serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Meireless ve Kuyt sezon başında farklı görünüyordu ama şu maçta göründü ki tam Fenerbahçe topçusu olmuşlar. Cidden üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bu sezon sow yerine guiza olsa ne yapardık acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Yine yırttı Aykut pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 off gen. semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 31. puanınız hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Antep'in penaltısı verilmemiş, gitti yine beşiktaşın hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Abi bu arada özeti izliyorum trt de. Fb nin ilk golünün tekrarını özet içinde bile 5. kez verdi şu an. Anadolu takımlarının golleri bu kadar gösterilmiyor ya. Çok şık bile olsalar gösterilmiyorlar. Daha önce de bunu konuşmuştuk hatta. Gs için de böyle bjk için de bu arada. Lig tv'nin büyük takım şaıkşakçılığı mide bulandırdı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ofsayt olma ihtimalinden dolayi 5kez verildi o neye sinirlenceginizi sasirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ofsaytı çok gösterdiler maç esnasında o ilk goldeki. sowun ayağının altı pas içinde olduğu çok bariz belli tekrarlarında ama o an görmek imkansız gibi bir şeydi adamlar yapışıktı birbirine. egemenin dokunduğu pozisyonun penaltı olduğunu düşünmüyorum, tırnağı değdiği gibi paldır küldür kendini yere attı adam çok yalandı. o penaltıysa ilk yarıda sowa arkadan yapılan koltuk altlarından meme uçlarına yapışmak suretiyle yapılmış pozisyon 10 kere penaltıdır :D maça gelirsek rezzzalet ötesiydi. antepte bizden kötüydü 2 pozisyonları var işte kontradan kuyt sayesinde yediğimiz golle sonuçlandı biri. bi de şut var işte o kadar. top genelde bizdeydi ama o yaratıcı oyuncu eksikliği o kadar bağırıyorki maç esnasında...o baroninin allah milyon kere belasını versin semihe dokunarak bıraktığı pozisyon dışında hiç bir şey yapmadı 90 dakika gezdi niye göremiyor aykut bu adamı anlayamıyorum. meireleste kaldığı yerden devam ediyor rezalet oynamaya. kuytta sıkılmış gibi artık o hırsı mücadelesi eser kalmadı sahadaki öteki ruhsuzlara uydu. ne var ne yoksa sowda var o da olmasa bitmişiz anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 SeaGle said: Abi bu arada özeti izliyorum trt de. Fb nin ilk golünün tekrarını özet içinde bile 5. kez verdi şu an. Anadolu takımlarının golleri bu kadar gösterilmiyor ya. Çok şık bile olsalar gösterilmiyorlar. Daha önce de bunu konuşmuştuk hatta. Gs için de böyle bjk için de bu arada. Lig tv'nin büyük takım şaıkşakçılığı mide bulandırdı artık. inetrnete kodydukları çok yetersizdi ordan ayar yemişler büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Cenk maçı satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 cenkten çok bizimkiler satmış gibi oynuyor. 2 dklık özetteki antepin 2 pozisyonunu değil 90 dk yı izle noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 45 dakka izledim zaten. cenk satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar