Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Teknik Özellikleri Ağırlık: 685 gr Boyut: 259.1 x 175.3 x 12.2 mm Ekran: TFT capacitive touchscreen, 256K colors Ekran Boyutu: 1280 x 800 , 10.1" Hoparlör: Stereo Hafıza: 8/16gb ve 32 gb'a kadar arttırılabilir Bellek Miktarı: 1 GB DDR3 Ram Kamera: 2 mp ön kamera (arkada kamerası yok) İşletim Sistemi: Android 4.0 (4.1 güncellemesi gelecek) Çipset: Nvidia Tegra 3 İşlemci: 1.2 Ghz hızında 4 çekirdek GPU: ULP GeForce pil: Li-Po 3260 mah (8 saate kadar kullanım süresi) Göze çarpan artılar ve eksiler: + Güçlü işlemci + Uygun çözünürlük + 3G özelliği + Arttırılabilir Hafıza + Fiyatı ucuz + Normal USB girişi - Kalınlığı fazla tablet pek estetik değil. - Ağırlığı fazla tek elle tutuşta zorluk yaşanabilir. - Pil çok düşük. - hdMI çıkışı yok. - 256k renk çok düşük. Unboxing Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=OrI4Ag32UUc İnceleme Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=XD3YX_XoqXc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ürünü bugün sipariş verdim hafta içi elimde olacakmış. Dediğim gibi direkt göze batan ayrıntılar pil, ağırlık ve kalınlık.. Onun dışında herşeyi çok iyi yaklaşık 780 lira civarında şu an Vatan bilgisayarda.. Bu fiyata bu özelliklerde ve 10.1" başka bir tablet şu an Türkiye'de yok. Eğer 7" isterseniz Nexus 7 ve Acer a110 var. 10.1" isterseniz de en ucuza bu tablet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Gayet iyide 256k nedir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bugün ürünü bayağı denedim renkler gayet iyi geldi bana belki aldığım sitede yanlış yazıyordur diğerlerine bakayım. Benim de çok garibime gitti 256k .. Edit: Galiba 16m bazı sitelerde böyle yazıyor bazı sitelerde 256k diyor. 256k olması mantıksız geliyor bana renkler benim telefonumdan iyi benim telefonum da 16m.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 256k doğrudur zira aynı donanıma sahip a110 var bende de (gerçi 4.1.2 sürüm jelly bean tokarlar bunu) ve o da 256k renk ama ben görüntü kalitesini falan sallamadığımdan çok memnunum, chrome'u benim desktop chromeundan daha hızlı yüklüyor sayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 110 ile 210 arasındaki fark sadece ekran boyutu sanırım.. 210'a geçen senenin son çeyreğinde JB gelecek deniyordu akibeti ne oldu bilmiyorum. Siparişim elime ulaştığında araştırırım onu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 10" alti tablet anlamsiz geliyor bana, buyuk telefon gibi sadece. Tuketim icin uygun degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 telefonun dandikse güzel 7 inç tablet her şeye yetiyor eğer kaliteliyse nexus7 veya a110, haa ama mesela s2, s3'üm falan olsaydı çok gereksiz gelirdi bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 3200mah nasıl 8 saat dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 pontipati919 said: 3200mah nasıl 8 saat dayanıyor Kullanıma göre değişiyor. Max kullanım saati 8'e kadar çıkabiliyor. Ortalama kullanımda 6 saate kadar dayanabiliyormuş. Birde tegra 3 çipsetli grafik işlemcisi düşük güçte çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 GERGE said: 10" alti tablet anlamsiz geliyor bana, buyuk telefon gibi sadece. Tuketim icin uygun degil bence. Günde ortalama 6 saat yol yapıyorum ve sikilmamak için Torrentden film çekip izliyorum tabletten, telin bataryası patlıyor hemen. Birde hanim tv yi vermediğinde tvyo üzerinden dizi, canlı tv, stream üzerinden maç yayını olayı iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Litminov said: pontipati919 said: 3200mah nasıl 8 saat dayanıyor Kullanıma göre değişiyor. Max kullanım saati 8'e kadar çıkabiliyor. Ortalama kullanımda 6 saate kadar dayanabiliyormuş. Birde tegra 3 çipsetli grafik işlemcisi düşük güçte çalışıyor. o kadar dayanıyosa iyiymiş ipad in 11000 küsür mah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 chipset, ekran, hatta OS bile etkiliyo pilin dayanmasını. sadece mah ile karşılaştırma yanlış. benim a110'da baya gidiyo wifi sürekli açık olmasına rağmen, tegranın cpu low power enerji tasarrufu baya iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 saturnde indirim vardı galaxy tab pro 2 7.0 3g+wi-fi'yı 800 liraya aldım mutlu olup olmadığım konusunda düşünceliyim. Biraz kafamda lan 800 lira verdin bir alete düşüncesi var şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 monoscope said: saturnde indirim vardı galaxy tab pro 2 7.0 3g+wi-fi'yı 800 liraya aldım mutlu olup olmadığım konusunda düşünceliyim. Biraz kafamda lan 800 lira verdin bir alete düşüncesi var şimdilik Kullanış biçiminize göre değişir. Uygulama, pdf, gazete vs gibi günlük ve ofis tarzı işleriniz için ideal bir tablet hem pili de idare eder. Mesela çift çekirdek rockchip 3066 işlemcinin de yapamadığı şey yok şu an ikisi de aynı işlevi görüyor. İleride ne olur bilinmez ben tek çekirdek 1 ghz neo telefonumla memnunum ufak tefek kasılmalar olsa da.. Bu tableti ise kitap, oyun ve film için seçtim. Bilgisayarın yerine kullanıyım diye güçlü birşey olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Urun su an elime gecti gayet guzel arkadaslar sandigim kadar kalin ve agir degilmis. Yazdigim seyler disinda pek bir eksisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar