Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 not:liste uzarda başlıcaları yazdım not 2:ülke degil sehir olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 diger sehirleri gormedim ama ljublyana gercekten güzel bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ljubljana 2 100% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ülke ile şehiri ayıramamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Zikko said: ülke ile şehiri ayıramamak dogru tespit,gözümden kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Venedik çok garip biyer ya.Hani insan görmeden anlamıyo.Sirk gibi resmen.Bence venedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ljubljana ne la. ahaha direk ona oy attım herkezde öle yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bende ona oy attım cok guzel ve bılınen bır sehır fakat ben bılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Cuce said: Ljubljana ne la. ahaha direk ona oy attım herkezde öle yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 sadece bu resimin oldugu yer mı orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 o kadar gezen de adamım ama Ljubljana'yı ilk defa duydum ve kendimi kötü hissettim cevabım da roma veya paris olur ama şu kafadan milyon km'lerce uzak hissediyorum lan kendimi tek bir eşi bulacağım o da beni bulacak da uuuuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi hatunların lügatında Paris aşk demek. O yüzden Paris, X beni Paris'e götürdü diye 100 yıl anlatırlar seni, local hero olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Berlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 deadwoll said: Abi hatunların lügatında Paris aşk demek. O yüzden Paris, X beni Paris'e götürdü diye 100 yıl anlatırlar seni, local hero olursun. Bu. Ama gerçekten bunlara takılmıyorsa ki zor hakikaten, Floransa ya da Ljubjana iyidir. Ama daha enteresan bi yer söylim, Belgrad. Ordan da saraybosna çakılır üzerine. Baharda yap tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Roma kesinlikle. Başka yer düşünülmesi bile hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 deadwoll said: Abi hatunların lügatında Paris aşk demek. O yüzden Paris, X beni Paris'e götürdü diye 100 yıl anlatırlar seni, local hero olursun. ahhaha profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Roma bence de en güzel tercih bu arada, atmosferi çok güzel, insanlar samimi ve mutfak tam bizim sevdiğimiz gibi falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 adalar yasak ? portofino var malta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Cuce said: Ljubljana ne la. ahaha direk ona oy attım herkezde öle yapmıs slovenyanin baskenti sehirsel olarak da turkiyenin istanbulu ya da avustralyanin sydneyi gibi dusunebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Masticore said: adalar yasak ? portofino var malta var genel olarak başlıcaları yazdım buraya santorini ve capri'de yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Barcelona yok? O yüzden paris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 off season gidilecekse roma veya venedik ama yazın çook kalabalık ve çekilmez. aşk maşk yaşanmaz. yazın ljubljana bled gölü olabilir. ama benim favorim brugge her zaman. mimarisi, şehir planı, tarihi, insanları.. tam bir aşk yuvası. (daha bugün geldim brugge den ayıptır söylemesi hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sahip çıkarsan çalmazlar. Hani genelleme yapmak yanlış bu konuda. Edit: yani göt cebinde cüzdan gezmicen hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar