey olabilir ama Ulus çatısı altında birleşilir. Böyle olmasın diye adam 80 sene evvel öyle bir laf etmiş. Ayrıca ben bu tür başlık açmasını istiyorum, haberimiz olmuyor, fark ettiriyor. Yalaka basın olup kabloya digitürke girmiyor bazıları ne yazık ki, ayakta dik durucaz derken ulaşılması zor oluyor, forum senin tekelinde değil.

Yani mustafa kemal yerine şivan perver diye bir adam "Ne mutlu kürdüm diyene ve gönülden hissedenlere deseydi katılacakmıydın?

Bırakın boş laflarla gemiyi haliçten aşırma çalışmalarını
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey değil cipet, verme böyle örnek gözünü seveyim. Mustafa Kemal bir imparatorluğun külleri üzerine, ümmet bilincinden başka hiçbir şeyi olmayan Anadolu halklarından bir ulus yaratmış. Tabii ki bu ulusu yaratırken çeşitli argümanlar kullanmış. "Ne mutlu Türk'üm diyene" söylemi de bunlardan biri.

Şivan Perver kim yav? Türkücü, hepsi o...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...