Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 valla lan son dönemimi okuyorum, tek dersim kaldı makinadan hedemi almama, ben uzaklaşınca şimdi bu ülkeden geçicek mi bu kafa yoksa gittiğim yerde de mi sinir çıkarıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 geçmez. hayatın boyunca her türlü aksaklığa şikayet eden bir adam olacaksın. yürüdüğün yolda çöp tenekesi bulamayınca devler çok rererö diyeceksin. komşularının her türlü az ses yapın tepkisine çemkireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 abi çöp tenekesi bulamamak gerçekten geriyor beni, cebimden kola kutusu falan çıkıyor, sim theme oynamamış adamlar şehir döşüyo lan diye düşünmeye başlıyorum, sora aa lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hayır sıkıntı çıkarayım iyi oluyor, insanlara yardım falan ediyorum kazayla, ama çok boş şeylere takılıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 vallahi böle geçiyor bazen günlük hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 gittiğin yere bağlı artabilir de azabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bak en gıcık olduğun şey şu herhalde http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=1128012 adam bişey sormuş, bi tane 14 yaşında gerizekalı algılayamadığı soruya bildiği tek şeyi kusmuş unrelated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 chem sen baya ruh hastası oldun üniyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 lan allah başka dertler vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ruh hastası oldum gerçekten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ergenliğe geç girmişsin demek ki geçer bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 montla sıç dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 icindeki emekli albayla savas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar